Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydzi mnie seks co ludzie w tym widza?

Polecane posty

Gość gość
haha rozwalił mnie sam tytuł :D to tak jakby gej napisał - brzydzą mnie kobiety, co faceci w nich widzą?

Gość gość
idioto, akceptować to ja mogę czyjeś zdanie, ale nie jeżeli przy tym piertoli totalne głupoty i obraża innych

Gość gość
Poczytaj najpierw czym jest oziębłość, potem się wypowiadaj.

Gość gość
idź do psychologa jak boisz sie dotyku : itd

Gość gość
sramy na twoje przytulanie kretynko durna oziębłość tyczy się seksu i swoim głupim piertoleniem tego nie zmienisz

gość dziś jak byś odebrał osobę co się przy rozmowie z innymi nonstop złości narzuca innym swój światopogląd nie robi sympatycznego wrażenia

zjeżdżaj już stąd orendż:) albo następnym razem przynieś ze sobą świeczkę zapachową, bo śmierdzi od twojej obecności jak z kibelka:(

Gość gość
Psychiczna blokada jest jednym z powodów oziębłości, bystrzacho.

Gość gość
"jak byś odebrał osobę co się przy rozmowie z innymi nonstop złości narzuca innym swój światopogląd nie robi sympatycznego wrażenia" x rozumiem że o broken piszesz no właśnie dlatego nie robi ona na innych "sympatycznego wrażenia" i dlatego tak a nie inaczej się do niej zwracają

Gość gość
ale ty jesteś skretyniała, nikt nie pomylił tematów, autorka sama przyznała że brzydzi się również dotyku i już wiadomo dlaczego ma problem w sferze seksualnej

to ja nie wiem już co mam Ci poradzić, orendż. tyle problemów. zimno w cipce obych ludzi, którzy by nawet na Ciebie nie zwrócili uwagi na Twoje istniene w realu, rzekome blokady w ich głowach. tyle zmartwień na twej biednej główce:(

Gość maoam lepszy od mamby
Piracik będzie latał za broken, dwoje postrzelonych się dobrało - dajcie im spokój. Oni przyjaciół, nic poza netem w realu nie mają, także wyluzujcie. Broken 90% uzytkowników w*****a, ze mną wlacznie, ale trzeba mieć litość.

nie sądzę, żebym w********a, jestem miłą, sympatyczną, inteligentną, błyskotliwą, atrakcyjną dziewczyną, to Ty masz jakiś problem:)

Gość gość
"maoam lepszy od mamby" - dokładnie ;) jedna psychiczna oszołomka z fiksacją na punkcie seksu i związków, nad którą matka znęca się psychicznie i która nie ma w realu nikogo i tylko w necie może się powyżywać za swoje marne życie i próbowac marnie dowartościować, a drugi - żałosny przydupas, nie grzeszący polotem ba! a wręcz wyjątkowo tępy oraz zgadzający się ze wszystkim ze swoją "panią" :D

Taa. dobra Tyle, że temat nie jest o Was i Waszych fetyszach a o obrzydzeniu do seksu. Wiec można zakonczyć offtop. vvvv W przypadku takiego podejścia po pierwsze nalezy zbadac hormony (nieraz brak libido własnie ma taką przyczynę) i kopsnąć się do terapeuty. Jak wszystko wykaze, że jestesmy zdrowi to cóż --warto poszukac podobnego partnera bo komuś z typowymi potrzebami tylko krzywdę zrobimy. Ja nigdy bym nie chciała by ktokolwiek się zmuszał do seksu ze mną, a ludzie na planecie dostatek więc każdy znajdzie swojego.

Gość gość
21:49 Dlatego mi już nie chce się oczywistości stwierdzać, ale no nie offtopujmy :)

podejrzewam że nawet ja znajdę swego. kopsnęłam się do terapeuty który zasugerował mi, że niektóre szczury kanałowe są singlami, jestem więc pełna nadziei:)

Gość gość
"nie sądzę, żebym w********a, jestem miłą, sympatyczną, inteligentną, błyskotliwą, atrakcyjną dziewczyną, to Ty masz jakiś problemusmiech.gif" x skoro chodzisz już do psychologa to do tysiąca swoich problemów z psychą dorzuć koniecznie jeszcze to, ze masz spaczony i nierealny obraz siebie :)