Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydzi mnie seks co ludzie w tym widza?

Polecane posty

Gość gość
mnie by interesowało jak wiele kobiet takich jak brokeninside lub założycielke tematu mozna by było zainteresować seksem i w jaki sposób : P o= nie ma takiego sposobu :)

>>>misio, dlaczego Ty CHCESZ I ZALEŻY CI na tym, żeby ktoś miał przyjemność tylko z tego co sam uznasz za stosowne? akurat np, z masturbacji penisem? dlaczego penis ma być lepszy od marchewki? nie rozumiem tego przymusu skakania po facecie jak d*****.,<<< Po pierwsze: chcę, by oddana w me ramiona kobieta była szczęśliwa, bo dzięki temu czuję się stuprocentowym mężczyzną :). Nie ma czegoś milszego, od widoku mojej kobiety, tak szczęśliwej, że cała reszta świata, mogłaby dla niej, w tym momencie, przestać istnieć :) :) :). & Po drugie: "narzucam" kobiecie sposób dobrnięcia do tych "bram rozkoszy" :) tak samo, jak kucharz narzuca sposób sporządzenia przepysznego dania :), a pianista narzuca sposób pełnej życia interpretacji utworu :). & Kto Ci powiedział, że seks między kobietą, a mężczyzną sprowadza się do włożenia i wyjęcia penisa? Ten ktoś albo był erotumanem :D, albo świadomie Cię okłamał :(. & Nie wykluczam użycia Twojej ukochanej marchewki :D, w trakcie pieszczenia kobiety :), choć znam tysiące "narzędzi" które są od owej marchewki, dużo przyjemniejsze w użyciu :). & Jeśli chodzi o samego mężczyznę, to może dawać przyjemność kobiecie różnymi elementami swojego ciała :). Np. kiedyś pieściłem rzęsami pewien wrażliwy "dzyndzelek" :), a po jakiejś pół godzinie wbiłem w niego zęby (delikatnie) :). Za każdym razem czułem wstrząsające moją panią dreszcze rozkoszy :). Nie sądzę, by takie przyjemności dała jej marchewka :D. & To kiedy broken przyjedziesz do mnie :D, by przekonać się, że seks między dwojgiem ludzi może być piękny :) ?

Gość gość
Np. kiedyś pieściłem rzęsami pewien wrażliwy "dzyndzelek" usmiech.gif , a po jakiejś pół godzinie wbiłem w niego zęby (delikatnie) usmiech.gif . Za każdym razem czułem wstrząsające moją panią dreszcze rozkoszy o# chlopie nie przy jedzeniu ! wlasnie jem sniadanie :o przez pol godziny mrugales okiem nad lechtaczka ( bo tak to zrozumialam , no chyba ze nad sutkiem) masz chlopie fantazje ale ja ci w to nigdy nie uwierze

>>>masz chlopie fantazje ale ja ci w to nigdy nie uwierze<<< Fantazja i wyobraźnia pozwalają odnaleźć drogę do najciekawszego i najbardziej sycącego :D seksu. Jeżeli ich nie posiadasz, to w użycie rzęs (choć na pewno nie przez 0,5 godziny :D) nigdy nie uwierzysz :(. A użyłem ich tylko raz, bo akurat w tamtym momencie, doskonale uzupełniły resztę zachowań :).

Gość gość
Fantazja i wyobraźnia pozwalają odnaleźć drogę do najciekawszego i najbardziej sycącego seksu x i takiego ci zycze dla mnie lezenie z rozlozonymi nogami to strata czasu a przyjemnosci zero wole rower, silownie, plywalnie, zabawny wieczor w gronie przyjaciol przy dobrym piwie , lot samolotem i obserwowanie ziemi z gory ( jak nie ma chmur) z szampanem w reku zycie to przyjemnosc

ok, ja uważam, że zrobiłam smaczną kupę i chcę nią obdarować innych. czy mam zmusić faceta do zjedzenia jej, bo chce jego szczęścia i moje chcenie jest ważniejsze? taka sama logika. :O

Np. kiedyś pieściłem rzęsami pewien wrażliwy "dzyndzelek" usmiech.gif , a po jakiejś pół godzinie wbiłem w niego zęby (delikatnie) usmiech.gif x nie mam pojęcia o co chodzi w tym fragmencie, ale akurat gryzienie np. w uszko jest fajne i nieobrzydliwe:)

Gość gość
No ale juz lizanie sromu czy o***tu nie :o

wole rower, silownie, plywalnie, zabawny wieczor w gronie przyjaciol przy dobrym piwie , lot samolotem i obserwowanie ziemi z gory ( jak nie ma chmur) z szampanem w reku zycie to przyjemnosc x no właśnie, jak można w ogóle do tych fajnych rzeczy leżenie w pozycji ginekologicznej i znoszenie znanej mi (KURWA TAK BARDZO KRĘPUJĄCA I NIEWYGODNA SYTUACJA, PRAWDA!!!!!!) osoby, która miesza sie do tak prywatnych sfer jak moje sikanie czy masturbacja. :O nie rozumiem, tak jakbym koledze włożyła... zaślionony palec do d**y bo go lubię:O

Gość gość
O prosze jednak jest garstka ludzi nie zwariowanych na punkcie seksu pomimo iz ten jest wszedzie bo to taka moda na bzykanie teraz nastala

>>>ok, ja uważam, że zrobiłam smaczną kupę i chcę nią obdarować innych. czy mam zmusić faceta do zjedzenia jej, bo chce jego szczęścia i moje chcenie jest ważniejsze? taka sama logika.<<< Przyznam broken, że nie podejrzewałem Cię o takie "smaki" :D :D :D. Żeby wiedzieć, czy dana kupa jest smaczna, trzeba mieć porównanie i doświadczenie w jej zjadaniu :(. Widocznie jesteś w tym temacie forumowym ekspertem :D :D :D. A tak poważnie, to ponoć bywają panowie, którzy ze smakiem Twoją kupę będą pałaszować i przeżywać przy tym seksualną ekstazę :(. x Ja nie zmuszam kobiety do niczego. W sprawach intymnych delikatnie testuję jej upodobania i w najgorszym wypadku staram się przekształcić je, w upodobania wygodne dla mnie :). Na tym polega wzajemne uczenie się :). Gdy ktoś jest pozbawionym rozumu kretynem, to uczyć mu się nie chce i zamiast nauczyć się doświadczania przyjemności z jedną kobietą, zalicza następną i następną. x >>>tak jakbym koledze włożyła... zaślionony palec do d**y bo go lubię<<< U niektórych par jest to normalna praktyka (tzw. masaż prostaty). Mnie to jakoś nie rusza i dziewczyna chcąca mi takie doświadczenie zafundować nauczyła się tego szybko :D. x Gryzienie w uszko jest namiastką miłych rzeczy, które mężczyzna może dać kobiecie :). Dobry seks łączy ludzi i zbliża ich do siebie również psychicznie :).

testuję jej upodobania i w najgorszym wypadku staram się przekształcić je, w upodobania wygodne dla mnie usmiech.gif . Na tym polega wzajemne uczenie się usmiech.gif . x to brzmi dla mnie źle, nie lubię manipulacji.

Gość gość
ja uwielbiam seks... może to banalne ,ale to jedna z najprzyjemniejszych rzeczy w zyciu

uważam, że jak ludzie mają ze sobą o czym gadać itd. to nie potrzebują tego rodzaju dziwnych psychofizycznych zbliżeń, albo wmawiać sobie, że masturbacja wzajemna zastępuje uczucia:O mi to "śmierdzi" to raz. dwa, taplanie się w substancjach:O

Gość gość
Moim zdaniem, jeżeli ludzie się mocno kochają, pociągają siebie i ogólnie jest im razem dobrze w życiu, to seks powinien być udany. Ważne żeby partnerzy sobie ufali i otworzyli się na przyjemność. :) Jednak mogę się mylić, może niektórych to po prostu nie kręci i nie ma na to żadnej rady. Seks był dla mnie nieprzyjemny tylko kiedy byłam nastolatką i miałam pierwsze nieudane próby, ale teraz ze stałym partnerem jest niesamowicie.

Gość gość
Nie porównywałabym seksu do śmierdzących papierosów czy alkoholu. Owszem, można być od niego uzależnionym i wtedy to się robi niebezpieczne, ale większość ludzi lubi seks, sprawia im to przyjemność, jednak jeżeli zdarzy się, że przez jakiś czas nie będzie tej drugiej osoby, da radę bez seksu wytrzymać. :) Gorzej jak ktoś jest w nałogu fajek czy alkoholu, tu często nie tak łatwo odstawić.

a mi się wydaje, że Ci, co się dobrze ze sobą czują wmawiają sobie, że mają też przez to dobry seks. bo przecież jak to, czy dobrze nakieruje się penisa może mieć przełożenie na uczucia?

"a mi się wydaje, że Ci, co się dobrze ze sobą czują wmawiają sobie, że mają też przez to dobry seks. bo przecież jak to, czy dobrze nakieruje się penisa może mieć przełożenie na uczucia?" tak jak najbardziej

>>>to brzmi dla mnie źle, nie lubię manipulacji.<<< A kto tu mówi o manipulacji ??? Pewne zachowania seksualne można zastąpić innymi - podobnymi. Jeżeli wcześniejszy facet takiej kobiety miał 150cm wzrostu i 35kg żywej wagi, to ja zdecydowanie nie mogę powielić jego zachowań. Muszę je zastąpić innymi, równie dla mojej kobiety miłymi :). x >>>uważam, że jak ludzie mają ze sobą o czym gadać itd. to nie potrzebują tego rodzaju dziwnych psychofizycznych zbliżeń<<< Gadać to ja mogę miło z kilkoma setkami kobiet, ale kochać się mam ochotę tylko z jedną :). x >>>albo wmawiać sobie, że masturbacja wzajemna zastępuje uczucia<<< A kto Ci napisał, ze zastępuje ??? Zachowania intymne są właśnie najbardziej wyrazistą formą okazywania sobie uczuć :) x >>>mi to "śmierdzi" to raz. dwa, taplanie się w substancjach<<< Na tym wic polega :D, że śmierdzą obce baby, a ukochana osoba pachnie :). Dla mnie zapach szparki mojej ukochanej, jest wspaniałym afrodyzjakiem :), a zapach dobiegający ze szparki innej kobiety, kojarzy mi się z wysypiskiem śmieci za Centralą Rybną :D :D :D.

a mi kał obcej osoby, bliskiej osoby i mój tak samo śmierdzą:) takoż śluz swój toleruję tylko dlatego, że nie mam innego wyjścia. nie wiem jak można sprowadzać poważną relację do wymiany śluzów.