Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydzi mnie seks co ludzie w tym widza?

Polecane posty

Gość lubie1seks
Moze jest on chamem i jej nie szanuje. x to zdanie przypieczętowuje Twoją kafeteryjną głupkowatość ot zwykła blondi X nie wiem czy zauwazylas, ale uzylam trybu przypuszczajacego. Do naklaniania uzywa sie imperatywow. Moze tak naprawde zazdroscisz innym, ze kogos maja, a ty ciagle sama.

Gość gość25
gadamy o seksie, a raczej o Twojej niechęci do niego a Ty cały czas wyjeżdżasz z jakimś kałem

Gość nie chce mi się logowac
niesamowicie śmieszna w tej chwili jesteś. a jaką to niby trzeba mieć odwagę aby napisać nieprzychylną uwagę komuś kogo - tak, właśnie, 90%, a raczej wszyscy oprócz kilku nielicznych wyjątków - uważają za psycholkę, idiotkę etc. i wyzywają od najgorszych? i która ma spore grono hejterów, którzy codziennie po niej jadą? sorry, ale na kafe jesteś zwyczajnym pośmiewiskiem, więc totalnie bezzasadny jest twój "zarzut" . nie będę się logować tylko dlatego, że ty tak chcesz.

nie wiem czy zauwazylas, ale uzylam trybu przypuszczajacego. Do naklaniania uzywa sie imperatywow. Moze tak naprawde zazdroscisz innym, ze kogos maja, a ty ciagle sama. x nie, nie zazdroszczę autorce chama, który nie podnieca jej łajdaczki:( nie:( ja chcę byczka:D misio, masz c*****e wyobrażanie o tym jaka jestem w społeczeństwie, jeśli meliniarską kafe nazywasz społeczeństwem to pomyliłeś się dawno, dawno, dawno, dawno, dawno temu:D

>>>jak lubisz z kimś rozmawiać a nie lubisz bawić się jego kałem to masz problem, i musisz to wyleczyć.<<< Może nie zauważyłaś, ale ludzi, którym przyjemność seksualną sprawia grzebanie w kale partnera jest niewielu i są oficjalnie traktowani, jako zboczeńcy/dewianci. Kobiet, które lubią czuć między nogami męskość swojego ukochanego jest zdecydowana większość, więc stanowią normę. Możesz spotkać na swej drodze mężczyznę, który będzie chciał Cię przytulać, a nie będzie miał ochoty na seks, ale taki człowiek również będzie zwichrowany psychicznie, a Wasz związek będzie chory i nienaturalny :(.

Może nie zauważyłaś, ale ludzi, którym przyjemność seksualną sprawia grzebanie w kale partnera jest niewielu i są oficjalnie traktowani, jako zboczeńcy/dewianci. x użyłam porównania, dlaczego nazywasz wsadzanie tam penisa chwalebną czynnością a wsadzanie tam kału dewiacją? hipokryzja:) x Kobiet, które lubią czuć między nogami męskość swojego ukochanego jest zdecydowana większość, więc stanowią normę. x to wytłumaczenie jest kretyńskie, większość jest głupia jak mawia JKM x Możesz spotkać na swej drodze mężczyznę, który będzie chciał Cię przytulać, a nie będzie miał ochoty na seks, ale taki człowiek również będzie zwichrowany psychicznie, a Wasz związek będzie chory i nienaturalny smutas.gif . x ok. argumenty. bo ja mogę napisać, że jak Twoja laska jest brunetką, to znaczy, że się puszcza i to ma tą samą wagę jak Twoja ocena sytuacji:) jak wsadzanie jednego świństwa, którego nie pokazujesz publicznie do drugiego świństwa ma stanowić o normie. argument.

jak wsadzanie sobie intymnych rzeczy,wspólne sikanie, wspólne argumenty mają uprawomocniać uczucie między ludźmi?:) nie chcę żyć tak prymitywnie.

Gość gość
broken, seks towarzyszył od zawsze wyższym formom istnienia tzn. zwierzętom i człowiekowi, gdzie człowiek i kilka gatunków zwierząt mają z tego dodatkowo przyjemność, jeżeli masz problem ze zrozumieniem tego to opowiedz o tym psychologowi, nie nam

Gość gość
hej to ja autorka . przeanalizowalam moje podejscie do seksu u mnie to sie objawia zanikiem libido byc moze tym ze bylam wychowana przez babcie czyli tak przedwojennie , pamietam jak dostalam pierwsza miesiaczke , po pierwsze nigdzie w domu nie bylo podpasek bo babcia okresu nie miala , po drugie musialam sie"przyznac" ze dostalam miesiaczke a na koncu babcia dala mi zliscia za to ze ta miesiaczke dostalam - dlaczego?? podobno zebym "glupot" nie robila ( tak ogolnie to babcia byla bardzo dobrym czlowiekiem) po trzecie bylam brzydkim dzieckiem i w podstawowce wszyscy ze mnie szydzili wyrastac z tego zaczelam okolo polowinek ( takie brzydkie kaczatko typowe) relacje z chlopcami w moim wieku byly takie sobie , zaczelam wpolzyc i okazalo sie ze seks to wcale nie jakies rarytasy , nie bylo tego mistycyzmu coz chlopcy p******** i poszli , mi przyjemnie ani magicznie nie bylo wiec unikalam zblizen obecny maz jak pisalam ciepla kluska nigdy raczej nie palal do wyrafinowanego seksu ( co kolwiek to znaczy ) to taki Profesor Deptula ( kiedys ogladalam Klan ale to bylo kilka lat temu zapamietalam ta postac jADAC DO PRACY PATRZE SIE NA INNYCH facetow i testuje czy moze na widok innego przystojniaka cos sie ruszy gdzies tam w trzewiach ale nic , nic sie nie dzieje totalna obojetnosc ale lasbijka nie jestem kobiety tez mnie nie pociagaja w koncu koncow doszlam do wnioskow ze w sumie to seks jest obrzydliwy i nijaki

>>>misio, masz c*****e wyobrażanie o tym jaka jestem w społeczeństwie, jeśli meliniarską kafe nazywasz społeczeństwem<<< Nie chodzi mi o Kafe. Kojarzę, ze jesteś po studiach, nie możesz znaleźć pracy i masz bardzo poważne kłopoty z "demoniczną" matką. Podejrzewam też, ze nie masz siły, by cokolwiek w swoim realnym życiu zmienić. Dlatego nie lubisz siebie i masz trudności z nawiązaniem prawdziwego kontaktu z drugim człowiekiem. Na Kafe odreagowujesz to wszystko pisaniem tego, co piszesz. Takie mam zdanie o Tobie i dlatego nie życzę Ci źle :).

ogólnie misio pocisnęłam Cię trochę bezpośredniością i wyszło na jaw, że jesteś nietolerancyjny dla asów. uważasz, że kobietę można tak zmanipulowac, żeby robiła coś wbrew swojemu brakowi orientacji. a jak nie, to jej relacjie z ludźmi są chore. i nie mówię tego co piszesz mi osobiście. tylko np. to: "Możesz spotkać na swej drodze mężczyznę, który będzie chciał Cię przytulać, a nie będzie miał ochoty na seks, ale taki człowiek również będzie zwichrowany psychicznie, a Wasz związek będzie chory i nienaturalny smutas.gif . " szkoda, że mi wcześniej o tym nie napisałeś.

ok, a skąd wymyśliłeś to o pracy:D wszyscy tu o wszystkich myślą, że nie pracują, co jest boskie. i twierdzisz, że jak ktoś ma s******lonych rodziców to rzuca światło na jego samego, tak? osiągnęłam i osiągam bardzo dużo.

ja tutaj NIC nie piszę o pracy, zarobkach, studiach, mało o zainteresowaniach, po prostu te info zachowuję dla siebie. więc jeśli sobi coś wymyślasz na te tematy to Twój problem:D i to też jest w stylu hejtera.

>>>jADAC DO PRACY PATRZE SIE NA INNYCH facetow i testuje czy moze na widok innego przystojniaka cos sie ruszy gdzies tam w trzewiach ale nic , nic sie nie dzieje totalna obojetnosc ale lasbijka nie jestem kobiety tez mnie nie pociagaja w koncu koncow doszlam do wnioskow ze w sumie to seks jest obrzydliwy i nijaki<<< Seks koduje się w człowieku bardzo głęboko, ale i bardzo prosto :D. Kiedyś byłem z drobniutką dzieweczką z ledwie dostrzegalnym biuścikiem. Kochałem ją i wtedy była dla mnie bardzo seksowna :D. Ponieważ mój cały seks był związany wyłącznie z nią, więc na widok większości podobnych jej "drobinek" czułem lekkie podniecenie :D. Tobie Twoja Deptuła :D zakodowała, że seks jest tylko ciężką harówką, nie związaną z żadną przyjemnością. Z tego powodu wszyscy faceci są dla Ciebie aseksualni :(. Gdybyś doświadczyła dobrego, satysfakcjonującego Cię seksu, to nawet na widok Twojej Deptuły :D, czułabyś lekkie podniecenie :). To tak działa :).

Gość gość
Broken, ale nikt Cie nie darzy miłością, ze zdobywaniem zwykłej sympatii masz ogromny problem. Więc wmawiaj sobie co chcesz - jak koń jest każdy widzi. Jak ukończenie szkoły i praca jest dla Ciebie wybitnym osiagnięciem to coż... Jakbyś była szczesliwa nie zachowywałabyś się jak ktoś z dwubiegunówką.

:D no jak z żadną, ze stymulacją narządów, co można samemu zrobić lepiej. a nie wciągać w to innych ludzi, którzy, gdy nie zrobią tego jak chcesz, są nazywani oziębłymi chamami.

Broken, ale nikt Cie nie darzy miłością, ze zdobywaniem zwykłej sympatii masz ogromny problem. Więc wmawiaj sobie co chcesz - jak koń jest każdy widzi. Jak ukończenie szkoły i praca jest dla Ciebie wybitnym osiagnięciem to coż... Jakbyś była szczesliwa nie zachowywałabyś się jak ktoś z dwubiegunówką. x what? jeszcze raz, z sensem poproszę. gdzie ja napisałam: "ukończenie szkoły i praca jest dla Ciebie wybitnym osiagnięciem". ludzie, czytajcie ze zrozumieniem, bo ja, żeby z Wami pogadać muszę: napisać. przeczytać absurd. zdziwić się. wytłumaczyć jak przedszkolakowi. ja nie używam trudnych słów ani składni, nie wiem skąd te wasze problemy.

Gość gość
"użyłam porównania, dlaczego nazywasz wsadzanie tam penisa chwalebną czynnością a wsadzanie tam kału dewiacją? " x nooo a skoro jesz jabłka to pewnie jedzenie gó/wna też jest normalne idąc tokiem twojej "argumentacji" debilko

nooo a skoro jesz jabłka to pewnie jedzenie gó/wna też jest normalne idąc tokiem twojej "argumentacji" debilko x jeśli ktoś lubi jabłka, je jabłka. jeśli ktoś lubi g****o, je g****o. nie wiem co jest w tym gorsze. czy sądzisz, że g****ozjadacz ma prawo hejtować jabłkozjadacza?;)

Gość gość
Tobie Twoja Deptuła smiech.gif zakodowała, że seks jest tylko ciężką harówką, nie związaną z żadną przyjemnością. Z tego powodu wszyscy faceci są dla Ciebie aseksualni smutas.gif . x byc moze ale tego to juz sie nigdy nie dowiem

przeraża mnie czasem, że wystarczy zaatakować waszego bożka seksu i juz macie wściekliznę:D choć ja chyba na początku nic personalnie nie napisałam.

Gość gość
hahahaha!!! a co ty osiągnęłaś? skończyłaś studia, które teraz kończy 90% osób i to w dodatku z opóźnieniem masz 25 lat, mieszkasz z rodzicami i nie masz nawet odwagi wyprowadzić się od toksycznej matki oraz NIGDY nie pracowałaś - faktycznie osiągnięcia w ch/uj :D w dodatku jedyny facet, który z tobą flirtował - olał cię nie masz za sobą żadnej relacji miłosnej, nie spotykasz się ze znajomymi, siedzisz tylko całe dnia na kafe i pier/dolisz głupoty przeciętna osoba w twoim wieku osiągnęła o wiele więcej no i znajomych też nie masz, SAMA pisałaś, ze masz problemy z tworzeniem trwalszej relacji

Gość gość
juz przestancie o tym gownie i jablku , rozmawiamy o tym ze sa na tym szalonym napompowanym i ociekajacym seksem swiecie osoby ktory ta czynnosc nie sprawia przyjemnosci , gmeranie palcem w sromie lub penisem w pochwie nie jest satysfakcjonujace , dla mnie to jest taka przykra czynnosc ktora czasem musze przezyc jak wizyta u ginia czasem nawet wrecz bolesna ( np jak maz wciska w moje majtki sucha reke to mnie boli :(

>>>byc moze ale tego to juz sie nigdy nie dowiem<<< Dlaczego nie :D ? Może masz jakiegoś ukrytego wielbiciela, który od lat marzy, by Cię do radości płynącej z seksu przekonać :D. Czego Ci (mimo wszystko) życzę ;).

Gość gość
jakie wymyślanie? sama płakałaś i żaliłaś się przez całe wakacje, że nie masz pracy

Gość gość
ktoś kto je gó/wna nie jest normalny, tylko jest DEWIANTEM kretynko ale ty na pewno znasz lepiej psychikę ludzką niż najwybitniejsi psychiatrzy i specjaliści, wiesz lepiej czym jest dewiacji/perwersji i jakie ma ona korzenie itd. haha

yyy ok, no i teraz są wakacje czy trochę inny miesiąc? to jest tok "myślenia hejtera" nie wiem - więc dopowiem sobie coś obraźliwego o tej osobie, wiem, że jesteście łasi na info np. o zarobkach, bo dla kafe prymitywu liczą się tematy: seks, kasa, wózek dla bachora. ale przykro mi, tego akurat nie ujawnię. i nie wyjaśnię tego osobie, która zniża się do hejtowania z orendż. tak, osiągnęłam i osiągam wiele w swoim życiu a wy czytajcie ze zrozumieniem, bo inaczej nie będę nawet tego czytać:)