Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydzi mnie seks co ludzie w tym widza?

Polecane posty

Gość lubie1seks
jestem kobieta i uwielbiam seks. Ale zaznaczam: seks jest przyjemny z osoba, ktora sie kocha i ktorej sie ufa. Uwielbiam jak moj facet dotyka moich piersi, a jak jego reka schodzi nizej to po prostu obled:) Ruchy penisa w pochwie tez sa przyjemne. Nie uwazam wymiany plynow czy loda za obzydlistwo. Z obcym facetem mialabym opory, ale z osoba, ktora kocham nie. Moze autorka nie przepada za swoim mezem. Moze jest on chamem i jej nie szanuje.

Gość brokeninside87
o tak, głównym moim problemem jest to, że nie widzę nic atrakcyjnego w puszczaniu się jak Ty. ile k***sów w buzi było dziś, normalna osobo?:)

jestem kobieta i uwielbiam seks. Ale zaznaczam: seks jest przyjemny z osoba, ktora sie kocha i ktorej sie ufa. Uwielbiam jak moj facet dotyka moich piersi, a jak jego reka schodzi nizej to po prostu obledusmiech.gif Ruchy penisa w pochwie tez sa przyjemne. Nie uwazam wymiany plynow czy loda za obzydlistwo. Z obcym facetem mialabym opory, ale z osoba, ktora kocham nie. Moze autorka nie przepada za swoim mezem. Moze jest on chamem i jej nie szanuje. x to już jest totalnie chore, jak nie będę odopowiednio głośno jęczała jak d***** w seksie to znaczy, że jestem złą żoną i np. kiepsko gotuję:D

Gość maoam lepszy od mamby
Szczury sikają pod siebie, nie moja bajka, podszywie. vvv A miłość jest powiazana z biologią, takimi jestesmy jednostkami, psyche i soma razem idą. A jak ktos jest odstępstwem od normy, od typowosci to się szuka przyczyn.

jak nie lubię czyjegoś gówna między nogami to znaczy, że on jest chamem:D:D:D:D:D jakie tępaki na tym kafe siedzą, ja pierdolę:D

dlatego przymusowo leczyłabym takie jednostki a jak nie - to na przmiał

Ja spadam, broken znowu się opluwa i pieni, a podszyw smęci ;) 🖐️

Gość gość
bosz co za debilka... i ktoś jeszcze ma wątpliwości czy to coś jest chore?

Gość brokeninside87
czyli szmatki z kafe po prostu uważają za chamów wszystko, co im nie zwilża łajdaczki:D tak to można zinterpretować

Gość gość
Po co wy znowu wdajecie się w "dyskusję" z tą chorą jednostką? Przecież to zwykły absurdalny bełkot osoby mocno zaburzonej.

także leczcie się kochani, niedługo wstawię tu listę cech, które macie spełniać. i listę psychiatrów, do których macie się zgłosić w przeciwnym razie;) papa

Gość brokeninside87
dopóki nie zobaczę tu niebieskich nicków mam w d***e wasze hejty, a raczej twoje, jedna osobo;) s********j na temat o dżemie:D

Gość lubie1seks
to już jest totalnie chore, jak nie będę odopowiednio głośno jęczała jak d***** w seksie to znaczy, że jestem złą żoną i np. kiepsko gotujęsmiech.gif X to wcale nie oznacza, ze sie jest zla zona. Seks nie polega na jekach jak z p****la. Tutaj chodzi o dawanie sobie przyjemnosci. Seks jest dopelnieniem zycia, zwiazku. Pomysl sobie broken co daje ci uczucie szczescia, poprawia humor. Moze ploty z kolezanka, moze calonocna impreza, silownia itp. Z seksem jest podobnie. Mi poprawia humor:) Nie robie tego bo moj facet jak samiec musi sie spuscic, ale robie to bo mam ochote. To jest przyjemnosc, z ktorej nie chcialabym rezygnowac.

Gość gość
gość z 22:06 - ty naprawdę myślisz, ze ta kretynka coś z tego zrozumie? serio?

no i co w związku z tym? to znajdź sobie osobę, która też to lubi. może wtedy nie będziesz musiała nakłanaić do tego innych ludzi, jestem za tym, żebyście się nawet razem w g*****e tarzali jak lubicie.

Gość lubie1
"no i co w związku z tym? to znajdź sobie osobę, która też to lubi. może wtedy nie będziesz musiała nakłanaić do tego innych ludzi, jestem za tym, żebyście się nawet razem w g*****e tarzali jak lubicie." X wsaz mi zdanie, w ktorym kogos do czegos naklaniam

Gość nie chce mi się logowac
broken nie chcę być nie miła, ale to ciebie 90% kafeteryjnej społeczności uważa za kretynkę. I jak co rusz czytam kolejne twoje wypociny to wcale im się nie dziwię...

>>>jak nie lubię czyjegoś g****a między nogami to znaczy, że on jest chamem<<< Jeżeli chcesz się do niego stale przytulać :), a nie lubisz jego penisa między swoimi nogami, to znaczy, że Ty masz problem :(. Inteligentna osoba potrafi swoje problemy rozwiązać, albo jak w Twoim przypadku WYLECZYĆ :). x Gdybyś nie zauważyła, to zaczynasz zachowywać się bardzo chamsko :(.

nie nie chce ci się logować buro suczko tylko możesz tak napisać wszystko, a jak jesteś zalogowana to wszystko co napiszesz się za tobą ciągnie, nie masz takiej odwagi cywilnej, by nawet to udźwignąć. właśnie typowy hejter - kompletna anonimowość i bezzasadne podważanie czyjejś treści, podkreślanie przy tym, że są też inni hejterzy (ba, nawet 90%:D)

Gość gość
misio ciołku, sęk w tym, że broken ZAWSZE się tak zachowuje jak tylko ktoś ma odmienne zdanie od niej, a ty ją ślepo broniłeś

Jeżeli chcesz się do niego stale przytulać usmiech.gif , a nie lubisz jego penisa między swoimi nogami, x jak lubisz z kimś rozmawiać a nie lubisz bawić się jego kałem to masz problem, i musisz to wyleczyć.

Gość lubie1seks
Moze jest on chamem i jej nie szanuje. x to zdanie przypieczętowuje Twoją kafeteryjną głupkowatość ot zwykła blondi X zauwaz, ze uzylam trybu przypuszczajacego. Do naklaniania stosuje sie tryb imperatywny. A moze po prostu zazdroscisz innym, ze maja kogos obok kogo zasypaja, a ty caly czas sama.

>>>co mam wyleczyć?<<< Problemy psychiczne uniemożliwiające Ci, normalne funkcjonowanie w społeczeństwie :). Nie chcę Cię poniżać, ale pokazujesz tutaj swoje problemy, które zapewne miały jakiś traumatyczny początek.