Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzuconaa

Kobieta nigdy nie powinna robić pierwszego kroku

Polecane posty

Dziś już nie ma frajerów takich jak twój pajac <><><> To już nie mój problem

Gość gość
shaf78 dziś w łóżku to samo. <><><> Po czym to wnioskujesz skoro Twoje życie seksualne sprowadza się do bawienia się z ręką usmiech.gif ? x Ty nawet ręką nic nie robisz to masz ciotę nie faceta. Zresztą ja mam prawdziwe kobiety a nie takie co nawet majtek same nie zdejmą " bo to facet ma zrobić" nie rozśmieszaj mnie głupia cipko :P

Gość gość
tak.jak facetowi zalezy to pierwszy zaczepi.

Gość gość
Pęknę że śmiechu haha tekst: łapiesz ? Hahaha tak ale ledwo haha. Nieznane lądy odkrywają haha

Gość Pan w krawacie
Ale facet w krawacie jest mniej awanturujacy się. To jak? :-)

Gość gość
prawdziwe kobiety same majtki zdejmuja.

Gość gość
A ty czego tu stary dziadu w krawacie.

Zresztą ja mam prawdziwe kobiety a nie takie co nawet majtek same nie zdejmą " bo to facet ma zrobić" nie rozśmieszaj mnie głupia c*pko <><><> Zabawne :D a przed chwilą pisałeś, że kobiety są beznadziejne w łóżku... Cytuję "tak wyglądają związki. Facet stara się całe życie a kobieta nic nie zrobi, w łóżku to samo" a teraz nagle piszesz, że masz prawdziwe kobiety, które są takie ekstra :D To jak to jest synek, bo coś mylisz się w zeznaniach :D ?

Gość gość
uczcie sie

Gość gość
ciebie podrywaja tylko prawdziwe kobiety.

Gość Pan w krawacie
Sam jesteś dziad. A krawat bardzo przydatna rzecz. Można z nim wiele, zawsze Lubie go mieć przy sobie. Do tego elegancko wygląda nawet na gołej klacie. :-)

Gość gość
Taaa sami tu przystojni, ładni, jaaaa jestem baaardzo przystojny czemu te d***** mnie nie podrywają to księżniczki! A na ulicy widać jak jest. Grubas jest z gruba, przeciętny z przeciętna, zobaczyc faceta ubranego gustownie to cud. P*********e tak o wygladzie, nie wychodzicie z domu? Wygląd jest ważny, ale też liczy się status majatkowy, pochodzenie, pozycja społeczna, charakter itp. To tak naprawdę bardziej odrzuca jak nie przypasuje niż wygląd.

Gość gość
Przecież na oko widać że niektóre dziewczyny tutaj robią prowokacje - jak się facet dziewczynie podoba to nie ma bata sama podejdzie pierwsza i roztoczy cały swój urok bez względu na to czy czeka ją porażka czy nie. tutaj chodzi o poczucie własnej wartości i pewność siebie którego najwyraźniej tutaj niektórym brakuje - jak widać - większość kobiet ma z tym problemy i nadmiernie oczekuje że każdy facet będzie o nie zabiegał. Po prostu tym postępowaniem maskują własną niepewność i zaniżoną samoocenę. I nie ma to nic wspólnego z tym, jaka płeć się posiada. Jest wiele odważnych fajnych i bezkompromisowych dziewczyn które same przebierają w facetach i pierwsze zagadują - sam znam takie, i nie, nie są to smoki pasztety i bazyle, będące w ostatnim akcie desperacji - każdy to tak naprawdę wie, ot ale wystarczy że ktoś rzuci jakiś kafeteriański stereotyp i reszta za nim kwacze choć i tak każdy wie że nie ma to nic wspólnego z prawdą:)

Gość gość
ja nie chce byle kogo.

Haloooo czekam na odpowiedź skąd wziąłeś teorię, że : "tak wyglądają związki. Facet stara się całe życie a kobieta nic nie zrobi, w łóżku to samo" skoro sam masz takie same super laski w łóżku, prawdziwe kobiety :D? Czyli rozumiem, teoria, że podrywane kobiety są kiepskie w łóżku (skoro sam nie podrywasz i sam masz same ekstra laski) to twierdzenie nie poparte żadnym Twoim doświadczeniem, które po prostu wygodnie było ci tu napisać :) ?

Gość gość
po co mam podchodzic jak mnie podrywaja faceci,

Gość gość
po co mam podchodzic jak mnie podrywaja faceci, żeby rozruszać grube uda

Gość gość
nie mam zamiaru.

Gość gość
Te z grubymi udami podrywają :D grubaski lubią latać za facetami.

Gość gość
dobrzę że typ kafeterianki to nie jest standard wśród kobiet lol "nie podejdę pierwsza bo nie bo jak mu się podobam to on i tak podejdzie" lol głupszego rozumowania nie ma nawet mikser

Gość gość
haa grubaski tak ,prawda

Gość gość
po co podrywać kobiety? Taniej wychodzi obalenie browara i zwalenie gruszki - mniej stresu a i efekt ten sam

Gość nie znosze eurowizji
"nie podejdę pierwsza bo nie bo jak mu się podobam to on i tak podejdzie"lol głupszego rozumowania nie ma nawet mikser xxx mój do mnie sam podszedł bo mu się podobałam więc co w tym głupiego :P ?

Gość gość
Dziewczyny szanujcie sie,miejcie dwoja godność.Zaden facio nie szanuje kobiety która sama sie nie szanuje.To ON musi zrobić pierwszy krok i juz.

Gość gość
Jak facetowi kobieta się podoba - pierwszy działa.

Gość Pan w krawacie
A jak by podszedł facet w samym krawacie to co bys powiedziała Nie stary nie młody 30+

Gość gość
jak kobiecie zależy to pierwsza podejdzie

Gość gość
lubię jak kobiety o mnie zabiegają - to wspaniałe uczucie

Gość gość
Jeden raz w życiu zrobiłem pierwszy krok w szkole, pierwsza miłość. Potem miałem kilka związków, w żadnym nie zrobiłem pierwszego kroku. Same mnie sobą zainteresowały. Obecny związek, mam nadzieję ostatni, spodobała mi się, taka inna, fajna. Nie wiedziała, że zainteresowała mnie. I co ? Też sama zaczęła. Ale ona powiedziała mi, że poprostu od razu wiedziała, że coś z tego będzie. I to prawda, jesteśmy razem bardzo długo. Świetna kobieta.

Gość gość
Jak kobieta nie zabiega to facet ma do niej szacunek. Zabiegajace są na jeden raz.