izulek88 0 Napisano Listopad 12, 2014 gdasonia moga pisac tu i tu poprostu sa dwie fajne dziewczyny ktore potrzebuja wsparcia nie musza przechodzic ja pisze na 5 watkach tutaj i jednym na vitalii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 12, 2014 tutaj rowniez bede pisac nawet jesli nikt nie zechce tam pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Listopad 12, 2014 Na sniadanie zjadlam w/g diety rozdzielnej owoce pokrojone na salatke, mysle o piatku. Wy tez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 12, 2014 co to jest ta dieta rozdzielna? nigdy o niej nie slyszalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 12, 2014 piątku to ja się boję i tyle! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa31 0 Napisano Listopad 12, 2014 izulek ile masz wzrostu??? gdzie chodzisz do dietetyka??? patrze na twoje spadki i podziwiam :) ja dzisiaj na sniadanie danio i jogutr naturalny oraz 3 plasterki chudej wedlinki i juz pije 2 kawke, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiasamosia 0 Napisano Listopad 12, 2014 czesc laseczki moje! dzieki wszystkim za słowo wsparcia - moja franca - astma - została złapana za pysk, dostałą kopa podkręcanego i dwa spacerowe, i paszla :) aj tam - monia ! ja zapasiona jestem i przy mnie kazdy jest mały miki ja myslę że Pudzianowski czułby się wątło ;) heheheh,. nie ale idzie dobrze - w tej chorobie wylałam - siuśków na równy 1 kg od wczoraj. więc ja się ważenia w piątek nie boję :) bo od ostatniego ważenie to mi chyba ze 3 kg uszło. dziś menu - dużo - lekarz kazał jesc - antybiotyk mam 1g. wiec dawka na słonia ( no bo przecież nie na sarenkę ! ) a tu trze zjesc jak na dobe 2 gramy pochłaniam, rano owsianka na wodzie potem kanapka z wędliną na obiad joturt maly kolacja. A i dzis bylam częstowana princessą kokosową :) drożdzówkami - ale oziemble odmówiłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 12, 2014 ha,ha,ha poczucie humoru to Ty masz :-) czytam i się sama do siebie śmieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 12, 2014 justys mam az 153cm bylam w dobrym dietetyku (taka nazwa) koszt 300zl :-( 24.11 mam wizyte u diabetologa i w koncu bede miec dietetyka za darmo x basia jak czytam twoje wpisy to mnie normalnie roz/p*****lasz hahahha oczywiscie pozytywnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiasamosia 0 Napisano Listopad 12, 2014 mam tu kawał - blondynkom mówię - sorry :) ale sama jestem blondi więc się odważę :) przychodzi blondynka do lekarza i oznajmią że ją boli jak się dotyka, lekarz prosi o pokazanie gdzie ją boli - on palcem wskazującym pokazuje - na czoło - "o tu mnie boli", potem na bark "o tu bardzo boli" potem na kolano naciska mocniej grymas bólu na jej twarzy " o tu! naprawdę bardzo boli" - lekarz pyta - "przepraszam czy jest pani naturalną blondynką?" , pada odpowiedz"TAK" Zatem ma pani złamany palec :) z życzeniami miłęgo dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 12, 2014 hhahaha dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 12, 2014 ale mi sie dzis net wiesza to masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiasamosia 0 Napisano Listopad 12, 2014 a ja znow mam obsesję i wielkiego głoda w głowie bo w zołądek wrzucilam wlasnie kanapkę z wędliną. ale co z tego. z nosa kapie, gile po sam pas a ja i tak marzę o wielkim talerzu lasagne :) a podobno w chorobie jesc sie nie chce :) ciekawe komu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Listopad 12, 2014 hej dziewczyny! Dzis krotko bo mam urodziny i zaraz przychodza goscie:D Waga na urodziny-79.60!hura przekroczyla 4tygodnie-3.3 Przekroczylam z8 na7 z przodu:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cantanta Napisano Listopad 12, 2014 Hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2014 Hej mam takie pytanie do Was. Jakie macie sposoby żeby się motywować do odchudzania. Ja mam ok. 25 kg nadwagi i nie mogę się zmusić do odchudzania. Codziennie jestem grubsza. :( pomocy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa31 0 Napisano Listopad 12, 2014 hej gosciu. z motywacja u kazdego to sprawa indywidualna, ja do odchudzania tez sie dlugo zbieralam. mnie zmotywowalo spotkanie rodzinne chce ladnie wygladac :) izulek czyli wygladamy podobnie ;) no teraz ty masz juz mniej kg. fajnie jest wchodzic na wage i kazdym dniem widziec spadki, gratki!!! ja dzisiaj pilnowalam mojej dietki ale narazie nie cwiczylam, czekam az mnie maz zastapi przy moich chlopakach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lilijka79 Napisano Listopad 12, 2014 Cześć dziewczyny, wracam po długim weekendzie. Niestety jak na Słowacji tradycyjnie dziennie na obiady były knedliki z gulaszem , przepyszne ale za to jak kaloryczne do tego piwa :( i niestety mam + 1kg . Jestem załamana :( Ale biorę się za siebie i teraz uważam co jem i staram się zmniejszyć kaloryczność a zwiększyć ilość białka. Gratuluje solenizantce urodzinowej spadku aż 3 kg i życzę oczywiście jeszcze więcej aż do upragnionej wagi i posyłam 100 buziaków :P. Przeczytałam wszystkie strony od soboty i wszystkim gratuluje spadków wagi. Sante jak widze ważysz już 91,..kg kurde teraz będę Cię goniła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 12, 2014 Heleno, spełnienia marzeń :-) Dzisiaj mam doła, buuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lilijka79 Napisano Listopad 13, 2014 Witam dziewczyny, Zapraszam na poranną kawusie :) Waga powolutku wraca do normy po wczorajszym zwiększeniu białka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 13, 2014 hejka ja wstalam w jakims zlym humorze, wszystko mnie wkur... lacznie z waga wlasnie robie sniadanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilijka79 0 Napisano Listopad 13, 2014 Izulek a za oknem słońce świeci, cieplutko pogoda idealna na spacerek. A humorek zawsze wraca po krótkim nawet spacerku na słoneczku. Ja nawet w pracy wychodze na 10 minut i robie krótki spacer, dotleniam się i wracam po naładowaniu akumulatorów :P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Listopad 13, 2014 Iza, dieta rozdzielna to po prostu nielaczenie weglowodanow z bialkami w jednym posilku, poza wyjatakmi jak zakwaszony nabial, tatar i makrela, poledwica wedzone na zimno. Helena, pozdrowionka i zyczonka chudzionka :) ale, widac, juz takiego prezentu jak ci waga zrobila to nikt nie da :) Ja dzisiaj tez humorzasta jestem, jakis ten dzien do d... i w dodatku jutro piatek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 13, 2014 lilijka niestety u mnie sloneczka nie ma :-( za to maly daje popalic a na spacerek pozniej i tak pojde bo musze isc na zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sante87 0 Napisano Listopad 13, 2014 Dziewczynki! Dzisiaj mamy naszą "miesięcznice" :P ciesze się, że jesteśmy w tak cudownym składzie i obyśmy wytrwały w nim aż do momentu gdy każda z nas osiągnie swój własny cel :D wiec prosze mi sie tu uśmiechać i cieszyc z życia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 13, 2014 basia,monia gdzie sie podziewacie? x wogole co wczoraj odwalilam za numer mojemu to padniecie, kupilam farbki do malowania twarzy na ta impreze mlodego no i iczywiscie zdolna izunia musiala je wyprobowc pierw narysowalam sobie serduszko ale mi sie nie podobalo no i wpadlam na pomysl ze ,,podbije sobie oko", wrocil z moj pracy i pyta sie co mi sie stalo mowie mu ze mialam bliskie spotkanie z futryna a on na to zebym nie klamala ytal sie chyba z 8razy co mi sie stalo a ja zaczelam sie smiac i mowie mu ze nic w koncu mu powiedzialam jak juz prawie plakalam z niego ze smiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Listopad 13, 2014 Iza, ale masz pomysly, az mnie rozbawilas a dzis u mnie usmiech wywolac to sztuka. Bardzo jestem ciekawa co tam twoj maz podejrzewal i jakie mu mysli przelatywaly przez glowke :) Zalozycielko nasza, no fakt, skoro mamy rocznice to sie, w morde jeza :) nie wypada nie cieszyc... to moze i mozna zgrzeszyc? Nie, nie, twardym trza byc, nie miętkim ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiasamosia 0 Napisano Listopad 13, 2014 jezdem, jezdem :) dzis pozniej bo od 11 pracuję, a więc helusia ! buziaki sto lat - tos ty listopadowa jako ja :) wszystkim duuuuuuuuuuuuuzo sadelka odchodzącego precz na wiecznie nieodłozenie się spowrotem - z okazji tak okrągłej naszej rocznicy :) co do spadku humoru cos jest w powietrzu bo ja dzis byle przyslowiowym gooooooooownem się ur******** i po scianach biegam ( tak na marginesie czy wy sobie wyobrazacie 130 kg babę biegającą po scianach ? hehehehe toż to beczka śmierci - jak w dawnych wesolych miasteczkach gdzie koles na rozpędzonym motorze wjezdzal na sciany ogromnej beki :) eh......;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiasamosia 0 Napisano Listopad 13, 2014 wykropkowało mi słowo uruchomić ? czemu !? a więc mialo być ze mnie byle goooooooooooooowno włączyć do szału może :) co do motywacji - ano motywacja jest taka że - jak ci ktoś powie - hej ! czyżbyś schudła ? super wyglądasz ! - to serce rosnie. gdy nagle z szafy wyciągniesz cos dlugo nie noszonego i ciach dobre :) to jest super git sytuacja. no a ja cię tu zaraz zmotywuję - ja ważę 130 kg i muszę jeszcze minimu schudnąc 50 :) więc kolezanko mila 25 ciachniesz na leząco ! o jakże będę szczęsliwa mając tylko 25 do zrzutu !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Listopad 13, 2014 Dzien dobry.musialam do pracy przyjsc na popoludnie:) Malo co jadlam,ale nie zapisalam i teraz nie pamietam;) Hehe jednym z prezentow byla...waga:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach