Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luci76

poszukuje kucharki na wesele

Polecane posty

hejka :) mam nie długo wesele i poszukuje kucharki lub cateringu . Nie chcę brać pierwszej lepszej żeby potem goście byli nie zadowolni , znacie jakieś na terenie małopolski- podhala

Gość gość
W tą sobotę byłam na weselu w Gołkowicach koło Nowego Sącza i gotowała tam świetna kucharka Pani Kołdrasowa. Wszystko było smaczne, wszystkie wyroby własnej roboty, estetycznie podane.

Gość gość
TA kucharka jest jak się nie mylę z Moszczenicy.

Gość gość
ja osobiscie nie jestem z tych terenów, ale myślę,że o wiele wygodniejszą i tańsza sprawą jest catering - wszystko przyjeżdża wedle zamówienia a nikt nie krząta się po kuchni. No i nie musisz zakupami sie stresować tez przecież - u mnie miałam firme stąd - www.slimak.com.pl możesz ich cenniki i menu na stronie zobaczyć i przekalkulować jak to się ma kosztowo.

Gość pikol
a nie lepiej po prostu wynająć firmę cateringową i po problemie? ja znam świetną, byłam gościem na weselu na którym obsługiwali także polecam http://fiesta.com.pl/

Gość gość
Catering wcale nie jest tańszy od kucharki!!! Teraz dobra kucharka robi zakupy od A-Z łącznie z napojami i owocami, młodzi kupują tylko alkohol. Nic młodych nie interesuje tylko ustalenie meni. Dobre kucharki mają własnych kelnerów i pomoc kuchenną dbają o czystość na sali i nawet ubikacjach co jest bardzo ważne na takiej imprezie, a jedzenie smaczniejsze od przywiezionego X kilometrów. To nie dawne czasy kiedy młodzi musieli myśleć o wszystkim.

Gość gość
Czy przygotowujac menu bierzecie pod uwage, ze niektorzy goscie jedza jedynie dania wegetarianskie lub weganskie?