Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam zdzirę co się przylkeiła do mojego meża

Polecane posty

Gość gość

Ale to paskudne, że szok normalnie. Typowy pasztet. Nic dziwnego, że nikt jej nie chce i lata za żonatym :D Zrobiłam jej zdjęcie i szykuję tej szmacie niezłą jazdę :D

Gość gość
nie przykleiła by się gdyby on taki lep na muchy nie był fuuuj.......

Gość facet ktory to wie
dlatego zawsze wybieram na kochanki kobiety ładniejsze od zony by wstydu nie było

Gość gość
Tylko że to ona sobie wybrała męża a nie mąż ją :D

Gość gość
a co to znaczy przykleiła? pamiętam, jak lata temu po ślubie, w formie żaru zapytałam się mojego męża (fantastyczny facet z charakteru i do tego całkiem przystojny) czy sprawił tym ślubem ze mną przykrość jakiejś swojej koleżance, a on na to że tak. byłam w szoku. to były jeszcze czasy studiów. powiedział mi o pewnej dziewczynie której się bardzo podobał i która go bardzo lubiła, że kiedy jej wspomniał o tym że wychodzi za mąż to ani mu nie pogratulowała, ani mu nie złożyła życzeń tylko wzruszyła ramionami i przestała robić do niego maślane oczy, a stała się bardziej opryskliwa:/

Gość gość
Musisz być bardzo brzydka, skoro twój mąż woli paszteta niż ciebie

Gość gość
a ja widzialem kilka kobiet w zyciu ktore uwazaja ze ich misio to biedny nie mogacy opedzic sie od harpii zuczek... zalosne w swietle faktu ze to misio podrywal wszystko co sie rusza obudz sie

Gość gość
Kobieto, nie tedy droga. Zamiast poświęcać czas jej, im, poświęć go sobie. Zadbaj o siebie, spotykaj się z miłymi ludźmi, miej hobby. Przecież od takich kobiet jak ty faceci uciekają. Zwyczajnie nudne to, nie ciekawe. Trzeba mieć charakter i wygląd jakiś. Tylko to zatrzyma faceta choć i to nie koniecznie na stale jeśli on nie kocha. Czemu te desperatki tego nie rozumieją?

Gość gość
oczywiście nie wychodzi za mąż ale bierze ślub, tudzież żeni się. sorki z błąd;)

Gość Jedynaczka4
Gdyby mąż był w porządku wobec Ciebie nie pozwolił by sobie na przyklejanie się do siebie obcej dzidzi! Pewnie jemu odpowiada to? W ten sposób facet czuje się dowartościowany.A co ty robisz żeby nie było takich sytuacji? Chodzisz za mężęm,sledzisz go? Może zacznij coś robić z sobą.Może kosmetyczka, fryzjer????:D Bez przyczyny nie ma takich sytuacji!

Gość Ale to już było
Nie przesadzasz aby? Piszesz że z niej pasztet! Może wcale tak nie jest skoro mąż pozwala się miziać obcej babie.Może to ty jesteś tym pasztetem, dlatego facet zmienia na lepszy model?

Gość gość
I co się tak suko rozszczekałaś?:D Też jesteś takim obrzydłym pasztetem co ugania się za cudzym mężem? :D To maż mi pokazał zdesperowaną zdzirę co w firmie nie daje mu spokoju. Ja to przy niej modelka jestem, wiec nie muszę się obawiać, że mąż ucieknie ode mnie,ale tobie radzę, żebyś spojrzała w lustro i uczciwie przyznała się sama przed sobą, żeś szkaradztwo nie z tej ziemi, zanim zaczniesz kleić się do faceta, którego żony nie widziałaś na oczy. Tobie nawet kosmetyczka i fryzjer nie pomoże, bo każdy jeden mężczyzna spaliłby się ze wstydu, gdyby wymienił ładną i atrakcyjną żonę na takie byle co jak ty. :D

Gość gość
Ruski knur nie ma życia

Gość gość
Moj maz jest przystojny, baby do niego lgna, ale on je zbywa. A wierze, ze sa harpie, ktore za wszelka cene beda warowac przy facecie liczac na swoja szanse i nawet jesli koles ma je w d... to nie beda potrafily ustapic.

to były jeszcze czasy studiów. powiedział mi o pewnej dziewczynie której się bardzo podobał i która go bardzo lubiła, że kiedy jej wspomniał o tym że wychodzi za mąż to ani mu nie pogratulowała, ani mu nie złożyła życzeń tylko wzruszyła ramionami i przestała robić do niego maślane oczy, a stała się bardziej opryskliwa:/ Być może była w szoku, że mężczyzna wychodzi za mąż. Jeśli to było parę lat temu mogło zszokować.

Gość gość
Dlaczego kobiety polskie to takie glupie naiwne c**y wystarczy im powiedziec doslownie cokolwiek no nie wiem juz jak mozna tak naiwny umysl miec chyba schowany w c***e 555 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
Pasztet widocznie lepszy od żony. Ciekawe dlaczego....

Gość gość
już tak chciałabyś żałosny pasztecie być lepsza od żony, ale możesz tylko pomarzyć :D

Gość gość
Bardzo Ci współczuję autorko... nawet nie wiesz jaka jesteś biedna... Nikt nikogo na siłę nie zaciągnie do łózka, chyba że złamie prawo. Jesli Twój mąż będzie chciał to i tak Cię zdradzi, choćbyś była modelką. I nei jest to wina kochanki, tylko owego męża

Gość gość
o już jakaś pasztetowa żoneczka wylewa swoje żale :)

Gość gość
o już jakaś pasztetowa łajdaczka zaczyna siać propagandę :D

Gość gość
ty ściero nie jestem pasztetem

Autorko, baby takie są, że jak jedna coś ma, to druga chce mieć to samo, myśląc jednocześnie o sobie, że jest "wyjątkowa"... Zanim coś zrobisz z tym zdjęciem zastanów się dobrze, bo czasami karma wraca. Może mąż sam zmądrzeje, a wówczas z klasą pokażesz mu drzwi? Jeśli rozpętasz awanturę, a ta wiochmenka coś dla niego znaczy, to będzie jej bronił jak pies kości i to Ty będziesz tą złą.

Gość gość
dziś idź bajki opowiadać qrewnom na netbaby, bo każda żona doskonale wie czyja to wina

Gość gość
no tak, piękna jak modelka autorka z pięknym mężem , co się opędza od kobiet i tu nagle upssss, trzeba sie kosztem zdjęcia jakiejś brzyduli dowartościować. Ciekawe, ciekawe.....

Gość gość
aj em de czołzen łan ale mój mąż nie zgłupiał, żeby musiał mądrzeć i właśnie wspólnie z mężem rozwiesiliśmy wokół firmy taki fajny fotomontaż, gdzie jest tylko jej głowa a reszta to tułów, łapy i odstawiony na bok ogon naszej suki w cieczce. :D Jak się zdzira nie odczepi to następne zdjęcie będzie jak pies ją kryje :D

Gość gość
wiesz autorko, że prowokacje to też trzeba umieć pisać.... a tobie niestety brakuje inteligencji żeby zrobić to dobrze