Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi przykro

Zostałam sprzątaczką i uważam, że nie mam się czego wstydzić

Polecane posty

gość 10:51 To już ustaliłyśmy wczoraj. Dla hh istnieje tylko to, co widzi gołym okiem i słyszy swoim uchem. Cała reszta to niebyt :D 🖐️ Lenka, umaluj się!!! Bo razisz po oczach naszą hrabiankę :classic_cool:

jesli uwazasz, ze wydanie towru, albo zrobienie dziennego raportu, to wymaga zdolnosci scislych... moja kolezanka jest po studiach humanistycznych i jest kierowniczka sklepu - codziennie robi takie rzeczy a la sprawdzanie raportow fiskalnych.

Gość gość
"Kazdy debil moze wziac szmatę i zasuwac albo na miotle latać . Tez mi filozofia!" Nie kazdy kochanie nie kazdy :)

Roukola - no chyba "trza" się umalować. Obrać te kartofle i wstawić bigos :D Że ja też nie pomyślałam o tym :D

Gość gość
hh29 a ty co potrafisz co ? nie pracujesz , jesteś na utrzymaniu męża większość dnia siedzisz na kafe. Wiec z czym do ludu kochana:)

rukola, nigdy piszac na forum nie uzywam polskich znakow ani duzych liter, wiec ciekawe, ze wczoraj rozumialas, co pisze, a dzis juz nie. jedno co to dodatkowe "i" na koncu, do ktorego sie przyznaje - moj blad. wybacz,ze rozmawiajac z wami nie sprawdzam kazdego wpisu przed wyslaniem, ale mi sie nie chce. to, co robi kolezanka, a to co robie ja, to dwie rozne rzeczy. ja uwazam, ze umiarkowany kontakt z holota moze sie przydac, zeby dziecko nauczylo sie, ze sa ludzie i ludzie. stad izolacja i zamykanie sie przed kazdym, kto jest ode mnie inny, dobra nie jest. mnie rodzice tez pozwolili takie doswaidczenie zdobyc i dobrze.

Gość gość
hh29 to musi być nasz stara "dziunia " .Te same teksty od kilku lat . Napwrde nie wierze ze na świecie sa 2 takie idiotki jak dziunia .

Gość Eiko
No tak :) paniusie sprzątaczki maja wyższe kwalifikacje. Jakie szkoły uczą sprzątania?

Przepraszam Państwa, ale idę wstawić raki. Muszę jeszcze po drodze opierdzielić dostawcę a Almy za to, że tak się wlókł z tymi zakupami. Ale czego spodziewać się po takim robolu. Nie dość, że flegmatyczny, to pewnie jeszcze bękart bez matury, z konkubinatu, wychowany na kaszubskiej wsi bez elektryczności. Ah ten plebs. Oręwłar, mam nadzieję, że będę miała co czytać jak już wrócę z kuchni :classic_cool: :D 🖐️

Oo, kolejna mądrość! Czekaj, zapiszę sobie w notatniku: "Są ludzie i ludzie". Gdybyś mogła jeszcze jakoś to sklasyfikować, wiesz, którzy to "ludzie, a którzy "ludzie", byłabym wdzięczna! Bardzo.

Gość gość
No i w tym właśnie jest sedno droga HH29, że to że ktoś jest po studiach humanistycznych nie oznacza, że nie ma tez umysłu ścisłego :) O to się właśnie rozchodzi, żeby nie szufladkować ludzi na podstawie wykształcenia i zawodów bo się po prostu nie da :) Z różnych powodów ludzie pracują w różnych miejscach, a jeśli chodzi o Polskę to nikogo to nie powinno zastanawiać. Taka sprzątaczka może więcej zarabiać niż księgowa, ja bym się nawet nie zastanawiała co wybieram, ja mo0ge robić wszystko jeśli zajdzie potrzeba i szczerze mówiąc nie obchodzi mnie co myślą o mnie inni, Ci co mnie znają wiedzą jaka jestem lubię ich, a oni mnie i są to geolodzy, architekci, kelnerki, sprzątaczki, sklepowi, strażacy.... I gdy się razem spotykamy i robimy ognisko albo sylwestra to po prostu jest fajnie :)

oj rukola, rukola, ani razu nikgo nie wyzwalam od bekartow ani konkubin ;). to wlasnie jest ten poziom, o ktorym mowie. moze ty i studia masz i brata - sprzatacza po informatyce, a tatusia z dr, ale i to i tak z prlowskiego awansu spolecznego, bo corki nauczyl chamstwa i prostactwa. p.s. nie dziwie sie, ze podchodzisz emocjonalnie do tematu, skoro brat mial byc informatykiem, a skonczyl wycierajac wymiociny. tez bym sie wtedy rzucala, ze sprzatacz to zloty czlowiek i medrzec ;). wiecej do ciebie pisac nie bede, bo szkoda gadki, poziom lenki czylo dno i 2 metry mulu.

Gość gość
Ja nie urodziłam sie po to aby sprzatac. Zostałam stworzona do innych celów, mam artystyczna dusze ... I zwyczajnie nie lubie tego robic, u nas w domu grubsze sprzątanie zawsze robiła pani przechodząca, moi rodzice zawsze byli zajęci czymś ważniejszym i tak tez zostałam wychowana , ale nie poniżam tych ludzi co to robią, Tak jak i nie poniżam sklepowych , fryzjerek, śmieciarza czy innych , co mnie to .kazdy niech robi co uważa a jak mu zle niech zmieni prace.

Gość gość
"hh29 dziś oj rukola, rukola, ani razu nikgo nie wyzwalam od bekartow ani konkubin oczko.gif " Bo jeszcze sie nie rozkręciłaś hehe ale spoko poczekamy do wieczora to pewnie i zydom sie oberwie .

11:03, to, co nazywasz zdolnosciami scislymi, to sa zwykle umiejetnosci, ktore kazdy maturzysta miec musi. to, ze sobie ktos malujac mieszkanie potrafi obliczyc, ile farby kupic, nie robi z niego matematyka.

hh29 Robię właśnie prezentację i wklejam Twoje "życiowe mądrości". Moi studenci będą mieli dobry przykład na poznawane zagadnienia. Dziękuję za materiały do niej :D :D :D

Gość gość
Taaa ... I napewno sprzątaczka czuje sie super wyluzowana w towarzystwie architektów. Wez przestań pierdzielic.

11:06, nigdy, w zadnym temacie. wiec czekaj i do nowego roku.

Gość Naomagic1983
Jak trzeba być płytkim żeby oceniać kogoś po pracy jaką wykonuje.Mam koleżanke po resocjalizacji która pracuje na kasie w Lidlu. Mam znajomego który że średnim pracuje w hipotekach w banku.

Gość gość
Taaa ... I napewno sprzątaczka czuje sie super wyluzowana w towarzystwie architektów. Wez przestań pierdzielic. XX Wy jesteście jakimiś dziwnymi ludźmi, my z tą paczka znamy się od podstawówki, jesteśmy jak rodzina i dobrze czujemy się we własnym towarzystwie. A ta pani architekt to moja bardzo dobra koleżanka z która wiele przeszłam tak samo jak geolożka. Wiele sekretów sobie przez te wszystkie lata powierzyłyśmy :) Czy to tak trudno pojac?

Gość gość
No ok ale dlaczego tam pracują???? Po co sie uczą , kończą studia?

Gość gość
Hmm to hh29 jesli dla ciebie dzieci sprzątaczki czy hydraulika to hołota to kim jest Twoja córka jako dziecko kury domowej ?

Gość gość
Poprostu nie maja niektórzy ambicji wiec idą sprzatac.

Gość gość
"gość dziś No ok ale dlaczego tam pracują???? Po co sie uczą , kończą studia?" UWAGA teraz Cie zaskoczę ... moze dlatego ze jest duze bezrobocie ...WOW niesamowite co ?

11:15, tak, wszyscy na kasie maja wyzsze i to ze swietnego kierunku, tylko przez bezrobocie tam pracuja...

Gość Eiko
Przepraszam bardzo, ale NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK KURA DOMOWA! To ze kobieta nie pracuje zawodowo nie oznacza ze jest kura domowa , ja znam wiele kobiet pracujących i śmiało mozna by powiedzieć tak o nich . Kura domowa to stan umysłu. To kobieta bez ambicji ktorej celem życiowym jest dbanie o dom meza i dzieci i która nie ma swojego zycia , hobby i pasji.

Gość gość
11:03, to, co nazywasz zdolnosciami scislymi, to sa zwykle umiejetnosci, ktore kazdy maturzysta miec musi. to, ze sobie ktos malujac mieszkanie potrafi obliczyc, ile farby kupic, nie robi z niego matematyka. XX Czy ja gdzieś pisałam o jakiejś farbie i malowaniu mieszkania bo jakoś sobie nie przypominam:) Ja mówię całkiem o czymś innym. Ja mówię o tym czym zajmuje się księgowa, a co często jest wykonywane przez sklepowe czy fizycznych pracowników różnych firm :) Dlaczego się upierasz a nie potrafisz komuś przyznać racji? oceniasz zawody a podejrzewam, że sama w ązdnym długo nie pracowałaś i po prostu nie masz bladego pojęcia czym tak na prawdę zajmują się inni ludzie? Chciałabym Cie zobaczyć jak wykonujesz właśnie takie obowiązki w pracy o których piszę, jak sobie radzisz:) Bo gadać sobie można jak się nie ma doświadczenia i nie wie się jak to wygląda od środka.

nie, eiko, kura domowa zdaniem tutekszych medrcow, to kazda niepracujaca w danej chwili kobieta czyli np. matka na macierzynskim ;).

aaa to jak się lubi sprzątać-tak po prostu i się jeszcze pieniądze na tym zarabia, to jest brak ambicji?:D