Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuje mnie moja 10 letnia córka, co robic

Polecane posty

Gość gość
domniemam... nie musisz pokazywać przede mna swojego wielkiego ego, mogę mieć swoje zdanie ty myślisz ze jestem potworem i psychopatka jak mogę tez o tobie mieć wyrobione zdanie na podstawie twoich wpisow

ty myślisz ze jestem potworem i psychopatka x z d.py to wyciagnelas, nie sadze, ze jestes potworem ani psychopatka, na szczescie uwazam, ze to prowo :-)

Gość gość
silena, elena i hulkowa- dziekuje wam za slowa otuchy, będę szukac pomocy u profesjonalistów bo teraz wiem ze jednak mam problem który trzeba naprawić może uda się jeszcze uratować dziecko przed znienawidzeniem matki, nie mowie ze już dziś będzie cud miod ale będę miała na uwadze wasze slowa i zanim rykne to wezme głęboki oddech, spacer policze do stu, zanim skontaktuje się z lekarzem :)

Gość gość
zawsze szczery dziś nie wydaje mi sie, zeby potwor, ktory rzuca niemowlakiem o sciane "bo glosno krzyczal" wczesniej wszedl na kafe zapytac "bo nie wiem co myslec x x a to porównanie to co ma być?

a to porównanie to co ma być? x to ma byc dowod na to, ze jestes glupia, skoro nie zaczailas o czym pisalem :-) i ze nie pisalem o tobie

Gość gość
zawsze szczery - jakby to było prowo to umówiła i pogadałabym z toba

jakby to było prowo to umówiła i pogadałabym z toba x chyba kpisz :-) co bys poczela gdyby sie okazalo, ze jestem identyczny w realu?

Autorko, trzymam kciuki :-) A osobami ,które wylewają na Ciebie wiadro pomyj, nie przejmuj się. Połowa to osoby niesamodzielne finansowo, a te najbardziej Cię krytykujące ani nie są w stałym związku, ani nie mają dzieci :-).

zestawmy: boje się stwierdzić ze jej nie kocham, wszystko mne w niej denerwuje vs bo teraz wiem ze jednak mam problem który trzeba naprawić może uda się jeszcze uratować dziecko przed znienawidzeniem matki x w ciagu paru godzin? no bez jaj :-)

a te najbardziej Cię krytykujące ani nie są w stałym związku, ani nie mają dzieci x spr und potw by kretynka silene :-)

Gość gość
no wyobraz sobie ze zaczailam dlatego napisałam POROWNANIE bo okazuje się ze potwory tez pytaja o rade a nie pisza prowokacji, mam lepsze zajecia niż zmyslanie historyjek

Gość gość
szczery jestes zwyklym wrednym c-h-j-e-m. Twoja szczerosc jest wredna i nic nie wnosi poza zwyklym obrazaniem . Ze tez takie s****wa chodza po ziemi .tfuuuu

Twoja szczerosc jest wredna i nic nie wnosi poza zwyklym obrazaniem . x masz racje, jesli ktos jest pozbawiony rozumu to wlasnie tak to odbierze, nie przeszkadza mi to

Gość gość
chyba kpisz co bys poczela gdyby sie okazalo, ze jestem identyczny w realu? x to byłoby super bo uwielbiam szczerych, bezposrednich ludzi szkoda ze ty nie masz takich ludzi wokół siebie i jesteś uwieziony w kafe

Gość gość
zs :D, niesamodzielny w myśleniu - doskonały żart.

Nie ma co się przejmować zawsze szczerym :-). Kiedyś też tu pisał pan podobnie się zachowujący, może to nawet zs tylko zmienił nick. Też wyzywał kobiety, mnie również, ale jakoś tak wyszło, że chciał napisac do mnie prywatnie i zaczęliśmy pisać ze sobą. Okazało się, ze to wrażliwy pan o sporych kompleksach, to po pierwsze :-). Po drugie, to był pan, który bardzo bał się kobiet, nawet się okazało, ze miał romans z panią z tego forum i mocno przeżył rozstanie z nią :-). A po trzecie okazało się że pan był chyba rencistą, któremu rentę odebrano, a pracy nie chciało mu się poszukać i z nadmiaru wolnego czasu pisał dyrdymały na kafe :-). Jak odmówiłam kontynuowania znajomości z nim, stałam się jego wrogiem nr 1 :-). Mam wrażenie ze pan zs to podobny przypadek :-).

Gość gość
silene nie przejmuje się bo czasami tu zaglądam, miałam nik ale zapomniałam hasla, znam zgryzliwosc zs, nadmiar czasu zrobilby cos bardziej kreatywnego...eh tam mam swoje problemy większe nz robienie portretu psychologicznego zawsze szczeremu :)

Gość gość
mozliwe , ze zs jest wlansie takim przypadkiem .Tu macho -pacho, a w realu gosc siedzacy na matki rencie .wszedzie tylko gryzie, szczeka i udaje madrale , a z nosa gile leca bo nie stac na leki . D**ek i tyle.

Gość czizas
portret! portret! portret!

Gość gość
znowu czizasowa przyd/upaska przylazła i będzie wiernie machać ogonkiem przy swoim panu :)

Gość gość
debile dwa juz rozwalaja top hahah