Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuje mnie moja 10 letnia córka, co robic

Polecane posty

Gość gość
było by to możliwe ze masz wyimaginowana kolezanke/kolege czizaz żeby było bardziej prowo! prowo! prowo!

Gość gość
portret bedzie w 3d x ja myslalam ze ty jesteś bardziej inteligentny ale ty glupi jednak jesteś

Gość gość
Portret psychologiczny: 1. czizas: zakompleksiona 28latka. Nie za gęste włosy, do szyi, tleniona blondynka, włosy typu 'strąki', cera mieszana, przetłuszczająca się, świecaca, liczne wypryski, wąskie usta. Sylwetka chuda, przygarbiona, mały biust, niestety wałeczek tłuszczu na brzuchu widoczny. Sylwetka tzw. skinny-fat. Pracuje na infolinii. Nie znosi swojej pracy. Niespełniona artystka. Trochę malowała i pisała. z nędznym skutkiem. Dwa nieudane romanse, w tym jeden z żonatym. jedna aborcja. Kocha się w ZS. On ją traktuje jak szmatę, a ona jeszcze bardziej go przez to kocha. Lubi być zdominowana. On w sumie na nią leje, ale ona próbuje mu zaimponować stą stara się być cyniczną intelektualistką. Słabo jej to wychodzi. 2. ZS. Pracownik umysłowy, który przeszedł na rentę z powodu bóli kręgosłupa w wieku 35 lat i do pracy już nie wrócił. Obecnie ma 58 lat. Zaniedbany, średniego wzrostu, szpakowata broda, brzuszek piwny, braki w uzębieniu. Jego wielka miłośc z podstawówki publicznie go ośmieszyła, bo na wfie podejrzała, że zamiast typowych reform nosi figi po starszej siostrze. na dodatek figi były w stokrotki. Od tamtej pory nienawidzi kobiet, choć co noc szlocha w poduszkę z samotności i braku czułości.

Gość gość
mój ojciec był taki jak ty, darł się na mnie, bił, jak nie spełniałam wymagań. Wieczna tresura, zmywaj naczynia! sprzątaj pokój! Potrafił wywalić mi wszystko z szafy, albo zwalić z biurka jak mu się nie podobało. Było to 30 lat temu a on bardzo chciał ze mnie zrobić "prawdziwą kobietę" czyli slużkę, jaką wtedy była moja matka. C***a nienawidzę do dziś, a męża znalazłam takiego, który sam sprząta i gotuje, aby nie musieć mieć ciągle przed oczami tego dziada tylko w wersji młodszej. On do dziś jak przychodzi nie może uwierzyć, że ktoś :wziął: takie coś jak ja, co to równo pozamiatać (wg niego) nie umie. Chcesz bym twoja córka myślała o tobie ja ja o tym dziadu? Jesteś na dobrej drodze

Gość gość
o j***ckie dobreeeeeeeeeeeee . Te stokrotki mnie rozwalily na jego gaciach -buuuuuuuhahahha. Dawaj autorze wiecej tych portretow .Boski jestes :-)

Gość gość
hahaha rewelacyjny portret, nie znam czisaz czy jak jej tam ale mogles ja dobrze opisac szczególnie jeśli w pobliżu jest zs, jego ciut inaczej sobie wyobrażam ale kto wie... mogłam się skusic na pogawedke z nim to bym się przekonala :)

Gość Andrzej z kafeterii
Co zrobić żeby podniecić Bogumiłę? Jechałem z nią w windzie, stanąłem z nią i chuchałem na jej kark, ale ona tylko warknęła 'Andrzej ćwoku przestań sapać!'. Co zrobić aby ją podniecić?

Gość gość
Ejjj, lepiej jedzie się po alkoholikach niż po histerycznych matkach ;) polecam

Gość gość
Do autorki: to weź jej tak p*********l że już nie wstanie. Jesteś już blisko celu!!

Gość gość
Zawsze szczery mamuśka Ma problem z córką, która jest za grzeczna bo powinna oddać mamusi w ryj jak ta ja oklada, a ty ją jeszcze dołujesz no, no jak możesz :D przecież wiesz, że ona chce dobrze wychować dziecko ;)

Gość gość
Nie to się nie opłaca Bo porwanego trzeba gdzieś ulokować a to się wiąże z ogromnym balaganem i kosztami :D

Gość dlugowlosa na szpilkach
Zawsze szczery = Walter White? ;)

Gość gość
I don't know what the breaking bad is, sorry ;)

Gość gość
Gdzie jest autorka? Już do psychologa pobiegła :)?

Gość Andrzej z kafeterii
Jak radzicie sobie z problemem małego fiutka?

"Gdzie jest autorka? Już do psychologa pobiegła usmiech.gif ? " Miejmy nadzieje..

"Zawsze szczery = Walter White? or jessie oczko.gif" Rozumiem , ze mam sobie wybrac ? ;)

Gość Andrzej z kafeterii
Jestem taki podniecony! Co robić? Najgorsze że puszczam zapachowe bąki, a one tylko wzmagają moje podniecenie!

Gość czizas
jak nic barry white :)