izulek88 0 Napisano Grudzień 5, 2014 Ja90pewnie nas czyta, kurcze maly szaleje i ani mysli o spaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Grudzień 6, 2014 hej kobietki :) Jak ja lubie soboty :) Melduje, ze wczoraj bylam bardzo dietetyczna ;) raczek a do tego warzywa. Odrobine bialego winka ale za to bez deseru. Mam zamierzam pocwiczyc na silowni :) A jak wam mija sobota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Grudzień 6, 2014 koszmarnie,nerwy niewyspanie brak pomocy= kryzys :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Grudzień 7, 2014 Witam z rana :-) Ja juz po sniadanku, jedna choinke ubralam, zaraz zabieram sie za druga Mam mase roboty dzis i gosci na dodatek :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Grudzień 7, 2014 hej kobietki :) Izulek, widze usmiech na Twojej buzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Grudzień 7, 2014 Usmiech to mam teraZ, spalam 2,5h wiec i humorek lepszy Miecio dzis o 4rano mnie zwlokl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Grudzień 7, 2014 W koncu mlody spi Ja90odezwij sie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Grudzień 8, 2014 Witam z kawunia :-) Po weekendzie mam - 0,2kg hahhaha Mam dzis mase roboty a juz mi sie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eryk1 0 Napisano Grudzień 8, 2014 to i tak lepiej niż miałoby być +0,2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja90 Napisano Grudzień 8, 2014 cześc laski nie zostawiłam was tylko dziecko mi choruje nie byłam w pracy i mam straszny chaos nawet nie wiem ile ważę bo uwierzcie że nie miałam czasu może dziś wieczorem bo dziś jadę z nią do kontroli może będzie już spokojniej bo ostatnio nie mogłam się ogarnąć przepraszam że się nie odzywałam buzioły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Grudzień 8, 2014 Ja 90 zycze zdrowia Twojemu maluszkowi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Grudzień 8, 2014 Ja90wspolczune,moj maluch tez chory juz 3tygodnie Poprostu rece opadaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Grudzień 9, 2014 Witam z rana niewyspana taka jestem skonana. Maly marudzi i w nocy wciaz sie budzi Usmarkany po pas a inhalacje sa gowniane zas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Grudzień 9, 2014 Izulek, ja tez ledwo patrze na oczy. Nawet kawa nie pomaga a moje dziecko ropiera energia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja90 Napisano Grudzień 10, 2014 cześć powiem szczerze że naprawdę się jeszcze nie zważyłam i teraz to już do piątku się wstrzymam, moja panna po nowym antybiotyku mam wrażenie że od razu poprawa jest , współczuję wszystkim których dzieci chorują :( , a u mnie teraz tak praca dom dom praca i odrabianie lekcji żeby zaległości nie było i w między czasie trochę sprzątania i zakupy no normalnie padam na pysk a co u was Czarnula ?Izulek? bo jeśli o moją dietę chodzi to myślę że jadłam mało w tym wszystkim ale nic nie pisałam bo czasu brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Grudzień 10, 2014 U mnie ostatnio znow waga gora dol czyli wzloty i upadki, ale od piatku mam tylko +0,1 wiec nie jest tak zle Wczoraj bylam z malym prywatnie u pulmonologa dostal nowe leki i wogole mam nadzieje ze w koncu przestanie kaszlec bo szlag mnie trafia. Chodze jak zombi poprostu szlag X Za jednym lekiem oblecialam wzzystkie osiedlowe apteki i lipa, wlasnie dzwonilam po aptekach i mykam zawiezc recepte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Grudzień 10, 2014 Hej kobietki :) izulek, jestes super ciocia, lepsza opiekunka niz niejedna mama. Plus 0.1 to nie plus ;) Ja od rana pranie, sprzatanie, gotowanie itp. jak moje male sloneczko padnie to "przeprosze" sie z cwiczeniami callanetics. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Grudzień 10, 2014 Czarnulka tez bym z checia pocwiczyla ale nie mam kiedy, codziennie sobie obiecuje ze jutro. Dzis musialam latac z recepta do apteki, potem do apteki, potem siedzialam z malym od dwoch godzin stoje przy garach bo gotuje golabki juz od dawna za mna chodzily, jak skoncze musze malemu dac leki, zrobic inhalacje, potem uspic i wziasc sie za prasowanie, Roboty mam w ciul a czasu brak, poprostu doba jest dla mnie za krotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Grudzień 10, 2014 No w koncu poprasowalam, dodatkowo upralam firanki. Jedna juz wisi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Grudzień 10, 2014 Nici z cwiczen, moj maly przystoniak nie chcial spac w dzien :( Tzn spal ale nie zdazylam nawet kawy wypic. No n ic, moze jutro bedzie lepiej :) Ja90, jak tam Twoja niunia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Grudzień 11, 2014 Hej laseczki U mnie 3dzien i humoru brak, matka mnie tak rano wk****ila ze az mna trzeslo Na dodatek nie mam z kim mlodego zostawic i musze go ciagnac ze soba do urzedu, jasna cholera mnnie strzela poprostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja90 Napisano Grudzień 11, 2014 ej Izulek przepraszam za ciekawość jak nie chcesz to nie odpowiadaj ale właśnie jak to jest że ty wychowujesz dziecko siostry? nie ma jej? a moja mała hm trudno powiedzieć dziś dostała trzecią dawkę arytromecyny cóż kaszel katar zobaczę jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Grudzień 11, 2014 Ja90 ja opiekuje sie malym jak ona jest w Anglii bo tam pracuje A jak przyjedzie to ja przy malym malo co robie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Grudzień 11, 2014 Ja90, nasz izulek to serce na dloni, pomaga kazdemu komu tylko mozna :) I tym bliskim I tym dalszym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Grudzień 11, 2014 Taa tylko szkoda, ze nie kazdy to docenia. Odstresowuje sie po ciezkim dniu przy lampce wina i robie liste zakupow Mam dosc wzzystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Grudzień 11, 2014 izus, jestem pewna, ze nie masz dosc naszego towarzystwa ;) Ale skromna jestem ;) Nie smutaj sie, jutro bedzie nowy dzien, lepszy dzien :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Grudzień 12, 2014 izulek 24.10.2014........68,7kg.......-0,4kg............68,1kg.. . ......60kg Ja90 11.08.2014.........89kg........-1,0kg.......... ..86,0kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6kg...... - 0,4kg.......60,1kg.............60kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja90 Napisano Grudzień 12, 2014 aha, Izuś nie gniewaj się za to moje pytanie po prostu mnie to dziwiło i wiesz co ta twoja siostra to powinna na rękach cię nosić:) zważyłam się dziś rano 86 czasem mignęło 85,900 więc napełniłam się nadzieją tylko córcia mnie martwi bo chora dalej na całego w nocy słyszałam to charakterystyczne zipanie podczas snu i nie wiem czy to tylko ta odrywająca się fledma czy już spastyczność oskrzeli ale poczekam antybiotyk niech skończy, ech łapię doła przez to jej chorowanie ale pocieszam się że ludzie mają gorzej, i nie powinnam narzekać sorki bo rospisałam się nie na temat ale nie mogę myśleć o diecie kiedy ona mi choruje, ech życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Grudzień 12, 2014 Nie gniewam sie :-) zeedytowalam swoj wpis i wpisalam twoj spadek X Co do malucha moj jest chory prawie miesiac we wtorek bylam z nim u pulmonologa i dopiero cos zaczyna mu przechodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Grudzień 12, 2014 izulek 24.10.2014........68,7kg.......-0,4kg............68,1kg.. . ......60kg Ja90 11.08.2014.........89kg........-1,0kg.......... ..86,0kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6kg...... .....0kg.......60,1kg.............58kg Dziewczynki u mnie bez zmian na wadze ale I tak przesunelam cel jeszcze o 2 kg. Izulek, masz anielska cierpliwosc do siostry ;) ja90, to nasze forum to nie tylko o odchudzaniu bywa ;) Wiec smialo pisz co chcesz, czym wiecej tym lepiej :) Dziewczynki gratuluje spadkow na wadze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach