Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

zdrowe odzywianie i madre odchudzanie

Polecane posty

Hehe zobaczymy czy plusy po swietach sie posypia Ja troche zbastowalam z dietka Mlody siedzi z moim ide rozpakowac zakupki i biore sie za sprzatanko bo mam lenia dzisiaj

Nie lubie weekendu bo wieje pustka, cala noc nie spalam bo malemu zabaw sie zachcialo od1 do 5rano Dietkuje nie dietkuje ostatnio wogole dieta poszla w las. Ide wypic kakao jako sniadanie bo nawet jesc mi sie nie chce, ledwo patrze na oko

Gość LusydePalma
Czy mogę do Was dziewczyny dołączyć?

Gość gość
Kilka lat temu odchudzałam się już z kafeterią i efekty przeszły moje oczekiwania :) Ale w ciągu ostatniego czasu, mimo że ćwicze dosc regularnie, wpadal alko co weekend, czasem jakies chipsy, lody - a feeee. Koniec z tym. Jestem zdegustowana tym, ze cwicze na silownie i efekty choc sa to nie takie, jakie bym chciala. Ale nie dziwne, skoro moja dieta jest do pupy. Od wczoraj zatem jestem na zdrowej diecie. Obecna waga: 63kg; wzrost: 171cm; cel: 58kg

Gość LusydePalma
To wyzej to ja ;)

Pewnie, ze mozesz dolaczyc :-) dopisz sie do tabelki :-) X Moj aniolek juz spi ja zjem piersioche poczekam, pol h i mykam lulac bo padam Nie mialam jak niestety odespac w dzien

Gość LusydePalma
Chciałam dodać tabelkę dodać, ale treść została uznana za spam :O Może innym razem się uda ;) A jak tutaj można sobie zahasłować konto i zostać niebieskim? Trochę się tutaj pozmieniało od mojego ostatniego pobytu (mam wrażenie, że na gorsze ... )

Gość LusydePalma
Będę się ważyć codziennie, rano i wieczorem, dla lepszej kontroli. Wyniki będę tutaj wpisywać razem z jadłospisem i ćwiczeniami. menu z dzisiaj: p1: płatki owsiane, rodzynki, orzechy włoskie, masło orzechowe p2: 2 kluski śląskie, filet z piersi z kurczaka, kapusta p3: jogurt truskawkowy Jogobella p4: warzywa na patelnie, tunczyk z wody p5: warzywa na patelnie, tunczyk z wody do calosci dodac nalezy jeszcze troche mleka ( do kaw) i oliwy z oliwek zamknelam sie w niecalych 1300kcal. z ruchu: 55min na silowni - trening obwodowy

Lusyde wazenie wieczorem nie jest dobre bo moze oslabnac twoja motywacja i waga jest zawsze wyzsza ale oczywiscie zrobisz jak chcesz

izulek 24.10.2014........68,7kg.......-0,4kg............68,1kg.. . ......60kg Ja90 11.08.2014.........89kg........-1,0kg.......... ..86,0kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6kg.......0kg.......60,1kg.............58kg Lusyde X Sprobuj teraz skopiowac

Gość LusydePalma
izulek 24.10.2014........68,7kg.......-0,4kg............68,1kg.. . ......60kg Ja90 11.08.2014.........89kg........-1,0kg.......... ..86,0kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6kg.......0kg.......60,1kg......... ....58kg Lusyde 13.12.2014........63,2kg

Aha zeby miec niebieski nick musisz zalogowac sie/zarejestrowac (w prawym gornym rogu) X. W tabelke wpisujemy data i waga startowa, obecny spadek, obecna waga, cel :-)

Dzieki za instrukcje ;) izulek 24.10.2014........68,7kg.......-0,4kg............68,1kg.. . ......60kg Ja90 11.08.2014.........89kg........-1,0kg.......... ..86,0kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6kg.......0kg.......60,1kg......... ....58kg LUSYdePalma 14.12.2014........63,2kg.......0kg........63,2kg.........58kg

Nie ma za co :-) Spadki badz plusiki podajemy w piatek X Czarnulka gdzie sie podziewasz?

Witam sie z kawka z rana i zapalkami, temu dziecku juz naprawde sie w glowie pomieszalo dzis obudzil sie o 2 i poszedl spac 10minut temu, no poprostu fantastycznie jak tak dalej pojdzie to oszaleje!!!

Izulek 🖐️ Ja na nogach od 5:45, ale nie z powodu dziecka, wybieram się do pracy. Nie lubię się spieszyć z rana, więc wolę wstać troszkę wcześniej. Wychodzę ok. 7. Też właśnie piję kawkę, zjadłam jajecznice z 2 jajek na teflonie ( bez tłuszczu) i połowę bułki z dynią. DO pracy zabieram drugą część bułki, serek wiejski, banana. Wybieram się dzisiaj na siłownię. Życzę spokojnego poniedziałku :) Do później :)

Gość ja90
wow powiało nowością witam nową koleżankę :) moja młoda jeszcze kaszle dziś po południu i jutro będę szaleć ze sprzątaniem mam nazieję że spale duuużo kalorii.

Ale mam dobry humorek bo waga dzis 67,9kg juz dawno tej siodemeczki nie widzialam. X Ja juz pi sniadanku beztluszczowa jajecznica i kromka chleba slonecznikowego.

No mlody spi a ja biore sie za sprzatanie, nie wiem jak ja wyrobie sie na swieta ze wszystkim jak ten maly gargamel caly czas chce siedziec na pilodlodze

Witamy nowa kolezanke :) Dziewczynki, u mnie kiepska bylo z dieta w weekend. Noramlnie ududze meza, ze tak mnie wodzil na pokuszenie :(np. w sobote, jak wracalismy do domu wieczorem to zabral nas restauracji, gdzie naprawde podaja smaczne jedzenie. Wez sie czlowieku odchudzaj :( Ale wczoraj zrobilam prawie caly trening callanetics ( bez 1 cwiczenia ) + cwiczenia z Mel B na nogi Izulek, jak Miecio zacznie chodzic to bedzie lepiej ze spaniem.

Byc moze to przez zeby dobrze ze moja mama przyszla bo dzis ledwo patrze nawet kawa nie pimogla, teraz wlasnie go usypia poraz drugi a ja sprzatam bo inaczej niedlugo zamiast chodzic bede sie przewracac

ja90, czarnula 🖐️ :) dziękuję za miłe przyjęcie :) widzę, że większość z Was ma chyba jakąś dziatwę na stanie :), która czasem daje nieźle popalić ;) Podziwiam Was mamy, że w całym tym zgiełku pracowniczo-domowym macie jeszcze siły, by walczyć z kg!!!! :) U mnie dietetycznie ok. Na obiad kurczak, 2 małe ziemniaczki, surówka. Na kolację będzie łosoś 60g i warzywa na patelnię 200g. Ja mam wagę i wszystko na ogól odmierzam ;) Dzisiaj zamknę się w o. 1300kcal. Siłownia zaliczona. Teraz już 3 godzinę siedzę w papierach. Musiałam sobie zrobić przerwę, żeby nie zwariować ;) Wieczorem wskoczę jeszcze na rower stacjonarny, bo jutro z pracy wrócę ok. 19, więc nie będzie na nic czasu, ani siły. Czy któraś z Was ćwiczy może z główną instruktorką PL, czyli z Chodakowską? Jeśli pisałyście już o tym, to przepraszam, ale nie dałam póki co rady ogarnąć całego wątku ;)

Tak szybko czytałam... umknęło mi, że ćwiczysz Czarnula z Mel B. Znam te ćwiczenia, faktycznie są fajne :) Mój towarzysz życia bardzo rzadko kusi mnie czymś niezdrowym, ponieważ sam trzyma dietę. To typ sportowca.

Lusy, ja cwicze callanetics, czasami Mel B w weekend silownia. Niestety, cwicze tylko jak moj brzdac spi a z tym to roznie bywa :( Niestety nie mam rodziny w poblizu, wiec synio moze zostac jedynie z moim mezem. Ale jakos dajemy rade :) W ten weekend nie bylo silowni, bo pogoda byla ladna i z moimi chlopakami spedzalismy czas na swierzym powietrzu.

Każda forma ruchu jest dobra, byle być systematyczny,a o to najtrudniej, niestety :O :D Ja jestem tak zmęczona pracą papierkową, której jeszcze nie skończyłam ( i już dziś nie skończę :O), że nie mam siły nawet wejść na rower. I tak biję się z myślami, bo czuję, że potem wyrzuty sumienia mnie dopadną. Może włączę jakiś głupi serial i pokręcę chociaż te 45min.

Ja pokrecilam az 4min hula hop bo maly na wiecej nie pozwolil :-( mykam zaraz lulac bo juz ledwo patrze :-/