izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 izulek 1.01.2015.......69,4kg.........-0,7kg........68,7kg.. . ......60kg Ja90 11.08.2014.........89,0........-1,9kg.......... ..84,60kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6kg......+0.5kg.......60,8kg....... .. ....58kg LUSYdePalma 14.12.2014........63,2kg.......-+0,3g........62,5kg...... ... 58kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Hejka ja juz po sniadanku dzis owsianeczka z jablkiem cynamonem orzechami i migdalami Moi chlopcy jeszcze spia a ja pomalu zabieram sie za sprzatanko Waga pomalu spada dietka ok wiec narazie nie mam co narzekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja90 Napisano Styczeń 9, 2015 dzięki dziewczyny za słowa wsparcia moja mama jest dla mnie wszystkim mam tylko ją ale nie będę się o tym rozpisywać. stan jest stabilny w tej chwili wiec i ja spokojniejsza w przyszłym tygodniu ma mieć szczegółowe badania w Krakowie. zważyłam się 84,6 to efekt nerwów chciałabym tak pięknie chudnąć ale nie w takich nerwach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Wspolczuje kochaniutka. 3mam kciuki zeby mama szybko wyzdrowiala. Wpisalam cie do tabelki. Jak sobie wszystko poukladasz to sie odezwij. Nie spiesz sie my tu zawsze. Bedziemy. Jestesmy tu dla Ciebie i z Toba (tak jak ty dla nas) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Witajcie kobietki :) Ja90, trzymamy kciuki, zeby mamam szybko wracala do zdrowia. ja ciagle pisze z doskoku I ciagle jakies gafy :( izulek 1.01.2015.......69,4kg.........-0,7kg........68,7kg.. . ......60kg Ja90 11.08.2014.........89,0........-1,9kg.......... ..84,60kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6kg......-0.2kg.......61,1kg....... .. ....58kg LUSYdePalma 14.12.2014........63,2kg.......-+0,3g........62,5kg...... ... 58kg Tydzien temu pochwalilam sie swoim plusem ale wagi nie poptawilam. Gratuluje wam ladnych spadkow, u mnie symbolicznie tylko. Pocieszam sie, ze wczoraj jadlam sushi a po nim zawsze moja waga jest wieksza. Grunt to byc optymistka ;) Ciekawe co u Lusy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LusydePALMA Napisano Styczeń 9, 2015 witajcie, ja intensywnie pracuję i wszystko w biegu. ostatnio nawet brak czasu na trenigi i ograniczylam sie do przysiadow sumo z obciazeniem w domu i do cwiczen na ramiona z ciezarkami. mysle, ze na trening z trenerem jednak zdecyduje sie, drogo, ake to inwestycja w siebie i na przylosc juz bede wiedziala jak cwiczyc. bo mozna sie namachac, ale bez wlasciwej techniki rezultaty beda kiepskie. choc i tak 70% sukcesu to dieta ;) U mnie na wadze 62kg. wiec stagnacja, za duzo jem. musze wywalic owsianke rano. nie powinam na redukcji jesc masla orzechowego, glupia jestem. wiec odtad sniadania bialkowe beda i mysle ze sukces przyjdzie szybciej. i musze trzymac sie 1300. wczoraj w ramach grzechow zjadlam 10 cukierkow nim2, prawie naraz :D dzisiaj rower w domu i inne cwicxzenia, bo musze prac, sprzatac i mam pelno papierow do zrobienia na pon :O XXXX Ja, trzymam kciuki za mame; badzcie silne :):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Lusy, ja naprawde nie chcialam cie zniechecac do cwiczen z trenerem. Jezeli stac Cie na taka inwestycje to czemu nie Przyjemnych cwiczonek. Pomysl sobie jakie bedziesz miec super cialo, juz ci zazdroszcze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Lucy przejrzalam kilka stron wstecz zajrzec co dodajesz do tej owsianki ktora na spozywam codziennnie hehe Ale do tematu rodzynki i maslo orzechowe odpada tak jak i banan chyba ze do poludnia no i kluski slaskie rowniez. Jesli moge doradzic ci cos to do owsianki dodaj. Po lyzce ostolowej migdalow i orzechow i jogurt naturalny wtedy bedziesz miala pelnowartosciowe zdrowe sniadanko X A ogolnie rzecz biorac moze piszmy co jemy zeby wywalac nasze niedopatrzenia itd z jadlospisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Dziewczyny moja dieta nie jest wzorocowa, zdaje sobie z tego sprawe. jem to co moi faceci, nie mam jak gotowac sobie oddzielnie, zreszto wiem, ze wtedy od razu bym polegla. Na sniadanie mialam owsianke ( 2 lyz ) na wodzie I po 1 lyz nasion chia, pestki slonecznika, pestki z dyni, odrobina cynamonu I jagody, 1/3 szkl mleka migdalowego Na obiad bedzie ok 5-6 pierogow z kapusta I grzybami ( malutkie ) I zielona salata z paprika, cebula, pomidorem z dressingiem jogurtowa koperkowym. A co potem zobaczymy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 U mnie dzis na sniadanie 3lyzki platkow owsianych lyzka migdalow lyzka orzechow wloskich jedno male jablko 150ml mleka 1/2lyzeczki cynamonu 2sniadanie Pol bulki z turkiem figura pol bulki z dzemem Salatka brokulowa z sosem czosnkowo ziolowym Obiad 60gram zeberek pieczonych w coli, 60gram kaszy jeczmiennej 100gram surowki ze sloika Podwieczorek Bulka z jajecznica z dwoch jaj A na kolacje jeszcze nie wiem. Lece chwile pocwiczyc poki maly spi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LusydePALMA Napisano Styczeń 9, 2015 Pisalam juz wczesiej, ale uznalo mi za spam, nie wiem co... :O durna kafeeeeeeeeeeee Izulek, dzieki za zainteresowanie moja owsianka :* :) Jednakze ja jogurtow naturalnych nie jadam, a takie owocowe tylko wtedy jak mam cisnienie na slodkie. Jogurty to generalnie syf, a ja nie moge tez za duzo mlecznych produktow, bo konczy sie biegunka :O Ja bede jadla jajecznice na przemian z 25g owsianki rano, a do owsianych dodam tylko 5g rodzynek i jak dotad 10g orzechow wloskich. Banany zawsze jem przed godz. 13. Ale chyba zamienie je na jablka. Moze zwalil mi sie metabolizm, albo ta tarczyca trocghe gorzej jedzie, ze przy braku wiekszego ruchu w tym tyg na diecie 1500kcal nic nie poszlo w dol. Czarnulko, mam nadzieje, ze treningi z trenerka naucza mnie tego i owego i w koncu jakies konkretne cele bede osiagac ;) Ciekawe jak to sie potoczy;l bede relacjonowac ;) XX izulek, a dlaczego mowisz NIE kluskom slaskim? Przeca to ziemniaki, 1 jajco i odrobina maki. Masz diete bezgluten? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Nie ja mam diete niskocholesterolowa, duzo warzyw a do obiadu mam 30-50g kaszy ryzu czy makaronu wiec przeliczajac na kluski slaskie byly by to moze dwa malutkie i do tego takie suche to raczej bym nie zjadla Narazie i tak do poniedzialku/wtorku jestem na mz wiec na spadek nie licze w przyszym tygodniu a raczej na plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LUSYdePALMA 0 Napisano Styczeń 9, 2015 MOja jedna kluska waży ok 60-70, nie są duże. A co do suchości... ziemniaki /kasza/ryż sa mokre? lub bardzej mokre? Nie rozumiem... Ja nie używam nigdy żadnych sosów do niczego, od lat; bo po prostu nie lubię. Skoro masz dietę niskocholesterol. to z czego możesz czerpać tłuszcze? jakie Ci zalecono? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Z orzechow migdalow oliwy z oliwek itd tylko zdrowe tluszcze Co do diety to nie jest tylko niskocholesterolowa, rowniez z problemami hormonalnymi, astma, problemy skorne itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LUSYdePALMA 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Ja mam problemy skorne po jogurtach, serkach wiejskich i twarogu. A dodatkowo jeszcze jelitowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LUSYdePALMA 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Izulek, to z mies jesz tylko indyka i kurczaka? A z ryb dorsza i tunczyka? Bo one najbardziej chude. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Przewaznie jem tylko kuraka za indykiem nie przepadam, z ryb jem mintaja, pange, morszczuka i fladre,makrele i tunczyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Lusy, ja natomiast bardzo lubie nabial. Dzis bardzo mi sie chcialo slodkiego a ze moj wredny malzonek kupil jogurty takie jak lubie ale neistety kaloryczne to sie na niego skusilam. Grecki jogurt z kawalkami gorzkiej czekolady I orzechami laskowymi. Pychotka, jako moj 3-ci posilek. Moze przywyczailas organism do wiekszego wysilku I dlatego ten zastoj wagowy? Rob swoje, a na pewno waga ruszy. Kurcze, mialam dzis cwiczyc a moje dziecko spalo moze 15 min. I niestety lipa z cwiczen :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Ja cwiczylam az 10min bo praktycznie od razu po jedzeniu i rozbolal mnie zoladek. I tak boli do tej pory. Wlasnie pije zielona herbatke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LUSYdePALMA 0 Napisano Styczeń 9, 2015 czarnulko, ja bardzo lubiłam jogurty i cały nabiał, zażerałam się tym i opijalam mlekiem, i być może z tego pwodou moj organizm w koncu kilka lat temu zastrajkowal. Nie moge więcej nabiału w ciagu dnia niz 150g, w przeciwnym przypadku rewolucja w jelitach pewna,a z czasem uczulenie na skorze. ale w sumie nie zaluje, bo jogurty wcale nie sa takie zdrowe. ja dzisiaj planowo z wszystkim, tylko nie zrobilam calych papierow, bo dosyalam juz oczoplasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LUSYdePALMA 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Ja z jogurtow lubie tak naprawde tylko jeden. Z biedronki jakis, zwie sie tarta z malinami. Ma chyba 350kcal w opakowaniu jak nie wiecej :O :D Z jasnych przyczyn omijam szerokim lukiem. Dobranoc dziewczynki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 10, 2015 Hej laseczki witam sie w ten sobotni poranek z kawka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Styczeń 10, 2015 izulek, ja tez witam przy kawusi. Lusy, moj jogurt az tak mocno kaloryczny to nie byl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 10, 2015 Ja nie przepadam za jogurtami :-/ X Trening 40MINUTOWY zaliczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 12, 2015 Hej laseczki witam po weekendzie, u mnie bylo dietkowo, wczoraj bez treningu dzien regeneracji, dzis juz nie ma przepros :-) X Ja90 jak mama? X Lucy gdzie sie podziewasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja90 Napisano Styczeń 12, 2015 hej mama lepiej wyjeżdżam z nią i małą na kilka dni napiszę jak wrócę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 12, 2015 ciesze sie ze z mama ok. zycze udanego wyjazdu :-) ps. tylko nie szalej za bardzo hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Styczeń 12, 2015 Ja90, baw sie dobrze, tylko mocno nie podjadaj :) Lusy gdzie nam zniknelas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LusydePALMA Napisano Styczeń 12, 2015 Ja90, super, że mama wydobrzała :) XX Izulek, jestem jestem ;) Ale cały czas coś do zrobienia jest :O Przez cały weekend szukaliśmy wakacyjnych ofert i dlatego nie miałam czasu do Was zajrzeć. Dzisiaj treningu na siłce nie mam, pojeżdzę w domu na rowerze i coś porobię z ciężarkami. Od 1 lutego jestem zdecydowana w 100% na trening z trenerką. Cikeawa jestem co wyniknie z tych spotkań. Mam nadzieję, ze współpaca zaowocuje na przyszlosc, takze w zakresie bardziej kolezenskiego doradztwa ;) Jestem dzisiaj jakas nie do zycia; spiaca, zmeczona.Ta pogoda wplywa na mnie fatalnie No, ale dosc marudzenia:) Trza sobie kopnac w zadek i do roboty. Dziewczyny robicie sobie przysiady z obciazeniem na posladki? Polecam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polka321 0 Napisano Styczeń 12, 2015 Idealne grupa dla mnie! Rok temu zmieniłam nawyki żywieniowe - staram się jeść mądrze i zdrowo, odstawiłam niesprzyjające odchudzanie produkty i zaczynam coraz lepiej czuć się własnym ciele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach