Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie bede miala dzieci bo nie chce miec biedy

Polecane posty

Gość szzzzzzzzzzzz
oo patrz 21 latka na utrzymaniu faceta:D tej to sie udalo zycie Wypisalas koszty utrzymania dziecka a kochanie gdzie koszty wynajecia mieszkania(mieszkacie z rodzicami?) najtansza kawalerka z odstepnym 1000zl, gdzie koszty jedzenia i reszta? Twoje dziecko pije widze najtansze mleko, dziecko mojej znajomej pilo mleko, ktorego cena wynosila 32 zl za puszke-puszka na 2 dni co daje lekko 500 zlotych miesiecznie\ ZYCIA NIE ZNASZ !!

Gość szzzzzzzzzzzz
pilo to mleko, ponieważ innego nie tolerowalo!! I pić nie chcialo

Bo tych mezczyzn zaradnych dla kazdej nie starczy <><><> Jakbyś była odpowiednio atrakcyjną partią to by starczyło dla Ciebie a najwyraźniej sama jesteś nie w du/pe ni w oko. Macie racje, nie rozmnażajcie się, szkoda tego świata na wasze c****jowe geny :D

Gość szzzzzzzzzzzz
pilo to mleko, ponieważ innego nie tolerowalo!! I pić nie chcialo

Gość gość
shaf78 dziś Ta WCZESNIEJ pisałes, ze robotnice, kasjerki sa potrzebne bo ktos taka robote robic musi, teraz piszesz zeby sie nie rozmnazaly bo nie upolowaly bogatego faceta jaka niekonsekwencja w wypowiedzi ech

Są potrzebne bo przeciez ktoś musi mnie obsługiwac w Roosmanie :classic_cool:

Gość gość
A paniusia nie chce się przyznac, że mieszkają z rodzicami i dlatego tak im dobrze za te 1800:-P

a tak serio, to nie rozmnażajcie się nie dlatego bo nie upolowałyście bogatego faceta lub jesteście kasjerką tylko dlatego bo jesteście na tyle ułomne, że nie potraficie patrzeć perspektywicznie tylko siedzicie i narzekacie, że nie chcecie mieć dzieci jak jakieś frajerki i nieudaczniczki. Większość z was tu wypowiadających się nawet nie ma faceta a wy tu coś o dzieciach pierd/oolicie ... Chyba coś wam się pomieszało w kolejnosci :D ? Pier/dolicie o tym, że nie chcecie miec dzieci i zakładacie tematy na ten temat to najwidoczniej was boli, że ich mieć nie możecie skoro jest to temat, który tak wam sen z powiek spędza. Zamiast narzekać, ogarnijcie się lepiej. Nara :classic_cool:

Gość gość
Bo jak można mieć dziecko bez faceta?:-P

Gość gość
U mnie w pracy był kiedyś taki jeden co miał 7 dzieci, a każde dziecko z inną. :-D Ten to dopiero był zaradny :-P bohater hahaha.

Gość gość
żeby mieć dziecko wystarczy wypjąć doope

Gość gość
gość dziś "U mnie w pracy był kiedyś taki jeden co miał 7 dzieci, a każde dziecko z inną. smiech.gif Ten to dopiero był zaradny jezyk.gif bohater hahaha. " tu by napisali ze udacznik i nie frajer;) skoro my nie chcace dzieci jestesmy nieudacznicami i frajerkami

Gość gość
Oczywiście miał całą siodemkę w głębokim poważaniu. Pewnie miałby jeszcze więcej dzieci, ale alimenty go już wystarczająco ostudziły.

Gość gość
wiekszosc tatusiow ma swoje dzieci gleboko;) zadna mi nowina jakby nie nakaz sadowy dot, alimentow zaden nie placilby dobrowolnie na utrzymanie swojego pomiotu

Gość gość
Albo facet ma 3 dzieci wszystkie w wieku szkolnym i zostawia rodzinę, nie interesuje się dziećmi, bo znalazł sobie nową panią. Z tą nową nie ma dzieci i jest wielce szczęśliwy. No, ludzie krew mnie zalewa na samą myśl o takim palancie. I co te dzieci winne, że ojciec to idiota?

Gość mowilem wiele razy ale nie
wiekszosc tatusiow ma swoje dzieci gleboko xxxxx Kto wam się każe z takimi wiązać ? Chyba na etapie poznawania można coś sie o człowieku dowiedzieć i pewne złe cechy i dewiacje można przewidzieć. Jest sporo porządnych facetów. A autorka i tak ma biedę skoro jej nie stać na dzieci.

Gość poli31
shaf78---> a gdzie ja niby napisałam że jakbyśmy mieli dziecko to nasza stopa życiowa by się pogorszyła?..ja czegoś takiego nie pisałam nigdzie bo stać nas i nawet na dwojke dzieci i żylibyśmy dalej dostatnio...nie dopisuj tego co chcesz usłyszec

Gość gość
nie zgadzam sie z tym ze mozna faceta w 100% poznac przed slubem tak pisza mlode naiwne dziewczyny bez zyciowego doswiadczenia ludzie sie zmieniaja, maz sie moze znudzic lub zakochac w innej pani chocby wczesniej byl idealem

Gość gość
Autorka nie chce, żeby to dzieci miały biedę. Wiesz jakie dzieciaki w szkole są okrutne dla kogoś kto jest biedny? Wystarczy poczytać sobie tutaj wpisy "bogaczy" jak wyzywają innych od nieudaczników, jaką mają pogardę, a przecież to są dorośli i powinni mieć więcej rozumu.

Gość gość
shaf78 ty jednak debilem jesteś :O

Gość gość
tacy sa nasi polscy mezczyzni nie ma w czym wybierac zreszta w rolnik szuka zony wyraznie widac czym sie polski mezczyzna charakteryzuje

Gość gość
Co byscie nie pisali, dzieci to dla kobiety utrudniona egzystencja, zachamowanie kariery, rozwoju itd....a facet cale zycie wolny ptak I ma wyjebane na wszystko. Zarowno malzenstwo jak I dzieci oplaca ja sie facetowi. W koncu kto inny odwala brudna robote, tak jak w malzenstwie.

Gość gość
idzie na wielodzietni org tam są co maja nawet po 14 dzieci ale dobrze zarabiaja tam sa prawnicy lekarze informatycy architekci

Gość gość
19:44 no super super...Może też dołączysz?:-P

1)"shaf78 ty jednak debilem jesteś" 2) "skoro my nie chcace dzieci jestesmy nieudacznicami i frajerkami" <><><> 1) debile nie mają mojego wykształcenia kochana :classic_cool: 2) same sobie tę plakietkę przeczepiłyście - "nie chce dzieci bo jestem biedna, nie chce dzieci bo ma beznadziejnego faceta, nie mam dzieci bo nikt mnie nie chce" itd. Więc kim jesteście jak nie frajerkami :D ? Każda szanująca się osoba jaką znam ma dzieci czy to lekarz czy prawnik itd. Fakt, że nie 6-7 bo to domena patoly ale każdy normalny człowiek ma lub chce miec co najmniej jedno dziecko.

Gość gość
Jak ktoś nie może mieć, to według ciebie nienormalny jest rozumiem? Gratuluję rozumowania makówko:-P

Gość gość
"Nieposiadanie dzieci "bo mi się nie chce, bo to trudne, bo to męczące, bo chcę mieć wygodne życie bez stresów" jest jeszcze większym egoizmem oczko.gif Nie sądzisz ?" x "To nie jest egoizm, to miłość do siebie samego, to unikanie kłopotów i dążenie do łatwiejszego życia bez poświęceń, ale nie jest to egoizm." xxxxxxxx Racja to nie egoizm. To wręcz czysty hedonizm.

Autorka tematu jasno wyraziła się, że nie chce dzieci bo nie chce biedy i większość wypowiadających się ma ten sam problem. Więc problemem nie jest tu, że nie możecie...czy może okaże się nagle 98% wypowiadających się w temacie to osoby bezpłodne :D ?

Za niedługo, biorąc pod uwagę wrastającą niechęć do posiadania dzieci przez osoby mniej zamożne będzie można wprowadzić taki podział na klasy społeczne :D 1-3 dzieci - ludzie zamożni 4 i wzwyż - dzieciata uboga hołota 0 dzieci - niedzieciata uboga hołota :D :D :D

Gość gość
Nie potrzebnie zatem używasz słowa "każdy" tak zupełnie bez zastanowienia :-P