Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zmieniło sie wasze zycie po urodzeniu dziecka ?

Polecane posty

Gość gość

Mam na myśli stosunki damsko męskie z facetem ? nowa rola w życiu macierzyństwo . Czy jesteście jednocześnie z partnerem rodzicami kochankami ? Bo u mnie to się nic kupy nie trzyma . Wszytsko się zmieniło sex 3 razy w miesiącu ;/ - na dodatek na moje życzenie . zero inicjatywy z jego strony . dzieckiem opiekuje się bardzo dobrze , macierzynnstwo jest fajne ,,, szkoda tylko że jakos nie da się pogodzić tego z fantastycznym życiem erotycznym , czekam na wasze komentarze

Gość gość
skąd ja to znam :(

Gość gość
opowiadaj dokładnie co u Ciebie

Gość gość
niestety jestem zmuszona do masturbacji bo mój partner jakoś nie ,ma ochoty na seks ze mna , .. przykre ale prawdziwe ,,,

Gość gość
podobnie jak u Ciebie ale co najgorsze to nie tylko w sferze intymnej na całej linii porażka ...

Gość gość
u nas bardziej niż seks szwankuje tzw dogadywanie w zyciu codziennym kłotnie o byle pierdoły ... zero czasu na cokolwiek jeden wielki stres praca gonitwa itd ...

Gość gość
u nas też jest gorzej przy czym to z mojej winy.. w sumie to fatalnie.. Jak jeszcze po porodzie miałam chęć tak jakieś 2 mc po porodzie stałam sie praktycznie aseksualna.. No i tez czesciej sie kłócimy

Gość gość
Mój mąż może i ma ochotę, ale ja jakoś nie. jestem zwyczajnie padnięta wieczorem, ale to jeszcze dał by radę obejść. Gorzej z 2,5miesieczniakiem ktory nie bardzo chce współpracować i kiedy my już zaczynamy się bawić, to on się budzi i jest koniec :( w ciągu dnia też jakoś nie chce za bardzo spać... To nasze 2 dziecko.

Gość gość
mój bobas ma 5 miesięcy . jest w miare grzeczny . Mamy wieczorem dużo czasu dla siebie jak maly spi ,,, ale niestety nic nie idzie w erotycznym kierunku , bo zmeczony piwo film się zaczyna ,,,,

Gość gość
to ja chyba jestem szczęściarą. Nigdy nie byłam taka szczęśliwa!

Gość gość
z jakiego powodu szczesliwa ?

Gość gość
U mnie też nie wesoło, codzienność zabiło ,,nas,, , wieczorem mamy ochotę iść spać, wieczorne spacery, filmy, czy zbliżenia - poszły na bok bo najnormalniej padamy na pysk wieczorem ( 2jka dzieci)