Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Witam, w śnieżną Niedziele Yola,no ale czemu jej podziękowałaś praca w sklepie chyba spoko,a że monopolowy to co z tego,że alkochol tam jest,nie jesteś uzależniona to w czym problem. Ja bym się zahaczył na jakiś czas,i w między czasie szukał czegoś lepszego.No chyba że nie chcesz się użerać z podpitymi klientami ;)

Deep nie w tym rzecz,że się boję o siebie ale ze względu na siostrę bym nie podała matce z dzieckiem alkoholu ,mówię o sprzedaży w sklepie monopolowym.Deep jak byłam ostatnio w Leklerze to widziałam taką scenę matka wzięła pół litra z półki a córka (może z 10 lat) mówi : znowu??? dla mnie koszmar wciąż widzę to przed oczami :(

Gość Sonia 1
Witam!Topniejący śnieg! Z pracą w takim sklepie to mnie lepiej nie pytać!Ja kocham wszelkie stworzenie.Ale myślę: po pierwsze praca musi Ci się podobać,jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedzieć/no chyba,że od razu Ci się nie podoba/.Ja męczyłam się w mojej pracy/donosicielstwo,złośliwość i teraz to się nazywa mobbing itd/i dzisiaj żałuję,że wytrwałam kosztem zdrowia wiele lat. Deep,nasz wyjazd majowy też pod znakiem zapytania.Ogólnie,ludzie nie mają środków. Yolcia doszła ta 100,ja pisałam tylko o moim imiennym przypadku.Fundacje niestety za darmo nie działają,dla niektórych dobra fucha.A darmo to tylko Ci na dole/z puszkami/.Niektóre na pomoc przeznaczają mniej niż połowę zebranych środków.Czytałam raport a u nas w Polsce to wcale nie są kontrolowane.

Gość Sonia 1
Sześć już!A z moim wpisem to siedem.Stopniało a teraz zamarzło.Szklanka.Pusto tu!

Witam w poniedziałek ,jest +4 i chlapa ... patrzę, że trzeba chyba abonament tv zapłacić za kolejny rok .

Gość Sonia 1
Ja nie płacę.Nadal stoję na stanowisku,że nie po to trzeźwiałam,żeby mnie okłamywano za moje własne pieniądze.Ot,taki mój protest antysystemowy,chociaż już mi przysyłali ponaglenia z ostatnich lat.Przestałam płacić jak załozyłam Cyfrę +.Płaciłam przez 30 lat i uważam,że są wobec mnie bezczelni.No bo ile można płacić za jeden telewizor?Od jakiś 10 lat ludzie nie rejestrują a oni nadal oskubują naiwnych,co kiedyś uczciwi byli.Mogą mnie straszyć ile chcą.

hej wam u mnie również odwilż ale śnieg jest i trzyma, to za telewizor trza coś płacić .......yyyy :D:D

Sonia ten wyjazd to już przesadzony czy da sie coś jeszcze zrobić

Gość Sonia 1
No sama widzisz Yolcia,my to pokolenie naiwniaków,młodsi się dziwią. Deep,muszą płacić ci co kiedyś/w czasach prawie prehistorycznych/zarejestrowali się dobrowolnie.I teraz jak przestali opłacać to są gnębieni ponagleniami,telefonami itd. Tzn.żebym nie kłamała to napiszę,że od czasu zmiany rządu jest spokój. A na dworze totalna chlapa,wszystko stoi i nie wsiąka bo ziemia jeszcze nie puściła.Mój duży pies wygląda jak kula błota.Uwielbia wodę i zalicza wszystko co mokre.Po owczarku długowłosym jest.

Gość Sonia 1
Brudas straszny i do tego dziewczyna.Ma już rok.Niestety strasznie nie lubi jej drugi pies czyli maltańczyk,a tamta ją po prostu uwielbia. Wyobraźcie sobie 50 kg psa,który płaszczy się przed czterokilowym maltańczykiem.Tak było od szczeniaka. Deep,przesądzone nie jest ale entuzjazmu nie ma.Jutro pogadam i popytam.

Gość Sonia 1
Yolcia.wyrejestruj po prostu.Bierzesz druczek na poczcie.Ja tego nie zrobiłam a potem nie chcieli mi wyrejestrować bez uregulowania.należności.Takze Tobie będą też wołać za styczeń,bo nie wyrejestrują.Mam koleżankę na poczcie,pytałam.

Sonia dzięki ,zapłacę za styczeń i luty i wyrejestruję :) Oj widziałam już taki widok jak byłam na Podlasiu u kuzyna, tam też była wilczuropodobna -sonia się wabiła i robiła to samo do mojej sisi hehe.No to jak ma rok to nie ma co się dziwować to jeszcze dziecko jest.A Twoja maltanka po prostu zazdrosnica i tyle ;) A ja dziś bawiłam się w fryzjerkę i zafarbowałam sobie włosy A CO !

Gość Sonia 1
Ja byłam,ale nikogo nie spotkałam.Dzisiaj mam pracowity dzień.Jadę po sklepach za płytkami i meblami do łazienki.Koncepcji nie mam,chociaż architekt wnętrz w domu.Ale jak to mówią,szewc bez butów chodzi.Architekt przebranżowił się na trenera i już.

Hehe Sonia to ja byłam lepsza bo z rana kupiłam wanne ,baterię i cały osprzęt do łazienki dla dzieci :) a nim Ty się wybrałas to ja wróciłam i jak owocne Twoje zakupy? Bo ja wyhaczyłam zajefajną wannę w promcji z 630 na 260 :D

Gość Sonia 1
No jestem.Ja jeszcze nie kupiłam,bo muszą byc policzone płytki.Fajne mebelki bo ja robię górę pod skosami z kominkiem i lazienką.Mebelki białe przecierane na inne kolory.Takie stylowe.Wanna narożnikowa pod skosem z miejscem na świece/tak mi się zamarzyło.Teraz myślimy,zeby kupić razem wszystko co potrzebne bo mamy na karcie 10% rabatu.

Gość Sonia 1
No jestem.Ja jeszcze nie kupiłam,bo muszą byc policzone płytki.Fajne mebelki bo ja robię górę pod skosami z kominkiem i lazienką.Mebelki białe przecierane na inne kolory.Takie stylowe.Wanna narożnikowa pod skosem z miejscem na świece/tak mi się zamarzyło.Teraz myślimy,zeby kupić razem wszystko co potrzebne bo mamy na karcie 10% rabatu.

Gość gość
Sorki.Dwa razy wysłałam,bo ktoś przyszedł i potem nie wiedziałam,czy wysłałam czy nie.

Witam z ranka w środę ,boli mnie głowa przez tę pogodę ,już wieczorem wiedziałam, że tak będzie :( Sonia my mamy wannę narożną z miejscem na świeczki :D i nad nią w rogu trzy półeczki z płytek :)

Gość Sonia 1
No widzisz Yolcia jak to ludzie się dobierają?Nawet marzenia takie same.Ale mi się mi!utko zdobiło,zwłaszcza,że o półkach też myślałam.

Witam was widzę że z począntkiem Nowego Roku wszyscy zaczęli na remontach;) Mój zaś remont wygląda tak rozwaliłem ścianę łączącą kuchnie z salonem usunąłem drzwi i robię coś na zasadzie połączenia salonu z kuchnią no i roboty się zrobiło co nie miara czyli przepięcie prądu nowa podłoga,a na ob koło będzie kamień ozdobny tzn gres na bogato:D:D

Witam w czwartek ,ja się nie pochwalę rozwalaniem ścian ,ale mój mąż wywalił ścianę między łazienką a toaletą ale to wszystko robi u dzieci .(z powodu zamkniecia zakładu syn zyskał piętro na mieszkanie czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) ) W kwietniu wracają po 10 latach emigracji .

Gość Sonia 1
Witajcie!Pada deszcz i wieje.Paskudnie. Jutro znowu na łowy i po odbiór wszystkiego.Najgorzej było z wykładziną do pokoju bo 4.5 na 5.Na pozostałym panele i płytka.Najdroższe są dodatki/np.klamki do drzwi itp./.Do końca roku mamy co robić.

Gość Yolanta555
Soniu ciesz się z tego ze masz cel e tym co robisz