Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bogaczka hh29 bawila się w szlachetna paczke

Polecane posty

Gość gość
22:40 jesteś zwykłą kutwą! Ja używanej bielizny nikomu nie oddaję, odzieży w kiepskim stanie również. Myślisz , że jak ktoś jest biedny to już nie ma jakiejś godności ?

Gość gość
to niech chodzi nago albo do roboty z********ac

Gość gość
nie ma nagonki na hh29. Jesli ktos pisze, ze ludzie bez wyksztalcenia wyzszego jak ona to chamy, prostaki, "cholota" i nie sa elokwentni jak dziennikarze, a ona zna te przyklady z "obdukcji" to mowimy raczej o wysmiewaniu a nie nagonce. Na hh29 napadlo za wiele oosb, ale maja racje, to prostaczka bez klasy co pokazala w tematach, w ktorych kwiatki jakie przytoczylam to naprawde pikus. Z tego co myszellina wiem to dla hh29 jestes chamstwem i twoja corka tez nim bedzie Jestescie dla niej niewykwalifikowana "cholota", bo takim jest kazdy u ktorego w rodzinie ktos pracuje fizycznie.

Gość gość
22 40 niunia nudzisz się :)

Gość gość
nigdy w zyciu bym nikomu bielizny uzywanej nie dała! Kolezanka psychicznej miała rację, każdy ma swoją godność. Ale ja kiedyś kupiłam takij potrzebującej rodzinie po kilka par majtek, skrpet, biustonoszy na targu. Fakt dałam 40zł za 4 biustonosze, 50zł za 10 par majtek i 20zł za skarpety, ale miałam dobre intencje. Dałam tylko 110zł za to, ale było nowe, wystarczyło wyprać i było ok. Co usłyszałam? ze nie mam wstydu dawać im bieliznę no name:O że noszą taką to żebracy a nie ludzie potrzebujący.

Gość gość
nie nudzisz sie tylko taka prawda o godnosci p*********e jak wy nie macie ani godnosci ani honoru zebrzac o cokolwiek i biorac za darmo a wybrzydzanie ze to co sie dostalo za darmo jest w kiepskim stanie to juz szczyt wszystkiego idz do roboty jeden z drugim to sobie kupisz to co ci sie podoba pasozycie jak ktos jest naprawde potebujacy i biedny to sie bedzie cieszyl z wszystkiego a jak ktos jest pasozytem to bedzie plakal bo myslal ze ktos go bedzie sponsorowal

Gość gość
zebracy nie maja godnosci

Gość gość
nie znam się :) ,ale moim zdaniem nudzisz się , ale jeszcze bardziej mnie zastanawia fakt po co się denerwujesz przecież to tylko forum :) wyluzuj , może blanta zapal :)

Gość gość
Przeciez hh zna z "obdukcji" :D co dostaje sie ze SP :D Ta "obdukacja" ja kompletnie skompromitowala :D

20:40, 20:56 - trolluj trolluj, jeśli nie masz nic ciekawszego do roboty ;) Nie wiem kto to HH, wiem tylko, że wszyscy tu po niej jadą, nie wnikam w to, czy słusznie czy nie słusznie. Stwierdzam fakt, że naskakując na nią w tym konkretnym temacie ktoś ewidentnie się dopierdziela do tej dziewczyny i robi to tylko po to, żeby się dopierdzielić, dla samej idei. Zresztą wypowiedź LenkiMarlenki chyba też o czymś świadczy. Nieważne. Jeśli ktokolwiek komukolwiek zechce pomóc, niech się po prostu zastanowi, co sam by poczuł, gdyby daną rzecz od kogoś otrzymał. To wszystko.

Gość gość
W owej SP prawie nikt nie zasluguje na pomoc. Wolontariusze to mlode, glupie siksy ktorym ta cwana dzieciorobna patologia wciska glodne kawalki toto wierzy. Prawdziwa bieda to starosc, choroba, ciche i niewidoczne ubostwo. Przykre to, ze z dobrego pomyslu powstal portal sponsorujacy leni, pijakow i debilnych dzieciorobow!

Gość gośćjk
Myszellina ja ci powiem tak. Jeśli ktoś się wywyższa ponad resztę tylko dlatego, że ma jakieś tam studia skończone. I jak już ktoś napisał, że każdy pracujący fizycznie to dla niej hołota, to zrobienie paczki z rzeczy kupionych w ciucholandzie przez tego typu osobę, to jak dla mnie podkreślenie braku szacunku do "hołoty". Równie dobrze taka osoba może żebraka zaprosić na obiad i podać mu jedzenie w psiej misce na współę z jej psem. Nakarmiła? Nakarmiła. A jak. Nie czepiać się. :P

gośćjik - ok, jak już napisałam wcześniej - nie wnikam. Mam tylko nadzieję, że te wszystkie naskakujące na te dziewczynę także, przynajmniej raz, wsparły kogoś paczką, przelewem, usługą czy przysługą. Jeśli tak - skaczcie sobie do oczu i przebijajcie się w tym, kto był bardziej szlachetny i miał lepszy pomysł, najważniejsze, że komuś pomogłyście ;)

Gość gość
Coraz głupsze to kafe :o dziewczyny co z Wami?

Gość gość
ja pomogłam, wcześniej pisałam jako gośc z 20:36 w temacie o sprzątaniu. Fajnie, że hh29 pomaga, ja też i pozdrawiam ją serdecznie:) Mimo, że śmiała się z tego, że moi rodzice w wypadku samochodowym zginęli. Miło jednak, że pomaga, zyczę jej jak najlepiej i to bez żadnej złośliwości.

oj, baby, baby ;). tak je boli dyskusja o sprzataczkach, ze teraz dowalaja sie do wszystkiego. ja sie wstydzic nie mam czego, paczka nie byla z samych ubran, a cala reszta rzeczy byla nowa. wlasnemu dziecku tez kupuje nieraz uzywane, akurat nie w sh, ale na targach dla dzieci w niemczech, wiec nie rozumiem, czemu mialabym do paczki takich ciuszkow nie wlozyc. tym bardziej jesli byly niezniszczone, wyprane i wyprasowane. a na ta paczke wydalam wtedy wiecej niz na prezenty dla swoich najblizszych :P. pomijajac juz, ze rowniez spelnilam marzenie dziecka, ktorego waszym zdaniem muec nie powinno, bo ma biedna matke. i tym sposobem dziecko dostalo w paczce rowniez prezent, o ktorym marzylo od dawna i podobno plakalo i mowilo, ze nie wierzy, ze to prawda. nie rozumiem, dlaczego mam sie nie dzielic, skoro moge. a ze kafeterianki uwazaja, ze ubrania powinny byc nowki i buty najlepuej ecco - no coz... same zrobcie paczke i wsadzcie tam najdrozsze rzeczy ;).

Gość gość
Hh29 ale się plączesz w opiniach ;)

Gość gość
Zacznijmy od tego kto zgłasza te rodziny do szlachetnej pączki ? Mops caritas ? Żeby z jednej czy drugiej instytucji dostać pomoc to trzeba chyba nie mieć nic i nikogo . Moja rodzina jest w naprawdę kiepskiej sytuacji materialnej oby dwoje pracujemy na najniższą krajową mamy dwoje dzieci to co zarabiamy wystarcza nam na opłaty za wynajęte mieszkanie i media ale dla morsy mamy luksus :(