Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość rozmowa niekontrolowana

W blasku nie znającego zachodu Słońca

Polecane posty

Gość anialon
https://youtu.be/PqT1hGGMe3k Mam nadzieje ze wklejil sie dobry link sa to audiobooki, wywiady Marii Simmy ktora oddala swoje zycie pomagajac duszom czysccowym. A dla nas wspaniale zrodlo wiedzy na ten temat. Koniecznie posluchajcie. Ja jestem w trakcie gdyz jest to całkiem spory zbior, uznalam ze na tym temacie kogos to moze zainteresowac. Prosze Was rowniez o modlitwe za te dusze

Gość anialon
Tak link jest ok ale gdyby ktos nie byl pewny tytuł "Uwolnijcie nas stad". Blogoslawionej soboty :)

Gość gość
Jezus kocha nawet tych , którzy sądzą . a też będą sądzeni. w dodatku fałszywe świadectwo głoszą uzurujac sobie prawo do wygłaszania na forum dla debilek i debili krzywdzących opinii nt. Ojca Świętego choćby. a kim jesteście? nawet życia rodzinnego choćby taka modelka nie ma podstarzała stara niedopchnięta panna. a Miłosierdzie? pomogłaś komu czy tylko fałszywą [w twoim mniemaniu prawdziwę ofiarę ] składasz ?

Gość gość
bycie panną jest pochwalane w ewangelii , a ty baranie czemu sądzisz niewiastę dzielną i niezależną , wolną od zmartwień małżeńskich . W domach dziecka są tysiące samotnych dzieci z tęsknotą wyglądających pojawienia się mamy czy taty , nie trzeba płodzić nowych ..

Gość gość
Ja zaraz nie wytrzymam... czy możecie trzymać się kultury swojich wypowiedzi? Przynajmniej tyle bo to nie jest temat jakich jest wiele na tym forum. A poza tym Nie osądzajcie byście nie byli sądzeni. Jaką miarą innym mierzycie, taką wam odmierzą. Czy nie lepiej unikać sądu? Kochaj bliźniego swego jak siebie samego!

Gość gość
w moim życiu wiele razy żałowałem i drogo mnie kosztowało , gdy wziąłem coś za darmo .. Takie oferty odrzucam od razu ..

Gość gość
czy anialon mogłabyś streścić co ważniejsze z tego filmu , bo mi włącza się dwóch lektorów i wypowiedzi się mieszają ze sobą .

Gość anialon
Ojej jak mi przykro.. to robota złego! Nie da się tego streścić. To są wskazòwki dusz czyśćcowych przekazane Marii Simmie wraz z modlitwami. Absolutna petarda dla nas. Bardzo dziwne że włącza się podwójny dźwięk. Spròbuj z innego sprzętu albo innego dnia i daj znać czy się udało.

Jak klikam na powyższy link to u mnie chodzi dobrze. Tylko trzeba go na początek przewinąć.

Gość gość
nie wiem co myślicie o wizjonerce Marii z Irlandii , ale od 7-mej minuty tego filmu : https://www.youtube.com/watch?v=w5z6fK4AbVc Matka Najświętsza ostrzega o Godzinie Damaszku - oświeceniu sumień wszystkich ludzi , tak jak ostrzegała kiedyś w Garabandal. Nie wiem co o tym sądzicie .

Gość gość
wiecie , że w czasie przeszukiwania z pomocą google , zauważyłem dwa tematy w których udzielałem wypowiedzi , które są adresowane do tego forum kafeteria a pojawiają się na stronach wyszukiwania . Jestem mile zaskoczony ale dalej nie wiem jak samemu uczynić by mój temat wyskoczył na zewnątrz forum. Być może wypowiedzi moje spodobały się naszym miłym kochanym paniom z obsługi kafe .

Kochani Wysyłam Wam link do stronki na ktorej daje konferencje nasz wspanialy egzorcysta ks Piotr Glas. To co opowiada idealnie pokrywa sie z tym o czym mowi Maria Simma w wywiadzie "uwolnijcie nas stad" ktory mozna znalezc na youtube. Pierwszy filmik odsluchuje z e stronki ktora wam wklejam ponizej i goraco polecam bo znowu ... uwazam ze jest to wspaniale zrodlo wiedzy dla nas http://davidicke.pl/forum/spotkanie-z-egzorcysta-ks-piotr-glas-t10139.html Pierwsze video, chcialabym miec wiecej czasu by go sluchac. Poza tym mam tutaj w pokoju to o czym ksiadz na tym filmie opowiada. Stukanie w pokoju. Pojedyncze dzwieki. Ktos prosi o modlitwe. Pojawia sie to u mnie w domu juz od jakiegos czasu. Blogoslawionego tygodnia

Gość gość
Gosc z 20 tej to troche infantylne i smieszne co piszesz

Gość gość
🌻 Kochana Anialon :) Dziękuję za przesłane arcy ciekawe linki :) 🖐️

Gość gość
gość dziś Gosc z 20 tej to troche infantylne i smieszne co piszesz 🌻 Wrzuć na luzz.. Nikt nie ma wiedzy na wszystkie tematy 🖐️ Więc kiedy Ty masz większą niż ktoś inny to po prostu wytłumacz co i jak a nie krytykuj i z góry nie oceniaj... Każdy w życiu kiedyś czego nie wiedział...

Gość gość
gość 2017.11.25 nie wiem co myślicie o wizjonerce Marii z Irlandii , ale od 7-mej minuty tego filmu : https://www.youtube.com/watch?v=w5z6fK4AbVc Matka Najświętsza ostrzega o Godzinie Damaszku - oświeceniu sumień wszystkich ludzi , tak jak ostrzegała kiedyś w Garabandal. Nie wiem co o tym sądzicie . 🌻 Osobiście przeczytałam je wszystkie przed nawróceniem w 2012 r. począwszy od archiwalnych do potem jeszcze wówczas pojawiających się . Zajęło mi ok. 3 miesięcy aby się do nich ostatecznie przekonać. Raz w nie wątpiłam a raz wierzyłam. Kiedy przeczytałam wieczorem przed snem o tym, że Benedykt ma zejść z tronu to... stwierdziłam, że jak jakieś objawienia dotykają się aż samego papieża i wg mnie "źle o nim mówią" że zejdzie z piotrowego tronu... no to na pewno nie są wiarygodne... Na drugi dzień po pracy kiedy włączyłam komputer w domu to... aż kopara mi opadła ze zdziwienia... Na głównej stronie pisało wielkimi czerwonymi literami: PAPIEŻ ABDYKOWAŁ W taki sposób zaczęłam bardziej wnikliwie się im przyglądać bo sama się przekonałam, że właśnie sprawdzają się na naszych oczach. I polecam każdemu te objawienia. Dzięki ich treściom się nawróciłam :) I zmieniłam swoje życie. Wróciłam do kościoła katolickiego i do Sakramentów ŚW. które zaczęłam poważnie traktować. I zaczęło mnie wprost ciągnąc na Adorację :) I zaczęły w moim życiu się dziać cuda... i trwają do dziś :)

Gość gość
🌻 gość 2017.11.25 cd. Dlatego uważam, że objawienia Marii z Irlandii są prawdziwe bo sprawdzają się na naszych oczach. Tłumaczą sens Sakramentów ŚW. i wiele wiele ważnych rzeczy tłumaczą. I tutaj również w wielu tematach pokrywają się z wieloma innymi objawieniami bardzo dawnymi i współczesnymi. Również a właściwie przede wszystkim są zgodne z Pismem ŚW. A jeśli nie są zgodne z czyjąś myślą to albo nie zna ich treści albo celowo ktoś stoi za masonerią i burzycielami prawdziwego ŚWIĘTEGO kościoła katolickiego... i niezależnie czy nosi koloratkę czy nie. Prawda jest jedna i jest nią Pismo ŚW. jako fundament objawień Słów Bożych i kolejne, które je uzupełniają. Jak np. Katarzyny Emmerich, Ojca Pio, Marii Valtorty, w Fatimie, Lourdes, Garabandal, La Salette czy współczesne: Megugrorie czy z naszego podwórka Piotr Żywy Płomień czy Adama Człowieka czy innych. One są zbieżne w wielu wątkach i nawzajem siebie uzupełniają. Piszesz: "Matka Najświętsza ostrzega o Godzinie Damaszku - oświeceniu sumień wszystkich ludzi , tak jak ostrzegała kiedyś w Garabandal. Nie wiem co o tym sądzicie . x W wielu objawieniach o tym pisze... również w Dzienniczkach św. Faustyny tak i u Marii z Irlandii i u Piotr Żywy Płomień i wielu innych... x Dziękuję Ci za przesłanie tego linku :) Jest arcy ważny. Informuj nim gdzie tylko możesz. Pozdrawiam :) 🖐️

Gość gość
Orędzie, 25 sierpnia 2017 r. Medjugorie: "Drogie dzieci! Dziś wzywam was, abyście byli ludźmi modlitwy. Módlcie się, dopóki modlitwa nie stanie się dla was radością i spotkaniem z Najwyższym. On przemieni wasze serca i będziecie ludźmi miłości i pokoju. Dziatki, nie zapominajcie, że szatan jest silny i chce was odwieść od modlitwy. Nie zapominajcie, że modlitwa jest tajemnym kluczem spotkania z Bogiem. Dlatego jestem z wami, by was prowadzić. Nie rezygnujcie z modlitwy. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie."

Gość anialon
Kochani musimy modlic sie za naszego wspanialego egzorcyste Ks. Piotra Glasa. Jak mowi, tapla sie w szambie I to na prawde czesto. Wykonuje chyba najtrudniejsza robote na ziemi a do tego nie opuszcza go poczucie humoru gdy w Polsce opowiada mlodziezy swoje dozwiadczenia. On nie ustaje w pracy i nikomu nie odmawia. Jest niesamowity.

Jesli chodzi o powyzsze oredzia to moge tylko powiedziec ze natknelam sie na zywy plomien, natomiast slyszalam o Marii z Irlandii, jednakze to chyba nie moja para kaloszy na dluzsza mete poniewaz od nie zostaja ze mna tak jak inni np. Rozalia Celakowna, Alicja Lenczewska, Objawienia z Medugorie czy Garabandal. No a teraz Maria Simma I Katarzyna Emmerich. Jeszcze jest tylu swietych do odkrycia... tyle historii do przeczytania, tyle modlitw do nauczenia, tyle intencji do omodlenia... Sa wspaniali ksieza ktorzy nas ucza, jeden z nich to mistyk wspolczesny ks Skwarzynski, kolejni to Adam Szustak, ks. Augustyn, ks. Chmielewski, ks.Pawlukiewicz... czy kogos pominelam? Nasz kochany Piotr Glas ... ci sa najblizsi mojemu sercu przez to co glosza i jak glosza. Papieze? Kilku ich bylo, za dziecka zastanawialam sie za co ludzie tak podziwiaja naszego papieza Polaka, teraz juz wiem. Uczynil on wiele, wiele dobrego. Tymczasem znalazlam na youtube video o dziecku, o dziewczynce ktora twierdzi ze J P II jest w piekle bo ona sama z nakazu Bozego tam byla i widziala i teraz daje swiadectwo. Wszystko jest perfekcyjnie dopracowane do najmniejszego szczegolu mozna powiedziec ze widziala ona wiecej niz Faustyna Kowalska, ale zdradzila ja jedna jedyna tylko rzecz, byl to jej wyraz twarzy. Dziecko, ktore bylo w piekle nie ma takiej spokojnej i usmiechnietej buzi. Gdyby nie to, pewnie bym jej uwierzyla. Takze trzeba bardzo uwazac z tymi oredziami i przekazami, wizjonerami i wizjami. Zly zwodzi, nie spi, i bedzie wprowadzal zamet wszedzie na kazdej plaszczyznie naszego poszukiwania prawdy, mysle ze na tym bedzie mu bardzo zalezec by nas zwiesc. Zyjemy na koncu czasow, bylo powiedziane, zeby nie isc za innymi J/e/z/u/s/a/m/i, mamy rowniez unikac wszystkiego co ma chocby pozor zla. Blogoslawionej nocy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się