Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jakieś przyciąganie, o co chodzi?

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem jak to odbierać. W pewnych sytuacjach na pewno to jest przypadek. Ale jak spotykam innych ludzi w ten sam sposób to tego tak nie interpretuję.

Gość gość
pewnie myślą tak jak my

Gość gość
Dlaczego ja mam pierwsza wyjawić co czuję?

Gość gość
Mysle ze oni tez czuja to przyciaganie. Tylko dlaczego nic z tym nie robia?

Gość gość
Powiedz mi co mam zrobić żebyś mnie nie wyśmiała.

Gość gość
Ja mam podobnie: też pracujemy razem, patrzymy się na siebie, uśmiechamy się do siebie, rozmawiamy czasem na prywatne tematy. On się nieraz przy mnie dziwnie zachowuje (chyba się popisuje). Tylko że nic dalej się nie dzieje A chciałabym, żeby on wykonał następny krok. Tylko nie wiem, jak go zachęcić. Nasze rozmowy kieruję czasem tak, że gdyby chciał, mógłby napomknąć na temat jakiegoś spotkania we dwoje , a tu nic.

Gość gość
Ja Ciebie nie wysmieje na pewno jesli wreszcie powiesz mi co czujesz. A jesli nie mozesz tego zrobic to chociaz mnie gdzies zapros i wtedy bede pewna ze ty tez cos do mnie czujesz.

Gość gość
Gdzie byś chciała pójść?

Gość gość
Gdziekolwiek byle z toba :) Mozesz mnie zaprosic do kina

Gość gość
A na jakim etapie znajomości jesteśmy wg Ciebie?

Gość gość
Ciezko mi odpowiedziec na to pytanie bo nie wiem co Ty do mnie czujesz.

Gość gość
Gdyby pytanie było skierowane do mnie to bym odpowiedziała, że na pewno bym go nie wyśmiała. A porozmawiać moglibyśmy o tym przy najbliższej możliwej okazji sam na sam.

Gość gość
A co przypuszczasz?

Gość gość
Na etapie zauroczenia i motylków na Twój widok

Gość gość
Ty czujesz motylki? Czy myślisz że ja?

Gość gość
Przypuszczam ze jest miedzy nami jakies dziwne przyciaganie i ze sie w to zaangazowalismy ale ty mi wysylasz sprzeczne sygnaly i ja juz nie bede sie w to angazowac jak Ty zrobisz jakiegos stanowczego kroku...

Gość gość
chciałoby się, żeby motylki były obustronne

Gość gość
Jak Ci na imie mezczyzno?

Gość gość
I ja czuję i myślę, że Ty też . To widać po Twoim zachowaniu. Czasami zakłopotaniu. Tych długich spojrzeniach i "przypadkowych" spotkaniach.

Gość gość
A te sprzeczne sygnały z mojej strony to jakie?

Gość gość
Robiaz jeden krok do przodu a dwa albo trzy w tyl. Jak sie na siebie dlugo patrzymy jednego dnia to drugiego nie zwracasz na mnie uwagi. Ale widzialam ze patrzyles wtedy gdy ja nie patrzylam. Wytlumaczysz mi to?

Gość gość
Takie: jednego dnia rozmawiamy na wesoło, na luzie, a drugiego jesteś zdystansowany, chociaż wiem, że przed chwilą rozmawiałeś z kimś na wesoło. Zbliżasz się,a potem oddalasz.

Gość gość
Podaj jeszcze jakiś szczegól naszej znajomości?

Gość gość
Najpierw Ty powiedz jak Ci na imie a pozniej ja podam kolejnh szczegol.

Gość gość
ie uczucioweCzy to jakieś przyciąganie, o co chodzi? Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Czy to jakieś przyciąganie, o co chodzi? Poprzednie 1...678 9 Następne gość dziś Nie wiem jak to odbierać. W pewnych sytuacjach na pewno to jest przypadek. Ale jak spotykam innych ludzi w ten sam sposób to tego tak nie interpretuję. gość dziś pewnie myślą tak jak my gość dziś up gość dziś Dlaczego ja mam pierwsza wyjawić co czuję? gość dziś Mysle ze oni tez czuja to przyciaganie. Tylko dlaczego nic z tym nie robia? gość dziś Up gość dziś Powiedz mi co mam zrobić żebyś mnie nie wyśmiała. gość dziś Ja mam podobnie: też pracujemy razem, patrzymy się na siebie, uśmiechamy się do siebie, rozmawiamy czasem na prywatne tematy. On się nieraz przy mnie dziwnie zachowuje (chyba się popisuje). Tylko że nic dalej się nie dzieje A chciałabym, żeby on wykonał następny krok. Tylko nie wiem, jak go zachęcić. Nasze rozmowy kieruję czasem tak, że gdyby chciał, mógłby napomknąć na temat jakiegoś spotkania we dwoje , a tu nic. gość dziś Ja Ciebie nie wysmieje na pewno jesli wreszcie powiesz mi co czujesz. A jesli nie mozesz tego zrobic to chociaz mnie gdzies zapros i wtedy bede pewna ze ty tez cos do mnie czujesz. gość dziś Gdzie byś chciała pójść? gość dziś Gdziekolwiek byle z toba usmiech.gif Mozesz mnie zaprosic do kina gość dziś A na jakim etapie znajomości jesteśmy wg Ciebie? gość dziś Ciezko mi odpowiedziec na to pytanie bo nie wiem co Ty do mnie czujesz. gość dziś Gdyby pytanie było skierowane do mnie to bym odpowiedziała, że na pewno bym go nie wyśmiała. A porozmawiać moglibyśmy o tym przy najbliższej możliwej okazji sam na sam. gość dziś A co przypuszczasz? gość dziś Na etapie zauroczenia i motylków na Twój widok gość dziś Ty czujesz motylki? Czy myślisz że ja? Inne tematy z tej kategorii Miłosny, romantyczny dramat... Dlaczego boli po ...???? gość dziś Przypuszczam ze jest miedzy nami jakies dziwne przyciaganie i ze sie w to zaangazowalismy ale ty mi wysylasz sprzeczne sygnaly i ja juz nie bede sie w to angazowac jak Ty zrobisz jakiegos stanowczego kroku... gość dziś Mialo byc: jak Ty nie zrobisz jakiegos stanowczego kroku. gość dziś chciałoby się, żeby motylki były obustronne gość dziś Jak Ci na imie mezczyzno? gość dziś I ja czuję i myślę, że Ty też . To widać po Twoim zachowaniu. Czasami zakłopotaniu. Tych długich spojrzeniach i "przypadkowych" spotkaniach. gość dziś A te sprzeczne sygnały z mojej strony to jakie? gość dziś Robiaz jeden krok do przodu a dwa albo trzy w tyl. Jak sie na siebie dlugo patrzymy jednego dnia to drugiego nie zwracasz na mnie uwagi. Ale widzialam ze patrzyles wtedy gdy ja nie patrzylam. Wytlumaczysz mi to? gość dziś Takie: jednego dnia rozmawiamy na wesoło, na luzie, a drugiego jesteś zdystansowany, chociaż wiem, że przed chwilą rozmawiałeś z kimś na wesoło. Zbliżasz się,a potem oddalasz. gość dziś koniec z gownem

Gość gość
Mam wrażenie, że piszę tutaj z kilkoma osobami.

Gość gość
gość dziś które posty są Twoje?

Gość gość
" ja Ciebie..." ,, przypuszczam.." ,,robiac..." m.in te sa moje.