Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły gdyby zakochała się w Was kobieta?

Polecane posty

Gość gość

Taką prawdziwą, szczerą miłością i jednocześnie udawałaby, że tak nie jest chociaż jej zachowanie wskazywałoby na to że jest w Was zakochana? (Tylko do dziewczyn). Udawałybyście że tego nie widzicie czy może zdobyły się na rozmowę sla może coś innego?

Gość gość
Ty się zakochałaś czy jakaś zakochała się w tobie?

Gość gość
jedna baba drugiej babaie wsadziła do oczu grabie :D

Gość gość
akurat nie robiłoby mi to problemu ;) Jestem Bi, ale szczerze, facetów mam dość od dawna, jakby się trafiła kobieta, która jak piszesz, pokochałaby mnie prawdziwą miłością i ja oczywiście ją, to tak :)

Gość gość
gość 18:32 Dlaczego pytasz?

Normalnie by powiedziała, że nie jestem lesbą. Najprostsze rozwiązania są najlepsze.

Gość gość
Jeśli ona też nie byłaby mi obojętna, to napewno zdecydowanie rozmowa byłaby tu na miejscu. Natomiast jeśli nie byłabym zainteresowana, to robiłabym wszystko, żeby jej nie skrzywdzić ale dać jasno do zrozumienia, ze nic z tego nie bedzie.

Gość gość
gość 18:47 Jakbyś jej to dała do zrozumienia by nie skrzywdzić? Jakiś przykład podaj.

Gość gość
nic. poki nie bylaby w jakis sposob natretna. tak samo jakby zakochal sie we mnie jakis facet. (jestem mezatka)

Gość gość
Mówiąc natrętna co masz na myśli? Jakie zachowania?

Gość gość
gość dziś czyli w Tobie się zakochała?

Gość gość
lubie kobiety

Gość gość
Ja się zauroczyłam kobietą.

Gość gość
malolaci mama ten problem starsi to odrazu do lozka przechodza

Gość gość
OEZU co za sfiat :o

Gość gość
natretna czyli zapraszalaby mnie na jakies spedzanie czasu we dwojke (kino, pub, obiad), dotykalaby mnie bez zadnych powodow podczas rozmowy (ja jestem dosc sztywna osoba, a do tego od zawsze mialam problem w kontaktach z osobami, ktorym to ja sie podobalam, dlugo uczylam sie nie uciekac i nie czuc wstretu do takich osob :( ). nie ma dla mnie znaczenia czy to kobieta czy facet ;)

Gość gość
Nie mam pojęcie, szczerze. Chyba delikatnie dałabym do zrozumienia że nie jestem zainteresowana nią.

Gość gość
A w drugą stronę: jak dać do zrozumienia, że ona też się nam podoba?

Gość gość
Chyba tak jak dajesz mężczyźnie.. odwzajemniasz jego starania, wychodzisz na przeciw, proponujesz spotknie dotykasz, całujesz,

Gość gość
zakochała się we mnie kobieta,przysyłała mi kartki ,miała piękny charakter pisma ale o tej pory nie wiem ,kto to był,czułam się niekomfortowo,deko zaszczuta przestała pisać,i jest spokój od lat.

Gość gość
Jestem w związku więc najdelikatniej jak się da powiedziałabym, że nie jestem zainteresowana. Gdybym mogła w ogóle nie poruszałabym tematu żeby jej nie zawstydzać tylko podkreśliła subtelnie, że jest mi w związku dobrze. Gdybym była wolna, a dziewczyna w ogóle by mi się nie podobała po prostu powiedziałabym, że nie jestem zainteresowana.

Gość gość
Ja się zastanawiam, czy osoba która nie jest mi obojętna i jest kobietą może coś wyczuć? Nie daję jej jasno do zrozumienia, ze mi sie podoba ale mam wrazenie ze moje spojrzenie jej coś mówi.

Gość gość
Nie bylabym w stanie pokochac kobiety. Zreszta, faceta tez nie. Wiec nawet jakbym wiedziala/domyslała sie, to udawałabym, ze jest inaczej. Jezeli oficjalnie by mnie podrywała to zerwałabym kontakt.Juz mialam taka sytuacje. Dziwne uczucie...

Gość gość
to nie jest żadna trudna sytuacja jednostronna miłość jest problemem tej jednej osoby, nie moim więc albo się lasce coś przywidziało albo ta dziewczyna, w której się zakochała też jest trochę bi. nie ma innej opcji to tak jakby się zakochać w obcej osobie na ulicy nic bym nie powiedziała, grzecznie powstrzymałabym szok/śmiech i wyjaśniła, że są różne orientacje itd. i że nie wie co mówi;)

Gość gość706
Miałam taką sytuacje że zakochałam się w kobiecie a ona wd mnie. Ja byłam wtedy w związku i dla niej go zostawiłam. Na początku obie się z tym kryłyśmy tzn. Swoje uczucia, razem chodziłyśmy do jednej klasy zakumplowałyśmy się, potem zaprzyjaźniłyśmy aż doszło do pytanie a co by było gdybyśmy się pocałowały no i po pocałunku wyznałyśmy sobie, że się zakochałyśmy. Związek trwał 4lata. Nigdy go nie zapomne.

Gość gość
up

Gość gość
I jak potoczyły się wasze losy?

Gość gość
We mnie się zakochala!! ;) odwzajemnilam jej uczucia , rzuciłam dla niej mezczyzne a teraz jestem z nia :)

Gość gość
gość dziś super. powodzenia. Ile czasu trwało to uczucie, zanim je sobie wyznałyście? Było bez problemów i niedomówień ?