Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

standardowy niedzielny temat czyli co macie dzis na obiad?

Polecane posty

Gość gość
kurczak ziemniaki i surowka z pora

Gość gość
właśnie robię lasagne, tzn juz się piecze...jakąś sałatkę muszę jeszcze dorobić.

Gość gość
Buraczkowa i potrawka z piersi z kurczaka w sosie porowo-śmietanowym z pieczonymi ziemniakami :)

Gość gość
my mamy rosołek wołowy z dużą ilościa mięska z ziemniaczkami całymi :) i naleśniki z domowymi przetworami-jabłuszkami pieczonymi :)))

Gość gość
pizza, wlasnie zamowilam :)

Gość gość
Rosol z makaronem

Gość gość
Naleśniki z jabłkami w niedzielę?? Masakra, to już nie moglas nawet głupiego kurczaka upiec? Nie jest drogi :o U mnie dziś rosół i pieczony schab z ziemniakami i surówka.

Gość gość
może kurczaka piekła wczoraj???? co cię to obchodzi? jest jakiś przymus jedzenia mięsa w niedzielę?

Gość gość
Tez nie pojmuje jak można zrobić naleśniki w niedziele lub zamówić pizze..

Gość gość
ta z 13. 11 to jakas debilka.

Gość gość
kretynko z 13.11 dziewczyna wyraźnie napisała, że ma rosół z dużą ilością mięsa, to po co jej jeszcze coś innego?

Gość gość
a ja mam dzisiaj spaghetti- o zgrozo! wczorajsze i bez mięsa :P

Gość największa fanka
u mnie dzisiaj: zupa oliwkowa z mascarpone (pycha, robiłam już drugi raz, polecam!) kurczak po libańsku z kuskusem i lekką sałatką a na deser napoleonki :)

Gość gość
no tak ,przeciez nalesniki to nie żarcie ! lepiej nawpier....ć sie mięsiwa,ktore gnije pozniej w bebechach-idioci normalnie.

Gość gość
Naleśniki z jabłkami w niedzielę?? Masakra, to już nie moglas nawet głupiego kurczaka upiec? Nie jest drogi pechowiec.gif U mnie dziś rosół i pieczony schab z ziemniakami i surówka. x ale durna wypowiedź a co to w niedzielę musi być mięso? to nie te czasy. Naleśniki z jabłkami są zdrowsze i bardziej pracochłonne niż twój głupi kurczak :) ja bym tam z chęcią zjadła takie nalesniczki... kurczak... wszyscy robią w kółko kurczaka... bo najłatwiej, najszybciej.

Gość fefwefw
Wróciliśmy do domu, odkryliśmy że w zasadzie to jedzenia nie mamy. Będzie zamówiona pizza. Szkoda że nie stać nas na częstsze tego typu decyzje bo nikt u nas nie lubi gotować i jeszcze potem sprzątać.

Gość gość
zupa krem z brokułów oraz makaron z pulpecikami w sosie pomidorowym.

Gość gość
No to mogła chociaż to mięso z rosolu podać na drugie z ziemniakami i surówka jak nie ma kasy na normalny obiad. Naleśniki, jeszcze na słodko, po prostu nie pasują na niedzielę, takie rzeczy się jada zwyczajowo w poniedziałki. Jeszcze bym zrozumiała powiedzmy naleśniki wytrawne, np meksykanskie to jeszcze od biedy ujdzie, ale z owocami??

Gość gość
ale pytam jeszcze raz- co cie to obchodzi, co ona je w niedzielę?? może jutro będzie miała cielęcinę albo gęś, a dzisiaj ma ochotę na te durne naleśniki! pilnuj swoich garów

Gość gość
My lubiamy nalesniki? a co nie mozna w niedziele? Gon sie

Gość gość
pieczen zawijana z miesem mielonym do tego pyszny sosik ciemny kluski tarte kapusta kiszona okraszona tluszczykiem ze sloninki i cebulka i buraczki ze sloika zaprawione jesienia mniam!

Gość gość
Po prostu wyrażam swoje zdanie do czego mam prawo, bo mamy wolność słowa. Uważam, że osoba podająca w NIEDZIELĘ jakieś naleśniki na słodko jest zwyczajnie leniwa i nie ma żadnych wartości. Może jeszcze w Wigilię poda te swoje naleśniki?

Gość gość
ty z 13.22 mieso jest w rosole z ziemniakami durna pało, naucz sie czytac :)

Gość gość
kobieto weź się puknij w głowę a coto mięso w dzisiejszych czasach? standard! najłatwiej zrobić obaid z mięsem, codziennie mięcho.... taki bezmięsny obiad jest zdrowszy. Może ona miała ochote na naleśniki? ma jeśc mięso bo wg ciebie tak należy? i to nie chodzi o koszty. kurczak jest tańszy niż warzywa w dzisiejszych czasach.

Gość gość
Za chwile zamawiam pizzę :)

Gość gość
a pozniej są tematy "nienawidze mojej tesciowej" skads sie takie wredne babskla biora, przeniknione chamstwem, zawiscia, krytyka.

Gość gość
leniwa? sama jesteś leniwa :) stój i smaż naleśniki dla całej rodziny.... godzina stania przy kuchence jak nic. lenistwo to podanie kurczaka.