Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna2608

Starania o dziecko in vitro 2015

Polecane posty

Gość gość
http://f.kafeteria.pl/temat/f1/blagam-pomozcie-p_6461704 jesli ktoś może niech pomoże :) Ja mam też dziecko z in vitro - całe szczęście udało się przy pierwszym podejściu chociaż objawy miałam po transferze mega nieciążowe a teraz mam zdrowe dziecko - tyle że ja teraz chora i tak to się życie plecie

Gość gość
Hej.Pisałam o siostrze. Miała transfer 8 dni temu. Dziś rano robiła test. Jest jedna kreska. Może jednak za wcześnie? Jak myślicie?

Z testami bywa roznie... jesli miala podawany 5 dniowy zarodek to tak naprawde dzisiaj jadac na bete juz wynik by cos pokazal...

3dpt mysle i mysle i mysle... :) musze szukac sobie zajeciazeby nie rozkminiac nad czyms na co nie mam wplywu... eh byle do pt :)

Gość gość
Zarodek był 3 dniowy.Lepsza byłaby beta.

To chyba testowi jeszcze bym nie wierzyla , w poniedzialek niech jedzie na bete i bedzie wiadomo.

Gość gość
Też jej tak mówiłam. A siedzi i ryczy w domu.....

Gość gośćEwa
Gość mm jak tam samopoczucie ? Jesteś na urlopie czy pracujesz. ?

W miarę chyba dobrze :) bolesci brzucha sie skonczyly, piersi pobolewaja tak samo jak przed punkcja i zaraz po (objaw hormonow napewno) i tylko jedynie to po posilku mi w tym brzuchu wszystko jezdzi :) Od dnia transferu tj od srody mialam wolne ale od jutra wracam juz do pracy.

Zastanawiam sie jeszcze tylko dlaczego mnie tak skora na bruchu swedzi, podejrzewam zeto od zastrzykow , ale poprzednimi razy tak nie mialam, upierdliwe to jest.

Gość gośćEwa
Gość mm mnie swędzi zawsze brzuchol juz przy podawaniu zastrzyków od ok 3 dnia podawania .

Gość In Victa
Ja robiłam test 9dpt sikany na + i beta 161. Więc może 8dpt na sikany za wcześnie...

Wstałam dzisiaj z takim bólem głowy .... :( (zatoki) albo mnie wczoraj przewiało albo co gorsza to ból głowy kilka dni przed miesiaczką , który często wtedy miewam, trochę się podłamałam...

Gość gośćulaula
Dziewczyny prosze was napiszcie mi w ktorym dniu cyklu mialyscie punkcje?

Gość gośćulaula
Gosc mm a jakiej mialas wielkosc***echolki?

Gość gośćulaula
A jakie duze byly jajka?

Gość gośćulaula
A jakiej wielkosci mialas te jajka?

Gość gośćEwa
Gość mm przed jaka miesiączka przeciez Ty w ciąży biedne !!!!!! Głowa Cię boli bo pogoda do d**y . Myśl pozytywnie

Gość gośćEwa
Gość mm przecież Ty w Ciąży jesteś

Ewcia kochana stawiasz mnie na nogi :) Dzisiaj jakies nieduze uplawy zaobserwowalam... Wiesz co szczerze to nie wiem jakiej wielkosci byly jaja...

Gość gośćEwa
Upławy rzecz ludzka nie zwracaj uwagi !!!!Nie szukaj problemu gdzie go nie ma . Czekaj do bety cierpliwie a teraz żyj i uważaj bardziej na siebie bo się mamy zagnieżdża

Gość gośćEwa
Gość ulala na 1 wizycie usg po 5 dniach stymulacji standardowo powinny mieć ok 12-15 mm .Od 1 dnia zastrzyku do dnia punkcji mija 12-14 dni . Ale w stymulacji nic nie idzie standardowo . Każdy jest inny a i poza tym ta sama kobieta może zareagować inaczej na ta sama Stymulacjie w innych miesiącach .

Gość gośćEwa
Gość mm czyżbyś była już wcześniej ba tym forum co dałam linka. ? Jest tam ktoś co mu dolega dokładnie to samo

Gość gośćulaula
Dziewczyny powiedzcie mi co moglo byc przyczyna a wiec w 11dniu cyklu mialam na usg 7jajek w wielkosci od 17 do21 jeszcze kilka malych ktorych lekarz nie liczyl i nie liczyl tego jednego dominujacego punkcje mialam 13 dnia cyklu i pobrali mi tylko 3 jajka a gdzie reszta?

Gość gośćEwa
Jajka mogły być puste i pęknąc .A z tych 3 ci się zaplodnily zaczęły dzielić. ? 3 tez coś

Gość gość MM
Tak już tam jestem ;-)

Gość gośćulaula
Z tych 3 nadawaly sie tylko 2 ale te dwa sie nie zaplodnily :-( poprostu zalamka :-(