Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna2608

Starania o dziecko in vitro 2015

Polecane posty

Gość gość kasia
Ola ale super :) musisz teraz dużo odpoczywać :) ciekawa jestem jaka płeć będzie u Waszych Babelków :)

Kasiu, bez różnicy jaka płeć. wazne by dobrze przejść ciążę i aby dzieciaczki były zdrowe, reszta to pikuś

Gość gość anula
Gratulacje dziewczyny :-) Jak ja wam zazdroszcze ze juz macie fasolki ze juz za wami jest pewien etap a niestety dopiero przedemna ta droga.:-( Zycze wam wszystkim szczesliwego rozwiazania i duzo zdrówka :-)

Gość izzka2015gwiazda12
Kasiu a jak tam u ciebie? Czujesz juz ruchy bo ja już tak dosyć. Od wczoraj mnie tak dość brzuch boli nie wiem czy się martwić. Olu ty juz byłaś w ciazy bolało cie podbrzusze tak w 20 tyg

Iza podbrzusze będzie boleć niestety co jakiś czas i tak do końca ciąży, bo cały czas macica i dzidziuś rośnie :)

Gość gość kasia
Ja we wtorek jadę na usg i mam nadzieję że poznam płeć :) niestety ruchow jeszcze nie czuje :( Izka mnie często boli brzuch na przykład tak przez parę dni a później przechodzi. Zresztą nie raz tu pisałam bo też się martwiłam. Ogólnie czuje się dobrze tylko dziś mi słabo strasznie i zemdlalam ale to chyba przez ciśnienie związane z pogoda.

Gość gość
Zupełnie przez przypadek trafiłam na to forum. Nigdy nie miałam problemu z zajściem w ciążę a mam dwoje dzieci ale wam bardzo kibicuje. Trzymam kciuki.

Gość izzka2015gwiazda12
Kasiu wiem nawet cie uspokajają. Tez wcześniej mnie bolało ale to nie jest teraz taki sam ból dlatego się denerwuje. Ja ruchy zaczęłam czuć w 18 tyg na początku czułam wieczorem po najedzeniu a teraz różnie.

Gość gość kasia
Ja ostatnio się tak przestraszylam bo zaczęło mnie inaczej boleć. Najbardziej w dole brzucha i kiedy siadalam albo wstawalam. A kiedy masz teraz wizyte?

Gość izzka2015gwiazda12
16 lipca dopiero

Gość gość M
Dziewczyny mam pytanie czy po transferze dostalyscie zwolnienie, poszlyscie na urlop zy normalnie do pracy?

Gość izzka2015gwiazda12
Ja 3 dni sobie wzielam urlopu. Później wróciłam do pracy.

Gość ewciaewcia
Mammaola jestem wczoraj późno wróciła. Wszystko jest ok serduszko było widać ale jeszcze mało było widać. Nie wiem jak u Ciebie było w 6 TC.

Plamienia mam dalej ale chyba taka właśnie moja urodą mówił że 30% kobiet ma plamienia i to nic strasznego ale ją wolałam się upewnić. Za tydzień idę już do lekarza u siebie program zakonczyłam. W 7 TC na pewno będzie już fajnie widać.

Gość gość kasia
Izka to 2 tygodnie w zasadzie wiec szybko zleci. Mi lekarz mówił ze jak bardzo boli mnie brzuch to profilaktycznie wziąść no spe. Ewcia gratuluję. Teraz tylko trzymac kciuki aby szybko i dobrze zleciala ciaza ;)

Gość izzka2015gwiazda12
Mnie już dzisiaj mniej boli ruchy są więc myślę że jest wszystko dobrze.

Gość gość kasia
No to dobrze :) chcialabym juz tez czuć ruchy. Martwię się i ja trochę bo mam od wczoraj wysokie ciśnienie. Nie wiem czy to od tych upałów. ... Głowa mi pęka ; (

Ewcia super! Gratulacje :) Pierwsze usg miałam w 5t3d to tylko był pęcherzyk a w 6t4d już w pęcherzyku pulsujący Kropek. Ja też dalej mam plamienia dziś np mała plamka. Kolejną wizytę mam u swojego gina 16lipca a potem 25lipca jedziemy do Gdańska na prenatalne, dostałam namiary na świetna Panią doktor specjalizującą się właśnie w ciążach mnogich jednokosmówkowych, nawet jesteśmy skłonni jeździć do niej tak daleko jako by miała prowadzić naszą ciążę aby zadbała o nasze Bąbelki. x Kasiu w pierwszej ciąży pierwsze ruchy poczułam w 18tyg, dokładnie w 1rocznicę ślubu, ot taki prezent od córki :)

Gość izzka2015gwiazda12
Kasiu ciśnienia nie ignoruj. Nie chce cię straszyć ale moja siostra przy wysokim ciśnieniu była w szpitalu. Mi pani doktor tez kazała mierzyć. Ponoć przy wysokim ciśnieniu łożysko może się odkleic

Gość ewciaewcia
U mnie też było widać pęcherzyk i malusieńką pulsującą kropkę 6 TC i 3 dni. W przyszłym tygodniu pójdę już założyć kartę i do lekarza u siebie to już będzie więcej widać. Widać było jeden pęcherzyk to raczej ja mam jednego bąbelka.

U nas też jest jeden pęcherzyk:) Ale natura zrobiła nam psikusa i Bąbelek podzielił się na dwa Bąbelki :)

Gość gość kasia
Mierze co godzinę praktycznie. I mam raz bardzo niskie a za chwilę chwilowy skok wysokiego u znów spada. Stąd chyba mi tak głową pęka. Jeśli nadal będzie tak szaleć to pójdę wcześniej do innego lekarza

Gość gość izka
witam wszystkich mam pytanie czy biorac spray do nosa synarela ,gdyż będę mieć podejście do in vitro można zajść w naturalna ciążę,pytam ponieważ miesiaczka spóżnia mi się już tydzień i nie wiem co o tym myśleć...

Gość gość
Gosc lzka zrob poprostu test ciszowy

Gość gość izka
Robiłam właśnie już dwa testy i nic ,negatywne wyszły

Gość gość
Pomozcie!!! jestem przed transf. w piatek bylam na usg moje pechrzyki sa marne, ale wczym rzecz dzisiaj rano pojawil sie sluz , czy ONE pekly same? jak bylo u was tez bolalo was pod brzuchem?

Gość izzka2015gwiazda12
Gość jesteś przed transferem czy punkcja?

Gość gość kasia
Mnie przed punkcja bardzo bolało podbrzusze i miałam śluz