Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotany

Trudne sprawy

Polecane posty

Gość gość
mozna sie domyslic ze glupie teksty nie sa autora tylko kogos kto sie podszywa :/

Gość gość
Poszedłem dziś w nocy do klubu,upiłem się i niestety uprawiałem seks z jakąś dziewczyną.Najgorsze jest to,że się nie zabezpieczyłem.nie wiem czy ona brała tabletki,to była chwila i nie zdążyłem spytać.Trochę mam teraz obawy bo nie chcę sobie narobic kolejnych problemów.Dosyć już mam na głowie i kolejny problem nie jest mi potrzebny,Nawet nie wiem jak ona miała na imię,ona mojego tez nie zna.Kilka tańców,pocałunki i jakos tak wyszło.Głupi jestem.Ide rano do szpitala powiedziec jej o wynikach

Gość Zdruzgotany
Nie wiem jak przeżyję te wyniki.Jeśli dziecko nie będzie moje to postaram sie odszukać tę dziewczynę z klubu..

Gość gość
".....Ide rano do szpitala powiedziec jej o wynikach " podobno laska z dzieckiem juz jest w domu . przestancie sciemniac i sie podszywac a ty zdruzgotany napisz jak dostaniesz wyniki

Gość gość
Autor nie jest tak ograniczony umysłowo jak niektórzy co się pod niego podszywają.

Gość Zdruzgotany
".Teraz żałuję,że nie dałem jej do buzi bo miałbym pewność,że to nie mój dzieciak." smiech.gif . "Nie wiem jak przeżyję te wyniki.Jeśli dziecko nie będzie moje to postaram sie odszukać tę dziewczynę z klubu.." Nie da się już tutaj dyskutować,do forum dobrał się jakiś gówniarz.Kończę udzielanie się forum.To mój ostatni post,wszystko co zostanie od tej pory dodane jest nie ode mnie. Pozdrawiam wszystkie osoby,które były życzliwe względem mnie.

Gość gość
napisz chociaz jaki bedzie wynik

Gość gość
zdruzgotany, najpierw zawracasz nam glowe swoimi problemami a jak juz sie z toba utożsamimy i czekamy na wyniki to dajesz noge, albo zmysliles historie i robisz z nas beke albo jestes przedszkolakiem bez mózgu, wszyscy co dobrze ci radzili i wspierali czekają na wyniki wiec napisz z łaski swojej choć teraz to juz nie bedzie wiadomo czy ty to ty

Gość gość
nie pisz pajacu jaki jest wynik bo g****o nas to obchodzi;D Już Ci kiedys tutaj napisałam, że będziesz PŁACIŁ:D

Gość gość
ja urodziłam początek 36tyg i z dzieckiem było ok, w inkubatorze nie leżał,więc może tak być ale pewność będzie jak zrobisz test . pozdrawiam

Gość Zdruzgotany
Nie mam zamiaru uciekać tylko mam już dość podszywaczy,którzy sieją zamęt w wątku.Jak będą wyniki to poinformuje. I mała uwaga dla idiotki pod nazwa gość z godziny 10:40 jakbyś potrafiła czytać ze zrozumieniem tempa szmato to byś wiedziała,że chętnie bym płacił i będę to robił gdy dziecko jest moje,a skoro cie to nie obchodzi jak sama napisałaś to nie przyłaź tu więcej pustaku nie umiejący czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
Autorze -załóż sobie nick z hasłem to nikt się nie podszyje.

Gość gość
przeciez widac kiedy pisze autor a kiedy bezmozgowie jakies :)

Gość gość
Autorze nie nazywaj nikogo szmatą bo szmatę to ty w/y/r/u/c/h/a/ł/e/ś i teraz się głowisz czy to twój bachor.Widać lubisz szmaty skoro się za taka wziąłeś,albo tylko taka cię chciała przychlaście :classic_cool:

Gość gość
to samo pomyslalam hehe, nazywasz kogos szmata? przeciez sam sie ze zwykla szmata przespales hehe

Gość gość
Zdruzgotany lubi TEMPE szmaty hahahaaa :D:D do szkoły miał pod górkę i teraz taki tępak łazi po świecie i zastanawia się "mój dzieciak czy nie mój". Dno i muł,obydwoje.

Gość Zdruzgotany
Tych wszystkich którzy czekali na wynik informuję, że nie jestem ojcem. Pokazałem wyniki dziewczynie. Załamała się i przyznała do wszystkiego. Okazało się że z byłym sypiała i w marcu i w kwietniu i nawet w maju się zdarzyło. Nic nie powiedziałem. Wyszedłem z jej domu. Czuję się fatalnie, chyba się upiję.

Gość gość
No i dobrze ci tak frajerze,spadaj stąd.Użalasz się jak c/i/p/a na babskim forum.Idź do tej z klubu,tylko daj jej do buzi,żebyś znów tu nie skamlał za jakiś czas:D

Gość gość
Przykro mi ale to było do przewidzenia, szkoda tylko że tak cie potraktowała

Gość gość
Zdruzgotany to rzeczywiście Ty napisałeś czy to był podszyw? Jesli to prawda to Twoja dziewczyna byc może nadal utrzymuje kontakt ze swoim byłym.Zapewne sie zejdą.Mysle ze on wie o dziecku.

Gość Zdruzgotany
To nie ja pisałem,nie ma jeszcze wyników.

Gość gość
Zdruzgotany weź się zaloguj bo już kompletnie nie wiadomo o co chodzi w tym wątku.

Gość Zdruzgotany
Przyszły wyniki.Trzymam kopertę w ręku ale boję się otworzyć.Pójdę do niej i razem to zrobimy.Nie wiem co robić...

Gość gość
W książeczce zdrowia jest napisane czy wczesniak

Gość Zdruzgotany
Dziecko jest moje.Nie wiecie jaki jestem szczęśliwy.Chyba dam jej i sobie jeszcze jedną szansę,chociażby dla dobra dziecka.Dziękuję wszystkim,którzy mnie wspierali.

Gość gość
Gratuluje!!! Cieszę się razem z Tobą:-)

Gość Zdruzgotany
Dziękuję.Uwazam,że bez względu na wszystko dziecku należy się pełna rodzina.

Gość gość
jeju jesli to nie podszyw to gratuluje Ci bardzo :* bedziesz wspanialym tatusiem a partnerke musisz ustwic do "pionu" troszke :)

Gość gość
Jak to możliwe skoro nie skończyłeś w niej... Jedyne co mi przychodzi to głowy to może zapłodniła sie sama Twoim nasieniem np.z chusteczki.Po to żeby złapać Cie na dziecko.Słyszałam o takich przypadkach.

Gość gość
Jesli to prawda to gratulacje . No i na poczatku mówiłam ze jesteś ojcem wystarczy ze okres miała na poczatku kwietnia. A jak to możliwe ? Sa różne przypadki , różnie sie dzieje