Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
zmotywowanastudentka

ODCHUDZANIE od 02.01.2015

Polecane posty

Gość samotna 30
Halo? Jesteście?Jak świeta?

Gość 9782
Hej No ja jestem. W święta odpuściłam trochę dietę. Też pewnie przybyło z 2 kg. Ale już dzisiaj jest lepiej. Zaraz wybieram się na spacer. Grunt to się nie poddawać.

Gość Farfadea
Ahh ci mądrzy goście:) Samotna nie przejmuj się tak bardzo ,wiem co czujesz :( ale czasem tak jest , jesz regularnie ? a może jesteś przed okresem ? wtedy woda się zbiera i waga pokazuje cuda :) Ja świąt nie robiłam niestety ale to dlatego że praca i praca :( ale i tak czuje się jakbym ważyła 150kg :( ale to też nie wyspanie daje w kość ;P ja jak się nie wysypiam to waga też pokazuje co chcę dlatego waże się w weekend rano :) co ile się ważysz?

Gość Farfadea
I mam taką propozycje :D Może codziennie meldujmy sobie co jemy (jak jedna napiszę że warzywka i mięsko to drugiej będzie łyso napisać że zjadła tabliczke czekolady ;P) a dodatkowo może to rozkręci troszkę forum ? :)

Hej! Ja jadlam wszysyko na co mialam ochote,wiec te pewnie z 2kg do przodu.. no i zero ruchu:/ jestem za pisaniem co sirle zje, to mobilizuje!!! :) jutro sie zwaze bo dzis zapomnialam... a moze podswiadomie nie chcialam sobie psuc humoru..:p milego dnia!

Gość Farfadea
Ok to od jutra zaczynamy :)

Gość Zdesperowana2413
Ja to w ogóle mam z wagą problemy bo choruje. Ale chętnie się będę meldować ;). Zawsze raźniej.

Gość samotna 30
No i taki meldunek,że po śniadaniu zjadłam czekolade!Ochrzancie mnie i to równo!!!!

Gość samotna 30
Wczoraj skalpel,boczki i spacer 1h

Gość kora1987
cala?????? i po co Ci to??? teraz caly tydzien bedziesz spalac;p zeby to bylo ostatni raz Samotna!!! ja pod koniec dnia zdam sprawozdanie;) Zdesperowana o jakich chorobach piszesz??? milego dnia dziewczyny i nie grzeszymy!;)

Gość Zdesperowana2413
Policystyczne jajniki. Ciągle na zmianę tyję i chudnę :P. Teraz zmieniłam leki i zobaczymy ;-). Całą tabliczkę? Serio? Teraz to 4 skalpele pod rząd :P

Gość gość
bierzecie jakieś tabletki na odchudzanie?

Gość samotna 30
Jakby zliczyć to wszystko co było po obiedzie to wyjdzie cała

To wspolczuje bo sama mam problemy i wcinam hormony... ale odkad mysle nad tym co jem i staram sir ruszac to waga stoi w miejscu:) dasz rade zobaczysz;)samotna,kopniak!:p ja zjadlam: -kanapka plus saltka gyrosa - pomarancz - kawalek makowca (wiem wiem ale uwielbiam a sie konczy) -miseczka krupniku - platki z mlekiem i otrebami -wlasnie zjadlam. Na dzis tyle:)z ruchu nic bo musze czekac,ginekolog zakaazal mi cwiczen ze wzgledu na torbiel.. sie wchlonie to pomacham z Wami:)

Gość Farfadea
Samotna! Słodycze ZABRONIONE ! Lepiej owocki jeść :) Ja dziś zjadłam sałatke z pora tak miseczke (w niej był majonez ale nie dużo;p) do tego 1/4 jabłka 1/4 pomarańczy serek wiejski 1/4jabłka 1,5kromki białego chleba(wiem że źle normalnie mam z dynią )troche sałatki i szynka i tyle potem jeszcze zjem jabłko i koktajl truskawkowy Podoba mi się ten pomysł :)

Gość Glukoska
ja sie odchudzalam jedzeniem niewielu potrwa, ale teraz potawilam na ****** od 2 dni biegam wieczorami po 25 minut. Niby nic, ale zameirzam tak biegać cale lato i potem mniej jesc dzis jadlam: ryz z kurczakiem 2 kubki kakao 4 kostki czekolady paluszki 2 malutki babeczki:P

Gość Zdesperowana2413
Będzie dobrze, musi być! Ok melduje ja dzisiaj omlet ze szpinakiem z sosem czosnkowym na jogurcie z rzeżucha, puszka tuńczyka z wody, na obiad sałata z kurczakiem, pomidorem, groszkiem, jajkiem z vinegret z musztardą no i półtorej Godziny na rowerku stacjonarnym. Robie też chodakowką, ale momentami bolą kolana wiec wole rower ;p. Się rozpisałam ;p

Gość Farfadea
no zdesperowana ładnie :D Glukoska za dużo słodkiego ! Opierdziel masz ;P ja dziś serek wiejski jabłko potem dwa danonki-jabłko, gulasz wieprzowy z ziemniaczkami i ogórkiem konserwowym (mały talerzyk moja córka 3latka tyle samo zjadła:D ) i teraz racze się kawą :D z mlekiem bo nie ze wszystkiego można zrezygnować :D Sporo spacerków :D A Wy się trzymajcie ładnie ! Zadnych słodyczy kochane :D

Gość Farfadea
Ale Glukoska duży plus za bieganie:)

Gość Zdesperowana2413
No mam nadzieję, że się będę trzymać. Znaczy trzymam mam ustępstwa jakieś ale w dwa miechy pięć kilo zarzuciłam, a oczywiście chciałabym szybciej i więcej hehehe, no ale lepsze pięć niż nic. Też bym chętnie pobiegała ale nie mogę kolana rozwalone. Ghrrr ciągle pod gór. Pozdrawiam

Gość Teresa 46
Ja osobiście mam 45 lat i cięzko w tym wieku jest zżucić zbędne kilogramy,ale nie stosowałam żadnych diet i schudłam 26 kg w przeciągu 3 miesiecy,przyjaciółka poleciła mi tabletki na odchudzanie,ogólnie nigdy nie wierzyłam w takie głupoty bo jak mozna schudnac bez wysiłku i morderczych diet.Na dzień dzisiejszy stwierdzam że można i to w łatwy sposób,moja córka tez była puszysta i teraz aktualnie jest drugi miesiąc jak bierze tabletki green coffe i schudła 18 kg obydwie jesteśmy zadowolone i co najważniejsze dużo lżejsze hehe :) Możecie wejść i poczytać wszystko o tych tabletkach jest na stronie http://track.greencoffeeplus.pl/product/Green-Coffee-Plus/?uid=23156&sid=3402&pid=150&bid=advandec .Polecam!!!

Gość gość
A ja jestem szczupła ostatnio znów schudłam.

Gość Zdesperowana2413
Bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura. Nie da się schudnąć na stałe i przede wszystkim zdrowo na jakiś cholernych tabletkach. Może faktycznie woda poleci ale co z tego jak po odstawieniu leków waga wróci na swoje miejsce? Znam sto takich Przypadków. Zdrowe jedzenie oczywiście nie dajmy się zwariować czasami trzeba zjeść pizzę i jakakolwiek dawka ruchu i waga sama się pięknie ruszy w dół. Przy ćwiczeniach w ogóle nie warto się ważyć bo mięśnie ważą więcej niż tłuszcz!!! Więc nie ma co się spierać, sama schudłam pięć kilo a centymetrów zgubiłam już ponad 30! Chcesz zdrowo schudnąć to zmień nastawienie zmień nawyki trochę ruchu i będzie pięknie ;)

Gość Farfadea
Oczywiście że bzdura nie bardzo wierzę w jakieś magiczne tabletki :) ewentualnie może coś wspomóc ale nie sprawić że zacznie się chudnąć siedzać i jedząc :)Ja dziś się zważyłam 61,4 więc leci w dół ! :) Pomału do celu ! :) Dziś sniadanko poł kromki z drobiową szynką i kawałeczkiem serka żóltego i jablko ;) (te jabłka chyba na mnie dobrze działają więc jem dość sporo ostatnio :D )

Gość 9782
U mnie dzisiaj 59 kg czyli kg więcej po świętach. Tydzień niestety bez ćwiczeń. No ale nie poddaję się . Postaram się pisać codziennie co jem.

Gość kora1987
wybaczcie dziewczyny ale nie wyrabiam z czasem i nie dam rady co dziennie pisac sprawozdania ale staram sie trzymac diete:) dzis pierwszy raz wybralam sie na dluzsza przejazdzke rowerem, teraz ledwo zyje... ale warto bylo, chociaz kondycja lezy i kwiczy:) wszelkim kapsulka mowimy nie, szkoda zdrowia! samotna a Ty gdzie??? gratuluje spadkow!;) trzymajcie sie dzielnie:)

Gość Farfadea
ja dziś słabo z dietą :( po sniadaniu zjadłam potem drugie 1,5kromki i jabłka a potem obiad mały ziemniaczek z małym kotletem mielonym :) połozyłam się spać i wstałam głodna jak wilk i znowu 1,5 kromki i jogurt a ostatni posiłek to taka gotowa trójkątna kromka ;(((( fatalnie ale jutro bedzie lepiej bo ide do pracy :D

Gość dichlieb
Hej. Jestem 29 latką. Od 10 lat odchudzam się i tyję

Gość Zdesperowana2413
Ja codziennie dietę trzymałam. Ale dzisiaj też się złamałam, zjadłam i kinder bueno i wypiłam z 3 piwa. Ale co tam. Rano wskoczyłam na rowerek 2 h przejechane, na jutro pojemniczki do pracy zapełnione ;-). Nie ma co się załamywać, grunt to się nie poddawać, a propo znalazłam cudowną stronę! <3 jestem wręcz zachwycona http://dietetyczne-przepisy.net/category/dietetyczne-przepisy/dietetyczne-obiady/ po prostu baja, wszystko co kto lubi i to super mało kaloryczne no i podobno smaczne, nie wiem od wtorku 3 dni wolne to będę gotować więc zdam relacje ;-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować