Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
zmotywowanastudentka

ODCHUDZANIE od 02.01.2015

Polecane posty

Gość samotna 30
Kora masz super,że mieszkasz w górach☺ja też omijam słodycze

Gość samotna 30
Losinek a Ty gdzie?

Gość zielonażabka
Witajcie dziewczyny :) Wczorajszego dnia nie mogę niestety zaliczyć do udanych. Robiłam dla rodziny ruskie pierogi i te mnie niestety pokonały. 6 pożarłam :( Naprawdę, nie mam żadnego problemu ze słodyczami. Mogłyby nie istnieć, ale makarony, chleb i pierożki to dla mnie największa pokusa. No i mam problem ze skomponowaniem sensownego menu dla siebie.... Samotna, naprawdę przykre historie z Twoim mężem :( Ale trzymaj się dla siebie i dla dzieci. Czasem w małżeństwie jest tak, że trzeba zacząć inwestować w siebie, skoro małżonek nie docenia tego co ma....

Gość magdalena rzeszów
Ja próbowałam wielu tabletek odchudzających, linea się nie sprawdziła, schudłam 2 kg tylko po tym, jakieś tam chińskie herbatki też się nie sprawdziły, zaczęłam stosować African Mango i jest rezultat spadło mi już 5 kg :)w ciągu miesiąca, godne polecenia... :) http://nplink.net/btkjP7vM

Gość Farfadea
Samotna - nie ma za co , sama prawda :) zielonazabka mam to samo ! Słodycze moga nie istnieć ale kromeczki bułeczki obiadki to dla mnie istna katastrofa ! :) Ale staram się jeść wszystko na co mam ochotę (oczywiście bez przesady) ale zmniejszam porcje na takie jakie je moja 3 latka :) aha i dodam że też staram się ruszać dużo co prawda ćwiczyć nie ćwicze ale chodzę i cały dzień staram się być aktywna :) zobaczymy co to będzie :)

Hej, juz wrocilam;D no tez sie ciesze, uwielbiam góry... rower tez. Pogoda dopisala, zrobilam z mezem 50 km:D jak na poczatek sezonu chyba ok. ale do rzeczy. Zwazylam sie dzis. niestety waga wskazala dalej 66!!!!!!! Boze, ja jednak musze walczyc ostro, jak chce schudnac cokolwiek, niestety sama dieta nic nie daje. Moze tyle, ze nei tyje. ubralam sobie takie obcisle rowerowe spodenki dzisiaj... Robilismy sobie zdjecia.... i Boze jakie ja mam wielkie uda!!!! i tylek. Moja figura to typowa gr***** gora szczupla a tylek wielki. Jak wazylam 63. TO w miare sie czulam, niby 3 kg a takl mi samopoczucie spieprzylo. Pozalilam sie juz:) a teraz kopie sie po tym tylku i biore za robote, niestety nic samo nie chce sie zrobic:D Samotna, wlej we mnie te sile, ktora Ty masz:D najgorzej zaczac, jak sie zawezmę to pojdzie z gorki!!!! w teamcie slodyczy, to ja mam zupelnie na odwrot moglabym zjesc slodycze kosztem obiadu, kanapek i innych smakolykow.. czego nie robie, bo wiadomo zdrowia mi szkoda.. ale mam ciagaoty:/ ZielonaŻabka, moim zdaniem 6 pierogow to zadna tragedia, co innego ajkbys zjadla 26! jestesmy ludzmi, powinnas jesc, tylko wlasnie male ilosci.. nawet od czasu do czasu pierogi:) No wlasnie Losinek gdzie jestes??? Samotna, a myslisz ze co wplynelo na taka sytuacje z mezem?? pojawienie sie dzieci, mniej czasu dla siebie, wiecej obowiazkow ,problemow? czas-rutyna w zwiazku?? biezace problemy??? Ja z calego serducha zycze Ci, zeby sie ulozylo sie miedzy Wami, kurcze zycie jest takie krotkie.. U mnnie piekna pogoda, mam andzieje ze u Was tez;D od dzis walka o zgubienie 4kg! dam rade, musze!!!!!

Gość Fiemona
Witajcie kobietki ! Kora1987 zapewne masz rację ze 900kcal to mało i nie martw się ie uraziłaś mnie :) Ja taka nie jestem , a każdą uwagę chętnie przyjmę :) Moje dzisiejsze posiłki Sniadanie - 2 kromki pieczywa chrupkiego sport -100kcal - 6 pomidorków koktajlowych - 2 duże rzodkiewki - herbata zielona potem fruktajl truskawkowy-125 kcal a godzinke poźniej grejfrut czerwony , bo uwielbiam obiad - zupa jarzynowa z curry i tyle bo nie miałam ochoty dziś na mięcho potem znów grejfrut kolacja - 2 kromki sportu z sałatą , szynką , pomidorem i rzodkiewką . W międzyczasie wypiłam jedną kawe , gorzką i oczywiście do kolacji zielona herbata. Woda mineralna nieg. normalnie jak zawsze w ciągu dnia. Serio mnie to wystarczy na cały dzień !! nie czuje się głodna , ani raz od poczatku diety nie czułam głodu . A co ważne od 3 dni nic słodkiego nie wszamiłam !!!!. ps . Macie tak czasmai ,że czujecie się rozdęte i myślicie ,ze od poprzedniego dnia przytyłyście ?? Ja się dziś tak czuję :(

Gość Farfadea
Kora ja mam to samo :( Dieta ruch daje tyle że nie tyje :) ja już sama nie wiem co jeść czego nie jeść :) Przecież Ty wysoka jesteś z tego co pamiętam to przy 66kg napewno tyłek i nogi nie wyglądają tak tragicznie :) Ja jestem niska i do tego te ramiona jak u Pudzianowskiego :(

Gość Farfadea
Fiemona chyba jednak za mało :) defacto to same warzywka :) dobrze że ich dużo ale coś jeszcze by pasowało :) grejpfrut jest dobry ale ja nie moge (tabletki antykoncepcyjne) a ja może nie czuje się rozdęta tylko jakbym cała puchła ale coś w tym jest bo różnie pasek od spodni zapinam :)

Gość malejestpiekne
Ja oprócz diety postanowiłam ćwiczyć, ale z tym u mnie różnie- muszę się jakoś zmobilizować, waga kilka pierwszych dni po diecie spadła a teraz stanęła w miejscu więc i mobilizacji brak, ale staram się trzymać:> Samotna powodzenia :> Kora też zazdroszczę gór i rowerka :> U mnie rowerem po mieście najwyżej :/

Gość Fiemona
Farfadea ja juz czasem nie wiem co jeść , nie dlatego ,że ubogo w lodówce , tylko na wiele rzeczy żywcem nie mam ochoty ! Nie będąc na diecie gdy ważyłam milion kilo prawie wcale nie jadłam ziemniaków, kaszy a makaron to do rosołu i raz na jakiś czas z sosem. Teraz nie jem tego w ogóle , no poza ziemniakami , czasem je dorzucam do menu . Jutro planowana jest ryba pieczona w rękawie i surówka z kiszonej :)

Gość Farfadea
małejestpiękne no właśnie z tymi ćwiczeniami u mnie jest problem :) tak zwany słomiany zapał :) ale to dobrze że ćwiczysz , waga się zatrzymuje to normalne :) ale nie należy się zniechęcać :) Fiemona kurde dobrze masz :) ja ziemniaki kocham i w sumie to ograniczyłam ilość i niedodaje do nich masła , jak są suche to łyżka jogurtu naturalnego :) makaron to właśnie też w rosole i raz na jakiś czas spaghetti ale nie jestem fanką makaronu kasz też zresztą nie ale kaszy jem więcej ostatnio bo są zdrowe :)

Gość Milena Gryz
uj

Gość malejestpiekne
HEj! Ja właśnie wracam ze stepu :> No motywacja dzisiaj w miarę więc nie jest źle :> Trzymajcie kciuki by mnie nie opuściła :>

Gość samotna 30
Spacerek i dieta,sadzenie choinek i opalanko oraz zabawa z dziećmi.Na skalpel i stepper juz brak sił.

Gość samotna 30
Kora co do meża to wiele spraw wpłynęło na taka syt.brak czasu,kredyt,alkohol ..szkoda słów poprostu.Zazdroszcze Ci bo mój maz nigdy ze mna nie wychodzi a na rower biore swoje corcie i jedziemy w 3.Z nim już nawet nie chce sie pokazywac.Ja z dziećmi to jedno a on drugie

Witam moje kochane :) dziś pozytywnie nastawiona waga pokazała 60,2! :) Samotna zabawa z dziećmi to jak skalpel czasami :) A z mężem może jest jeszcze jakaś nadzieja ? każdy związek przechodzi kryzys raz mniejszy raz większy :) małejestpiękne - trzymam kciuki za motywację :) i Twoją i każdą z Was :)

Gość gość
Witam . Udało mi sie schudna 5 kg w ciagu miesiac zazywajać srodek African mango . fakt moze jest drogi ale efekty są i to dosc szybkie. Nie wiem jak bedzie dalej ale jak narazie widze same plusy ! Daje wam link do niego poczytajcie sobie http://nplink.net/kYi0P50x

Gość kora1987
eh Samotna wspolczuje Ci bardzo ale wiesz co?!rob tak zeby byc niezalezna, czyli praca, teraz pracujesz nad sylwetka co wzmocni Twoja samoocene, pracuj nad soba... jezeli sa takie problemy, to wiadomo ze roznie moze byc. chyba alkohol najtrudniejszy wrog wsrod tych co wymienilas... Nie wiem czemy ludzie potrafia tak zycie sobie komplikowacm ma fajna zone, super corcie zapewne -wystarczyloby tylko to docenic!!! ja z kolei mam meza mocno nadopiekunczego:) wyjde z domu, po godz dzwoni czy aby wszystko ze mna dobrze, czy nic mi sie nie stalo:) hahah nie mamy dzieci, wiec wszedzie razem spedzamy czas.. nawet ze soba pracujemy:) mysle, ze chyba dobrze sie dopasowalismy, bo wytrzymujemy wiele godzin ze soba:) czasem mnie wkurzaa, ale nie wymienilabym go na nikogo innego:) chcialabym, zeby Twoj wreszcie sie otrzasnal!!!

Gość Fiemona
A ja dziś w radosnym nastroju , bo wczoraj wskoczyłam na wagę :) Kolejne 3 kg w dół , co daje mi dokładnie 51 kg utraty . Ale mam ciągle to samo uczucie , szczególnie jak mierze ubrania ,że ja ciągle jestem za duża ,,, podobno to normalne . aha ! jedna rzecz podpowiecie jakiś niskokaloryczny przepis na sałatkę ale bez sałaty ?! Wiem , dziwne ale takiego potrzebuję :)

Samotna zgadzam się z Korą :) Myśl o sobie i o córeczkach :) I wiedz że jesteś świetna ! :) Fiemona - gratulacje ! Sałatka bez sałaty :) No nie wiem ja to przeróżne robie codziennie do pracy ale ja daje sałate lodową:) a poza nią to np jajko tuńczyk papryka czerwona fasolka czerwona groszek kukurydza zielony pomidor ogórek pod każdą postacią :) czasami dorzucam mozzarele albo ser feta :) to składniki mieszam je różnie w zależności co mam w lodówce :) i do tego jogurt naturalny :)

hej hej:) brawo Fiemona!!! chyle czolo! co do salatki: ja czesto robie: tunczyk, jajko, czosnek, pietruszka, jogurt, kukurydza, pieprz, sol. Nastepna: wedlina ( moze byc jaka kto lubi), ser zolty( wiem wiem niezbyt kalorycznie), kukurydza, papryka czerwona konserwowa, ogorek zielony, jogurt, cebulka, przyprawy. Nastepna: pomidorki koktajlowe, feta, ogorek zielony, oliwa, cebulka. Takie na szybko:D bez salaty:P

Gość samotna 30
Dzięki moje kochane chudzinki☺Fiemona gratulacje,Kora jak ze słodkim? Ja ok.ale przedwczoraj zjadłam 2 bebetki i 2 kostki czekolady ale uznałam to tym razem za nagrode

Gość samotna 30
Spacer,rower i trampolina była wczoraj

Samotna -2 kostki czekolady są dozwolone :) cała tabliczka -nie :) ale gdzieś czytałam żeby się słodkim nie "nagradzać "lepiej zjeść i "trudno" ale nie traktować jak nagrody :) w nagrodę kup sobie ciuszka :P i w nagrodę masz odemnie wielkie brawa :) trzymajcie się chudzinki :)

mnie odziwo nawet do slodkiego nie ciagnie... fajnie;) wreszcie! byle do przodu:D

Gość malejestpiekne
HEJ! Fiemona gratulacje:> Ja wczoraj miałam gości i dopadło mnie czerwone wino:/ ... Wiem... ale dzisiaj wszystkiego pół porcji. Staram się trzymać iidzie nie najgorzej :> Waga w dół więc motywacja jest :> Pozdrawiam i trzymam kciuki za NAS :D

Kora - to super :) najgorszy pierwszy etap a potem już z górki :) małejestpiękne - czerwone wino to nie grzech :) zresztą gdzieś czytałam ,że pomaga w odchudzaniu :) Ja dzisiaj troche pogrzeszyłam :( ale przeszłam 10km w dobrym tempie (chciałam zdążyć przed deszczem pogoda się popsuła :) więc źle nie jest :) niedługo wyprowadzka to też troszkę spale :) Co dziś tu tak cicho ?Piszcie chudzinki ! :)

Gość Fiemona
Witajcie kobitki ! Dziękuje za przepisy na sałatki bez sałaty :) Ta z tuńczykiem poszła w ruch :) Moja przyjaciólka też przeszła na dietę z tym ze wybrała droga opcje a mianowicie Gaca System ! Próbowałyście tego ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować