Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odraza

Widze coraz większą kreatywnośc podszywaczy

Polecane posty

Gość gość
chca ci dorownac :P

Gość gość
masz najlepsze podszywy na kafe hahaha

Wydaje mi sie, że musze ograniczyć moją aktywnośc na forum, albo ograniczyć sie tylko do 1 tematu(spis powszechny) bo moje poczucie żenady rośnie z każdym dniem tutaj. 🖐️

Gość gość
to dobrze, moze w koncu przestane sie w*****ac

Gość gość
jeeeest, nareszcie, w*********j. to mój najszczęśliwszy dzień w moim życiu!!!! brawo podszywie!

W każdym razie podszywacz popełnił poważny błąd podczas wyboru avatara. Wolę zdecydowanie długowłosych facetów, niż łysych jak po chemioterapii.🖐️ "to dobrze, moze w koncu przestane sie w*****ac " a nie lepiej po prostu zrezygnować z przesiadywania na tym forum? wtedy dopiero będziesz spokojny 🖐️

dziś W każdym razie podszywacz popełnił poważny błąd podczas wyboru avatara. Wolę zdecydowanie długowłosych facetów, niż łysych jak po chemioterapii.lapka.gif x Podszywie, co ty bredzisz? Od zawsze lubiłam krótkowłosych facetów, bo są bardziej męscy. Oj, coś marnie ci idzie to podszywanie się pode mnie

Gość gość
kasia cynic zakochal sie w Tobie i dlatego jest obecny na kazdym twoim temacie cynic ty cycu jeden - jeszcze kiedys bedziecie maz i zona!

Gość gość
Ta, zakochalem sie jak w kazdej pannie na kafe :D

" Od zawsze lubiłam krótkowłosych facetów, bo są bardziej męscy." Może ty lubiłaś/lubiłeś, ale ja zawsze podkreslałam że wole długowłosych http://f.kafeteria.pl/temat/jaki-wolicie-wlosy-u-faceto-krotkie-czy-dlugie-p_5947714 http://f.kafeteria.pl/temat/krotkie-wlosy-to-zlo-u-kazdego-czlowieka-p_5997200 http://f.kafeteria.pl/temat/denerwuje-mnie-jak-dlugowlosi-faceci-scinaja-wlosy-na-krotko-p_6032811 więc nie ośmieszaj się 🖐️

dziś " Od zawsze lubiłam krótkowłosych facetów, bo są bardziej męscy." Może ty lubiłaś/lubiłeś, ale ja zawsze podkreslałam że wole długowłosych x Kwestionujesz moje gusta podszywie. Nie uczyli cię w szkole, że gusta potrafią się zmieniać?

Moje gusta sie nie zmienią, nie martw się :) Swoją drogą marnie to wymyśliłeś, twierdzić, że JA, moge uważać, że "faceci z krótkimi włosami są bardziej męscy" :D Kończ waśc, wstydu oszczędź.. :D

Gość gość
kasiaszatanistka, szkoda ze na jednym nicku nie siedzisz, tylko musisz ciagle zmieniac :(

dziś Moje gusta sie nie zmienią, nie martw się usmiech.gif Swoją drogą marnie to wymyśliłeś, twierdzić, że JA, moge uważać, że "faceci z krótkimi włosami są bardziej męscy" smiech.gif Kończ waśc, wstydu oszczędź.. smiech.gif x Chciałabym, żebyś już sobie poszedł ale z drugiej strony, samo słowo odraza do ciebie bardzo pasuje

Skoro niby jesteś mną to przejdź test: 1.Która płyta Burzum jest twoja ulubiona? 2.Który utwór Death jest twoim ulubionym? 3.Która płyta iron maiden ma najbardziej progresywne brzmienie? 4.Która płyta Slayera jest twoja ulubiona? 5.Wklej 5 twoich ulubionych utworów folk metalowych 6.Co sądzisz o najnowszym utworze Slayera "Implode" z nadchodzacej płyty? 7.Wymień 5 lubianych przez ciebie zespołów z polskiego podziemia blackmetalowego :D Dla mnie odpowiedź na każde z tych pytań to kilka kilkanascie sekund :D