Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mussse

DO FACETOW: Przeszkadzalo by Wam to ze dziewczyna jest starsza od Was

Polecane posty

Gość gość
Temat nie dotyczy nadwagi, czy też braku erekcji tylko różnicy wieku.

Gość gość
Ja 28, ona 35. Walczylem o nia 2 lata. Stereotypy, presja rodziny, itd. Sama przyznala, ze tez sie zakochala we mnie "od pierwszego spojrzenia". Po co walczyc z samym soba ?

Gość gość
Gratuluje.

Gość gość
nie kazdy starszy moze

Gość gość
Gość 28 - zobaczymy za 5 lat, gdy jej stuknie 40, a ty będziesz mógł nadal brać dwudziestoparolatki. Po 40 kobieta szybko się sypie.

Gość gość
Temat nie dotyczy nadwagi, czy też braku erekcji tylko różnicy wieku. tak, tylko zaraz chłopcy (bo przecież nie mężczyźni ) zaczęli wyzywać kobiety i twierdzić ze w przeciwieństwie do kobiety po 30 facet w tym wieku jest super, piękny i zadbany i wiele może. no niestety to tak dobrze nie wygląda. Polacy sa zaniedbani, smutni, niezależnie od płci i wieku. To wynika i z biedy i masy problemów jakie ma większość ludzi i z braku nawyków i potrzeby dbania o siebie też. Ale też z genów, kiepskiej opieki zdrowotnej, opalania się i masy różnych czynników. Ale są jednostki które wyglądają dobrze - jedne bo są maksymalnie zrobione i zadbane, inne bo trafiły im się dobre geny. A ludzie łączą się w różne pary bo różne cechy im się w partnerze podobają. I to jest w związku ważne żeby się razem dobrze czuć a nie żeby rachunek lat się zgadzał. Co z tego ze mój młodszy partner miał piękną żonę w swoim wieku, skoro pobrali się pod przymusem bo była wpadka, a potem żarli się kilka lat aż do rozwodu. I przypłacił ten związek stanem przedzawałowym. Dzięki temu wyleczył się z latania za modelkami i zaczął cenić kobiety , które mają zrównoważony charakter. Bywa, bo różne scenariusze pisze życie

Gość gość
Po 40 kobieta szybko się sypie. wyluzuj chłopie. nie patrz na każda kobietę przez pryzmat swojej matki. A tak na marginesie, ja mam 40 i spotykam się z 28 latkiem, na początku myślałam ze jest steranym życiem 35 latkiem tak smętnie wyglądał. Byłam naprawdę w szoku, że jest tyle młodszy, bo nie wygladał

Gość gosciowa
Moj maz jest ode mnie mlodszy.ja mam 28 on 23. Na początku wszystko bylo pieknie.z biegiem czasu odczuwam roznice wieku slyszac od niego teksty ze jest mlody i musi mieć cos z życia czy ze chce isc na dyskotekę.notorycznie tez ogląda sie za innymi. Obecnie jestem w ciąży wiec trochę moje cialo sie zmienilo i sadzac po tym co mówi juz nie jestem jego idealem.a to boli. Mysle ze gdybym mogla wybrać jeszcze raz poczekalabym z decyzja o slubie.

Gość gość
Moj maz jest ode mnie mlodszy.ja mam 28 on 23. bo 23 latek to dziecko, wyrośnięte dziecko. większość ma siano w głowie i myśli fiutkiem . I myli pożądanie z uczuciem.

Gość gosciowa
Teraz juz tez to wiem,..

Gość gość
To ja, 28, "mlodego ciala" mam juz dosyc, w zwiazku sa inne rzeczy wazniejsze, chociaz nie moge przemilczec, ze seks jest tez wazny. Cenie u niej spokoj, stabilizacje, zadnych wyskokow, patrzenie w przyszlosc. Niektorzy mowia mi, ze czuje sie jak u mamy. Widocznie tego potrzebuje. Ona twierdzi, ze jestem zbyt powazny jak na swoj wiek, nie jestem malolatem. Moje towarzystwo ja akceptuje, w jej ciagle jestem jeszcze "malolatem".

Gość gość
podobaja mi sie faceci tylko do40

Gość gość
jeden lubi mlodsze inny starsze.