Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
To trzeba bedzie siegnac po kamasutre.

Gość 1loczek1
Witam wszystkich :)

No ,no .rozbrykaliscie sie :-) Dobrej nocy 🖐️

Ja już kończę brykanie, przynajmniej to netowe ;) l dobrej nocy wszystkim życzę :) l kolorowych liczbowych .... l do juterka l l

Gość gość
Noc. Mieszkanie w budynku wielopiętrowym na jednym z warszawskich blokowisk. Zbigniew z żoną Natalią uprawia seks. Wielokrotnie. Rano spotyka go na klatce sąsiad, emeryt Janusz. - Zbychu, słuchaj... Kiedy dymasz swoją żonę, to jej krzyki słychać w całym bloku. Zrób coś z tym! - Ale co, panie Januszu? - Usta jej zaklej taśmą albo co... Następna noc. Zbigniew zakleja usta żonie taśmą i zaczyna akcję. Po pierwszym orgazmie woła: - Panie Januszu, jest OK? - Tak - krzyczy zza ściany sąsiad. Po drugim orgazmie: - I co, może być? - Tak. I tak kilka razy. W końcu pan Janusz nie wytrzymuje: - Zbyszek, kuźwa, odklejaj taśmę! - Czemu? - Bo cały blok myśli, że to mnie dymasz!

Gość tata szarika
A czy zostało trochę taśmy dla Ciebie?!

Gość gość
Kobieta kocha się z facetem: - Do przodu, do przodu. Teraz do tyłu. Trochę w bok. Oooo... w lewo, lewo... taak. Teraz cofnij się, teraz do przoooduuu... Facet nie wytrzymał: - Ty się chcesz kochać czy parkować?

Gość gość
W biurze: - Pani Kasiu, jaką ma pani dziś śliczną bluzeczkę... - A widział pan na mnie kiedyś coś brzydkiego, panie Stefanie? - Owszem. Ostatnio pana kierownika, kiedy drzwi do jego gabinetu nie domknęliście...

Gość calinessa1
Rzeczywiście siè rozbrykali ;) Ja już drugą noc brykam poza domem bo z "nienacka" dostałam nocne dyżury. Motocyklowe 69 obejrzę dokładniej w domu bo tylko początek widziałam.Fajne kawały :D jeszcze mi uśmiech nie schodzi :D dobranoc wszystkim:)

Gość gość
Przychodzi facet do seksuologa. Ten go pyta: - Kiedy miał pan ostatnio stosunek? - Oj panie doktorze tak dawno, że nie pamiętam. Zadzwonię do żony, może ona wie. Wykręca numer i mówi: - Agnieszka, kiedy ostatni raz uprawialiśmy seks? - A kto mówi?

Dzień dobry wszystkim witam pięknie w słoneczną niedzielę🌼 Niespodziewanie zupełnie, po wcześniejszych kilku deszczowych dniach i do mnie zawitało słoneczko, mam nadzieję że zostanie na dłużej:D Kawały świetne, uśmiałam się z samego rana :D co zapowiada że cały dzień będzie zabawny:D Zostawiam kawusię dla Saama, herbatkę zieloną, bo nie wiem czy już dla Calinessy podawać białą:D , soczek wyciśnięty z jabłka i marchewki, z dodatkiem cytrynki dla Daa👄 Dziś jest Międzynarodowy Dzień Konsumenta, Światowy Dzień Poezji, Światowy Dzień Choroby Alzheimera. W pewnej mierze mnie też dotyczy, jestem przecież konsumentem jak każde z nas:D więc świętujemy wszyscy. Z poezją niewiele mam do czynienia, ale lubię czytać i słuchać. Sama popełniłam kilka wierszy dawno temu, teraz już mi przeszła vena:D Co do trzeciego święta, to całkiem niedawno myślałam z przerażeniem , że mnie też to dotyczy:O na szczęście, myliłam się:D Chyba skorzystam z takiej pogody i wybiorę się na wycieczkę rowerową. Może nie tak długą jak ostatnio, ale trzeba się trochę przewietrzyć. Szkoda, że nie mieszkam blisko lasu jak Saam, bo najchętniej tam bym się skierowała. Życzę wszystkim pięknego, zabawnego dnia👄 😍

🖐️ Ferdzi ,kochana jestes ,soczek bardzo dobry :classic_cool: Wczoraj chcialo mi sie wybrac pod wieczor do sklepu ,oczywiscie z M. Trzymalam sie wozka ,tak wiec moglam spokojnie pochodzic po Tesco .Zakupilismy soki 100 % z 2 znanych firm .Takze spoko .Twoje jednak stawiam na pierwszym miejscu 👄 Widze ,ze wszyscy po wczorajszym brykaniu jeszcze nie doszli do pelni sil i spia :-) U mnie pogoda przytlaczajaca ,depresyjna ,slonca raczej nie bedzie tylko deszcz. Zycze spokojnej Niedzieli .

niedzielne dzień dobry ! :) l cześć Ferdzi 🌻 l hej Danusiu 🌻 l U mnie dzień pochmurny i dość chłodno. l l Ja jestem trochę zabiegany od dawna dobrze wyspany majstrowalem przy jabłeczniku który już siedzi w piekarniku. Kurak na rosół też nastawiony nie sądzil że trafi na salony. Surówka zrobi się z kapusty co by talerz nie był pusty. Zaś kompotu pełen dzbanek rozleje się do dużych szklanek w kolorze lekkiego fioletu bo z jagód leśnego bukietu. Wszystkim życzę smacznego i dnia na wskroś udanego. l l

Dzień dobry :) o Witajcie Saam mnie uprzedził poezją ale mi też najbardziej dzisiaj odpowiadają rymowanki więc może najpierw coś dla naszej Danki :) o Daa :) zdradź proszę markę nabytych soków powinnaś wiedzieć, że od Twoich mądrych kroków będzie zależeć Twe istnienie i uroda słuchaj Natury bo będzie dla Ciebie szkoda. Im mniej ludzkiej ingerencji w pożywienie tym większa szansa na radosne wyzdrowienie :) czego Ci wszyscy życzymy👄 o Ferdzi :)jeszcze nie nabyłam białej i piję zieloną i z 10 innych ziołowych, owocowych itd :D...mi poranna herbata zastępuje kawę, robię mocniejszą na rozru/ch. Regenerującej wycieczki rowerowej Ci życzę. Ja też muszę bryknąć póki co rowerkiem do sklepu zoologicznego po obróżki bo mój hrabia kot przyniósł 3 kleszcze na karku :-O. o Saam :) jesteś szczególną osobą :) więc powiem krótko niech Moc dzisiaj będzie z Tobą ;) o miłego dnia wszystkim łącznie z dowciapnymi Gościami :D

Poezja ma w sobie to "coś" ;) wkleję trochę śpiewanej...a może to raczej o wpływie poezji na relacje międzyludzkie :) taka delikatna, ciepła piosenka... ....Mów do mnie jeszcze bo ja chcę czuć Że jesteś że zawsze będziesz tu Mów do mnie jeszcze o tak Wiersze mi mów Mów do mnie słowa jak nikt Co dzień od nowa Chce siebie widzieć w nich Mów do mnie jeszcze o tak Wiersze mi mów... Gosia Andrzejewicz - Mów Do Mnie Jeszcze https://www.youtube.com/watch?v=aY7pK-Rk-lw

Saam ,szacun :classic_cool:.Jak Ty potrafisz opisac zwykle czynnosci wierszem i to rymowanym ,co wcale nie jest latwa sztuka ,brawo 🌻 Cal ,wczoraj chcialam napisac marke sokow ,ale pomyslalam ,ze moze nie przejdzie .Zakupilam z Tymbarka i Hortexu 100 % soku . Dzis po dlugim czasie tez upieklam szybki maly placek z jablkami . Biala herbate kiedys zakupilam i mi nie smakowala tak jak zielona i im podobne .Lubie normalna czarna .Smieje sie ,ze w szpitalu otrzymalam krew (2 worki )od jakiegos chlopa ,ktory lubil zupy i herbate z cytryna i inne rzeczy ,bo po powrocie ze szpitala jadlabym tez tylko zupy i jak kiedys herbate pilam bez cytryny ,tak teraz tylko z cytryna :-)

Oj Ty nasza Cal ,po Twoim zniknieciu znienacka stalas sie bardzo romantyczna ,jakby zakochana :D.Co prawda wiosna sie zbliza ,takze wszystko mozliwe .

Ja niestety czasu na wietrzenie się dzisiaj raczej nie znajdę. Goście się zapowiedzieli więc pod takim hasłem dzień przebiega l cześć Celinko 🌻 bardzo dziękuję :) moc potrzebna jest każdego dnia, a w niedzielę w szczególności ;) Pod adresem Twojej osoby również mogę użyć określenia "szczególna" ;) l l

Danusiu :) Takie wiersze to nic trudnego Wystarczy zjeść na coś dobrego Łagodny przybrać wyraz swojej twarzy I pomyśleć kto pragnie i o czym marzy. Rymy saame na ekran z serca popłyną ......... idę już bo powiedzą żem zaginął. :D l l

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam niedzielnie.

witaj Zuziu 🌻 czyżbyś zapomniała tekstu? To gosciu dyżurujący w budce suflera zupełnie się nie popisał, zerwiemy chyba z nim kontrakt. l l

To może teraz troszkę poezji śpiewanej. Utwór dla którego kiedyś zupełnie głowę straciłem. A może było to za przyczyną głosu pani Iwony l "Szukałem Cię wśród jabłek, czereśni, pomarańczy Na łące nad jeziorem, gdzie wodna nimfa tańczy W księgarniach i kwiaciarniach, wpierw słowa potem kwiaty I miałem z tym szukaniem prawdziwe cztery światy" l Grzegorz Tomczak i Iwona Loranc - Szukałem cię wśród jabłek l http://www.youtube.com/watch?v=zedTW9av8SU l l

Chociaż dzisiaj konsumpcję prowadziłem to konsumentem jednak nie byłem bo nie nabyłem żadnego towaru na własny użytek ani nie przeprowadziłem żadnej czynności prawnej. Ale to się może jeszcze zmienić bo jestem na etapie wyboru trzech produktów różnych branż do których zakupu przez internet się przymierzam. Jednakże wątpliwe jest tak szybie osiągnięcie consensusu na płaszczyźnie rodzinnej i sfinalizowanie transakcji jeszcze dzisiaj. l l

Smutne losy tej pary .On szukal na ziemi ,ona w oblokach ,a nawet w Braniewie (bywalam tam kiedys ):-) Wlasnie dokonalam zakupu w sklepie internetowym ale zapewne innych anizeli Ty Saam ,bo cos do odziania na moje wychudzone cialo 😭 :-)

Znow problem z przechodzeniem na nastepna strone .

Dobry wieczór :) o Też wyczuwam w piosence Saama smutną beznadzieję ale głos piękny... o A ja byłam konsumentką zakupową. Zamiast obróżek nabyłam kropelki do wylania na kark kotom. Bananów zabrakło😭 a na kolację planowałam odżywczy coctail na ich bazie. No i trzeba było zakupić drożdże bo ze świeżych lepiej chleb smakuje. Ostatnio usłyszałam w domu pytanie: a to już nie będzie bułeczek ? Ale żeby upiec bułeczki to muszę wstawić ciasto do wyrośnięcia, gdy urośnie wyjąć z urządzenia, uformować bułeczki i wstawić na blaszce do piekarnika. Może spróbuję w któryś dzień. o Daa :) to ile teraz ważysz ? tyle co ja ?

Jednak konsumentem dziś się stałem jednego ważnego zakupu dokonałem. Ale ze świata realnego już wybywam podobno za dużo w nim przebywam Nie moje to zdanie, nie moje o nie! Ale czasem trzeba innych słuchać się. W stronę poduszek już więc uderzam lecz pożegnać się wcześniej zamierzam. Dobrej nocy wszystkim paniom życzę na ciepłą rolę w snach Waszych liczę. l rzecz jasna że do jutra bez szalika, czapek i futra! l l

Gość Zuzanna Amelia ææ
Bedziecie sie odchudzac? To ja dolaczam.