Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Celinko :) mam nadzieję że nie musisz ponieść dodatkowych kosztów za przedłużenie czasu trzymania kierownicy :D U mnie na szczęście korki są rzadkością, z reguły przy okazji remontów drogi. Nie wiem jak bym znosił codzienna jazdę w korku. Ja już się denerwuje gdy za jedną zmianą świateł nie uda mi się przejechać skrzyżowania. Albo gdy nie ma zielonej fali i na kolejnych światłach trzeba się zatrzymać. l l

Jutro nie pośpię dłużej więc już śmigam na poduszki aby zdążyć nieco odpocząć. l dobrej nocy wszystkim życzę :) l kolorowych nie skorodowanych ... l do jutra l l

Juz tu cisza nocna ,wiec po cichutku mowie Dobranoc 🖐️

Witam sobotnio wchodząc tu miałam nadzieję że Mirabell , będzie już pierwsza, ale chyba dziś pośpi dłużej👄 U mnie po wczorajszym deszczu (obfitym ale spokojnym) zrobiło się bardzo przyjemnie. powietrze pachnie ziemią i kwiatami. Zapowiadało się wczoraj na wielką ulewę albo burzę, na szczęście, był tylko deszcz. Żonkil, nie ma dziś studentów, więc będzie wspólnie pracować ramię w ramię :D w dodatku synio obiecał że z rana przyjedzie, bo też odwołali jego dzisiejszą pracę. Jest nadzieja że wreszcie prace ruszą w odpowiednim tempie. Jeszcze słówko w sprawie wczorajszego żartu; otóż zapomniałam wklepać do niego komentarz ... duszek siedzący w butelce nie znał Naszego Saama :D no ale wiem że ten komentarz miałam wklepać wczoraj a dziś to już nie ma odpowiedniego wydźwięku. Calinessa, cieszę się że jednak szczęśliwie dotarłaś do domku, już tu wszyscy martwiliśmy się Twoim milczeniem. Wiem co to korki, w moim mieście są dwa mosty, dzielące miasto na pół i teraz jeden jest w remoncie. By przejechać przez całe miasto potrzeba godzinę :O co zwykle zajmowało 5 minut.

muszę dzielić posta bo znów mnie spamuje Saam dziś jednak w pracy więc dla niego i wszystkich chętnych kawusia mocna, biała i czarna http://darmocha24.pl/upload/offers/aromatyczna_kawa_alfredo_czarna_lub_biala_z_goracym,_spienionym_mlekiem-2341-0-b.jpg może ta się pokaże ; http://img4.garnek.pl/a.garnek.pl/019/405/19405737_800.0.jpg/kawa-z-mlekiem-i-miodem.jpg

sobotnie dzień dobry! :) l cześć Fedzi 🌻 dziękuję za kawę, skorzystałem z niej z samego rana. Miło że oceniasz mnie tak wysoko :) myślę że duszek w moim przypadku również miałby wiele problemów. l Na dzisiaj nie jestem w pracy, pracuję w domu. Pisałem że nie pospię dłużej bo szkoda dnia skoro mam coś konkretnego do roboty. Ale najpierw zabrałem się za sernik bo wczoraj wieczorem mi się nie chciało. Wlaśnie kończy się piec. O mały włos nie wyskoczył z blaszki.Ale pewnie opadnie, jak to z sernikami bywa. Tym razem także zrobiłem go jako zebrę l A teraz zabieram się za wynoszenie gratów, zabezpieczanie drzwi i będę zrywał co się tylko da. Walę/w/tynki tez będą :p l udane dnia wszystkim :) l l

Dzisiaj, 25 kwietnia roku 2015 świętować można : - Dzień Malarii - Dzień Pracownika Administracyjnego - Dzień Sekretarki - Dzień Świadomości Alienacji Rodzicielskiej - Dzień Świadomości Zagrożenia Hałasem l Jest w czym wybierać :D l l

Dzień dobry : o Dzięki Ferdzi:) za herbatkę, Zuzi:) za śniadanie a Saamowi:) za życzenia udanego dnia :) Ferdzi zresztą też :) Odzajemniam i życzę również by dzień dla Was był owocny w miłe wydarzenia i większe lub mniejsze sukcesiki ;) świąt to ja mam dziś dosyć własnych :D, pogoda sprzyja więc już nie przynudzam tylko zmykam

Dzień dobry. Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa. 😍 Przepraszam, nie czuję się najlepiej. Pozdrawiam wiosennie.

Dzien Dobry 🖐️ Pozne bo poznie ale mam dzis tak jak Meri .Meri podaje Ci reke 🖐️i przytulam mocno ❤️ Jesli chodzi o wymienione przez Saama dni ,to nie mam wybor*****ce czy nie jestem bezetatowa sekretarka Zonkila :-) Wiem ,ze jestescie bardzo zajeci ,wiec moze do pozniej 🖐️

wpadłam na chwilę na Filtrownię, zanim całkiem padnę na nos, albo dziób, jak kto woli. Miałam naprawdę bardzo pracowity dzień. Synio przyjechał i pomógł, bo bez niego nie ruszylibyśmy z problemem a problem okazał się większy niż sądziliśmy. Tak że możecie znów na mnie krzyczeć, tym razem pozwalam, ale musiałam dźwigać ciężkie kamienie. Robiłam to nie tylko ja, ale wszyscy. Jakby nie moja pomoc i małej, to pewnie chłopy zajechały by się na śmierć. Trzeba było zasypać dziurę o średnicy 1,5 x 1,5 metra i tyle samo w głąb. Masakra jakaś, nikt się nie spodziewał że aż taka wielka się zrobiła. Trzeba było zabezpieczyć , by więcej nie podmywała woda. No, ale najważniejsze że skończone, ziemią przysypane i trawka posiana. Widzę że Saam , wziął się dziś za demolkę. Calinessa, zapracowana. Mariibell, niestety słabuje, podobnie jak Daa:( Przytulam Was i całuski przesyłam👄 😍 Niespodziewanie odwiedziła nas Dawna Bywalczyni jak miło że choć łapką machnęłaś na przywitanie. Mam nadzieję że częściej zaczniesz zaglądać. Zuzanna zadbała o porządne śniadanie, szkoda że tak późno je znalazłam , ale na kolację też może być, więc chętnie się poczęstuję. Podobnie jak Zuzanna wybieram Dzień Zagrożenia Hałasem.

Hej! dobry wieczór :) o nareszcie trochę wolnych chwil ;) o Ferdzi :) nie tyle zapracowana co mocno zajęta byłam :) bo od pracy zawodowej mam teraz kilka dni wytchnienia. Ale jak wcześniej wspominałam właśnie dzisiaj było świąteczne grillowanie dla solenizanta, który już poległ :D No ale Te Twoje kamienie to już przegięcie!!! Facetom nic nie będzie a Tobie kobieto odbije się to...obym się myliła :) o Witam Agnieszkę Dawną :) o Daa :) pod wieczór pewnie już Ci lepiej, co?mrygnij chociaż...;) o Saam :) demolka pewnie poszła gładko, ciekawe czy powaliłeś sobie dzisiaj te tynki? oj nie lubię takiej zadymy w domu😭

dobry wieczór przy kolacji że późno ? późno, ale jeżeli robotę skończyłem grubo po dziesiątej to tak wyszło. Ale kolacja to nie ostatni punkt programu na dzisiaj. Jeszcze kąpiel i piwko w nagrodę za pracowity dzień. Wcale nie mówię że to będzie pierwsze dzisiaj :p l Pozdrawiam obecnych w sobotę na topiku l l

Sprawy administracyjne odłożyłem dzisiaj na bok. Nawet sekretarce dałem wolne co by zdrowie podreperowała. Jutro spotkanie rodzinne więc wtedy ostro przeciwstawię się własną postawą alienacji rodzicielskiej. Dom wygląda jak po przejściu malarii. Może nie tyle cały dom co remontowane pomieszczenia. Nie mogłem dzisiaj oddać się walce z hałasem gdyż saam hałas robiłem walę tynki uskuteczniając. Demolka przeprowadzona, gorzej już być nie może. Teraz trzeba myśleć i działać aby przywrócić przyzwoity wygląd sufitowi, ścianom i podłodze. l l

E tam...myślałam, że Saam najpóźniej się pojawisz a tu proszę, najbardziej zajęci już są wolni ;):D i jeszcze nawet częsciowo święta wkomponowane w harmonogram dnia:D Ja też sobie wypiłam piwko, takie malutkie ciemne Magnus do grillowanego mięsiwa. Malutkie ale 6 promila miało :D Trzeba już mościć łóżeczko bo późno się zrobiło. Zagram na dobranoc, może muzyką przywołam kogoś ;) o https://www.youtube.com/watch?v=-oRE0RU_uaI Kołysanka - perfect & patrycja markowska o dobrej nocy i odpoczynku :)

A ja miałem zagrać Maanamu "Ooo,nie rób tyle hałasu" ale po kolysance to juz nie wypada. Za to wypada zebrać siły i wskoczyć do wody a potem podreptać na poduszki l dobrej nocy wszystkim życzę :) l kolorowych cichych ... l do jutra l l

Gość gość
dobranoc

Gość maruderka1
możesz mnie zaprosić

Dzień dobry wszystkim Pewnie pukniecie się czoło wiedząc mój wpis o takiej porze :D ale co mi tam. Nie śpię już od 4, widocznie spałam miejsce w miejsce :D i jestem wyspana. Znów naiwnie liczyłam na deszcz, a w nocy susza. Z tego deszczu, który popadał w piątek śladu najmniejszego nie ma. Widzę, że Saam uskutecznił demolkę w domu. Współczuję sprzątania po niej, wynoszenia gruzu i zerwanej boazerii. Mam nadzieję, że ktoś Ci jednak w pracy pomagał Saam. W takich pracach na pewno sekretarka jest mniej potrzebna, ale jakieś silne ręce jednak by się przydały. Calinessa, Ty świętowałaś wczoraj, otworzyłaś sezon grillowy i jeszcze piffko zaliczyłaś. Cieszę się, że zrelaksowałaś się trochę, bo ostatnio żyjesz dość intensywnie. Mam nadzieję, że dziś Daa i Mirabell, będą w lepszej formie. Mimo, że jeszcze bardzo wcześnie, ale zostawiam na topikowym stoliku termosiki z kawusią , herbatką zieloną z cytryną, pokrzywową herbatkę z sokiem wiśniowym (własnym) Kiedy się obudzicie, przetrzecie oczy, zaglądniecie na topik, to tu będzie na Was czekało wszystko gorące. Spróbuję jeszcze się położyć, może uda się zasnąć a może jednak coś poczytam. Miłej, relaksującej niedzieli wszystkim życzę 👄