Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

No, no Ferdzi :) co Ty robisz z tymi księżmi ? co można z nimi robić ? :D Olivier :) to Twoja żonkila nie ma za dużo pociechy z Ciebie ;) ciągle jesteś na wyjazdach, w urlop też, no chyba że razem do tej Wisły :) o Daa :) pokrzywka czeka i stygnie ;)

Calinessa, hehe co można robić z księżmi ?:P:D Kiedy jestem w Wiśle to u nich mieszkam :D dużo rozmawiamy, szczególnie przez telefon:D czasem są to godziny :D z jednym mamy podobne pasje :D a jeden pochodzi z tych samych stron co żonkil, więc jest o czym gadać :D Powinnam zaznaczyć chyba, że znajomości te, nabyłam dzięki żonkilowi:D Uciekam już z komputera, za długo tu siedzę, muszę się czymś zająć albo wyjść, choć stanowczo dziś preferuję nic nie robienie :D:P

Dzien Dobry🖐️ Herbatka juz wystygla ,a mnie ne bylo .Bylam na pobraniu krewki na badania .Mam takie zyly paskudne ,ze praktycznie ich nie ma i zawsze jestem pokluta jak ,jak nie wiem co :-)i jeszcze sciagnieto mi za malo ,bo juz nie chciala leciec i nie wiadomo czy zrobia mi wszystko . Bylam tez w Starostwie po wniosek na nowa karte parkingowa ,bo stare karty traca waznosc . Alescie sie dzis od rana rozcwierkali ,nawet Olivier :-) Ide zaparzyc kawe ,bo jakos mi slabo sie robi ,

I po co ja sie tu pokazalam ,wszyscy pouciekali na moj widok :-( Ok .nie bede Was ploszyc ,wyjdzcie z norek :-) Nawet Saam sie ukrywa :-) Przykro mi ,ze tak na mnie reagujecie :D

jestem Daa Powinnaś dostać klapsa solidnego, ale że mam wzgląd na Twoją malutką dupcię to Ci odpuszczę :D Już rano poczytałam jak sobie ostatnio słodzisz i miałam natrzeć Ci uszu za to, no ale Cię nie było a ja stara sklerotyczka jestem , to mi umknęło a Tobie się upiekło. Teraz jednak to już przegięłaś i należy solidny O P R ...:P Nie uciekłam, nie wystraszyłaś mnie, tylko znów przyszła mamcia, później miałam kilka telefonów, później żonkil wrócił i trochę podrzemaliśmy :O a później pojechałam na zakupy. Pojechałam kupić sobie nowy tv, ale w sklepie mi się odwidziało :D Byłam też w Castoramie i Kauflandzie :D Tam kupiłam kilka zgrzewek wody :P i kilka kurczaków :P Jak wróciłam, to musiałam zrobić z tymi kurakami, bo ja zawsze ściągam wszelkie skóry i porcjuję, więc trochę mi to zajęło czasu. Mam nadzieję, że wytłumaczyłam się ze swojej nieobecności wystarczająco na tyle, byś uwierzyła, że mnie nie wystraszyłaś, czy odstraszyłaś :D Na zgodę całuski posyłam 👄 👄

To w Twoim City obowiązują karty parkingowe ? czy może musisz zostawiać autko, na jakimś strzeżonym parkingu ? U nas na szczęście nic takiego nie ma. Też mam problem z żyłami, zawsze tylko z jednej udaje się ściągnąć. Jeśli miałaś za mało krwi, tz że trzeba ogólnie więcej pić. Nie tylko herbatkę z pokrzywy 1 raz dziennie, czy kawę, ale więcej wody.

a teraz coś na rozluźnienie :P:P:D znalezione w necie ; Jadę z Opola do Częstochowy I widzę gościa łapiącego okazję. Zatrzymałem się, a on mówi, że bardzo potrzebuje podwózki I że nie ma grosza I czy bym mu nie pomógł. Zabieram go, sadzam obok siebie I zaczynamy luźną rozmowę. Do słowa do słowa wychodzi na to, że gość właśnie wyszedł z pierdla, gdzie spędził parę lat za rozboje, napady itp. Zrobiło się nieswojo, nawet zacząłem się nieco bać. Ale patrzę, a tu jeszcze jeden koleś łapie stopa, więc pomyślawszy, że tamten nic MI nie zrobi przy świadku, przesadziłem pasażera na tylną kanapę a nowego zaprosiłem na miejsce obok siebie. No I jedziemy, rozmawiamy, jest ok. Po jakimś czasie koleś z boku (drugi wsiadający) wyciąga odznakę, blankiecik I mówi, że jest policjantem, a ja dostaję mandat 300,- zł I ileś tam punktów, Bo tu i tam przekroczyłem prędkość, tyle a tyle razy wyprzedzałem na skrzyżowaniu I jeszcze coś tam I jeszcze coś tam. Tak mnie zaskoczył, że niewiele myśląc przyjąłem mandat, oczywiście w****iony do czerwoności. Chwilę później gliniarz każe się wysadzać. Nic nie odezwawszy się wysadziłem go tam, gdzie chciał I nadal czerwony pojechałem dalej. Po niedługim czasie gostek z tylnej kanapy, dotychczas milczący, prosi abym go wyrzucił tam I tam, kiedy wysiadł wyjął portfel I daje trzy, stówy. Ja na to: - Przecież umawialiśmy się, że podwiozę pana za darmo, nie chcę tej forsy. On odpowiada: - Bierz Pan, będzie na ten mandat. Ja na to: - Ale jak to? Przecież mówił Pan, że nie ma pieniędzy. Poza tym to był mandat dla mnie I przecież nic Panu do tego. A on: - Chciał Pan być uprzejmy... życzliwy... podwozi pan człowieka z dobrego serca, a ten k***s mandat Panu wypisuje... To mu z********m portfel.

Ferdzi :-) ,fakt ,nie ma pupci ,to i nie ma po czym bic :-) Wiesz ,ze sobie zartowalam . Tak mnie dzis swirowalo ,ze juz sie balam byc sama w domu ,ale nie mialam wyjscia 😭.Mysle ,ze to przez nagla zmiane pogody ,do poludnia pieknie slonecznie ,a teraz leje jak z cebra . Faktem jest ,ze chyba za malo pije ,2 herbaty ,2 kawy (nie szatany ),troche wody ,szklanke soku gdy sobie przypomne .Pijasz wiecej ? Jakos tak nie chce mi sie wiecej pic ,nie czuje potrzeby i o tym nie mysle . Ogladalam Twoje fotki od poczatku 'tam' ,jak Ci pieknie lilie kwitna :-)

Daa, ja piję dużo wody, przynajmniej 2 litry dziennie. Nie wliczam w to kawy. Piję wodę bo lubię. Piję lekko gazowaną, ale najczęściej jeszcze jej wypuszczam bąbelki. Najtrudniej jest zacząć rano ją pić, ale jak zacznę, to nawet nie wiem kiedy nie ma butelki:D Jedynie kiedy wychodzę na łazęgę, czasem jest to 4 godziny, to mniej piję. W drodze nie chcę pić, bo musiałabym szukać WC :P

chyba wrzucę tam jeszcze moją azalię , tak pięknie teraz kwitnie. Poczekaj chwilę, postaram się znaleźć fotki i wklepać.

Zaraz nastepne starcie Bronka i Andrzeja :-) ,bedziemy sledzic . Dzis ,zreszta nie tylko dzis weszlam w spor z bratem odnosnie glosowania ,a raczej przyklaskiwania pewnej partii :-) Wiem ,ze to nie ma sensu ,ale ten temat jest drazliwy .Bedac w przychodni ,zobaczylam sciane oklejona wizerunkiem pewnego kandydata ,mialam ochote to zerwac :D

U mnie w miescie sa niestety strefy z parkomatami ,a i tak zazwyczj zapelnione .Ja mam karte parkingowa dla niepelnosprawnych :-) i teraz trzeba stawac od nowa na komisje ,bo wchodza nowe Unijne .

Choc mam karte to tez musze placic za parkowanie . Ferdzi ,chcialabym moc pic tyle wody ,ale z pewnych przyczyn ona mi zbrzydla .

co to za komisja ? Czy do ZUS to należy ? Wrzuciłam kilka fotek ...

Ta komisja to do spraw orzekania o niepelnosprawnosci .Nie nalezy to do ZUS -u .To jest Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie . Zaraz tam zajrze :-)

no i pewnie nowa stronka ; Piję wodę bo lubię,ale też i muszę, ze względu na nerki. Ale są czasem takie dni że nie mogę na nią patrzeć, to wtedy stosuję taki trik, że do szklanki dolewam po 50 gr soku ananasowego :D tak się trochę oszukuję, no ale wtedy mogę wypić ile trzeba. Debatę będę oglądać, tylko jeszcze nie wiem gdzie będzie. Mamy podobne poglądy Daa, więc ja niezmiennie głosuję na swojego, ale wiem, że nasz to inny niż Saama :D

O , pokazał się post, a myślałam że nowa stronka, bo nic nie było:O

Ferdzi ,tam gdzie zajrzalam ,nie znalazlam nowych fotek 😭

Juz jest debata :-) na TVN

Daa, a gdzie Ty widziałaś lilie ? Ja wrzucałam na fotosik nie na garnek :O Tam nie pamiętam hasła, a nawet nie zależy mi by tam bywać.

Myslalam ,ze Saam tez glosuje na tego co ja :-) Ferdzi ,to moze my obie mamy odmiennych kandydatow :D

chyba to wyłączę, bo mam nerwa jak słyszę tą pyskówkę

chyba pisałaś tak, że zrozumiałam, że głosujesz na obecnego, chyba że się mylę:O

:D ,widzialam na garnku wlasnie .Dasz linka na fotosika ?

Ferdzi ,nie nerwujsja ,tak na obecnego :D

Saam pisal tez ,ze juz kiedys stawial krzyzyk na tego samego na ktorego teraz glosowal :-)