Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowananaluzie

dlaczego tyle kobiet maluje się na co dzień jakby

Polecane posty

Gość gość
Ja w ogóle nie widuje ladnych kobiet. A styl Kardishin okreslam jako w******** ladacznica

Gość gość
Mocny makijaż w dzien nie jest dobrym rozwiazniem. Elegancja nigdy nie polega na przesadzie chyba że jest to zamierzone . Wytwornosc, celowa ciężkośc powinna pasować do okazji. Tak jak ciężkie perfumy z ogonem nie nadają się do biura.

Gość gość
U

Gość zdegustowananaluzie
To nie są nieladne.kobiety i te makijaze tez nie są źle zrobione, ale po prostu to tak jakby na grilla przyjść w sukni z brylantami... Pragnąć gwarancji ze nikt nie będzie bardziej odpicowany. Zero luzu, dystansu do siebie

Gość gość
a dlaczego mają się nie malować? Jak ktoś chce mieć ładny makijaż to niech ma. Też się lubię mocno malować (i perfekcyjnie), nie lubię delikatnego makijażu.

Gość gość
Ja się tak maluję bo źle się czuję na ulicy bez makijażu, i co w tym złego? Nie wolno mi? Lubię się malować i będę, mocno jak s*******n bo mi się tak podoba.

Gość gość
Ps. I nie muszę być zawsze wytworna i elegancka, wolę tak wyglądać na specjalne okazje (np.na sylwestra poszłam w lekkim makijażu i luźnych ciuchach żeby wyglądać elegancko).

Gość zdegustowananaluzie
Wolno kochana czy to forum zakazów i nakazów? Nie, to forum do wyrażania/wymieniania opinii :-)

Gość gość
no ale co takiego Ci przeszkadza w tych makijażach? Są bo są, nie musisz na nie zwracać uwagi.

Gość gość
Mi się nie podobają np.piegi u dziewczyn i nie zakładam o tym wątków na forum. Ale odpowiadam na pytanie: bo mi się tak podoba i bardziej się podobam sobie i czuję się pewniej i lepiej.

Gość gość
no i czemu zakładasz od razu, że malując się te kobiety chcą się porównywać do innych?

Gość gość
Smiej się z nich. Takie kobiety zawsze maja mocne argumenty typu- nie chcesz t się nie patrz. Jak można się nie patrzeć na cos co celowo, złośliwie i nachalnie chce wzbudzić sensacje. To prostaczki, niewiele rozumieją, są prymitywne, myślą instynktownie, nie czytają książek. Tak naprawdę nigdy nie miały nawet sesji zdjęciowej, albo okazji żeby się tak szykownie wymalowac, prócz ślubu i wesela. Takie panie Zosie ze spozywczaka. One podając brudne ziemniaki maja paznokcie na 3 cm.

Gość gość
Dobrze, że ty nie jesteś prostaczką...taki dokładny opis bo ktoś się lepiej maluje? Żałosna, zazdrosna baba :D

Gość gość
Ale co was to właściwie obchodzi? Niech każdy robi jak chce. Również nie podoba mi się zbyt mocny makijaż na co dzień,ale nie wypisuję elaboratów na forach internetowych. Nie macie większych problemów niż te kilka mocno wymalowanych kobiet jakie dziennie widujecie?

Gość zdegustowananaluzie
Panie ze spozywczaka raczej tak nie wyglądają. Mowie o wizerunku kobiet sukcesu, perfekcjonistek. Jak można nie patrzeć na cos co się mija non stop np w pierwszym z brzegu centrum handlowym?

Gość gość
Tandeta nas razi wsiory. Zalozcie sobie torby na łeb i nie straszcie wrażliwych ludzi. Macie pojęcie o finezji i wyrafinowaniu jak zigolak z oklejbidy

Gość gość
Nie wiem gdzie ty kobieto mieszkasz, bo u mnie w mieście naprawdę rzadko się trafi taka , której makijaż aż odrzuca.

Gość gość4444444444444444444444443
a ja widzę mało dziewczyn, które malują się na co dzień mocno. Jedna taka ze mną chodzi na seminarium, ale szczerze śmiesznie wygląda to trochę. Ładna dziewczyna, a sobie krzywdę robi. Jeszcze czarny smokey.. nie pasujący do jej urody zupełnie. Nie mówię o dziewczynach, kobietach, które się pomalować zupełnie nie potrafią. Te potworki to częste zjawisko. Najgorsze są chyba podstarzałe Panie, które rysują brwi "od szklanki".

Gość gość
to się tym nie interesuj, to tylko makijaż.

Gość gość
To takie kalki kobiet sukcesu raczej.

Moim zdaniem makijaż niewiele mówi o osobowości. Znam dziewczyny, które malują się bardzo mocno, i mają bardzo w porządku charakter, odwrotnie również...

Gość gość
nie, chodziło o dobrze wykonany, ładny makijaż.

Gość gość
I krytykujecie ładny dobrze zrobiony makijaż :O? to już serio was nie rozumiem

Gość gość
tak, autorce przeszkadza dobrze wykonany, ładny makijaż.

Gość gość
Fakt jest taki ze mocny makijaz tzw wieczorowy - mocne oko, usta jest ok na sylwestra, impreze , kolacje itp a rano do pracy czy galerii na wyprzedaze jest ogromnym nietaktem.. trzeba sie umiec umalowac stosownie do okazji

Gość gość
a jest nietaktem bo? Każdy maluje się tak jak lubi.

Gość gość
To co, ze sie maluja. Z tego co pamietam to w Polsce wiekszosc dziewczyn byla zadbana i ladna. Mieszkam od 8 lat w USA, tu sie wiekszosc nie maluje, jest przerazajaco gruba i nosza szorty albo mini, ze im sie ten tluszcz wszedzie wylewa. Okropne. Wyjecie do sklepu w pizamie to normalne, zwlaszcza w Walmarcie. Niedawno nawet widzialam kobiete kolo 30dziestki w pizamie na lotnisku, cycki jej do pepka wisialy. Autorko, nie narzekaj, Polki to ladne i zadbane kobiety w porownaniu na przyklad do wielu Amerykanek.

Gość gość
Malują się conajmniej jakby miały iść na rozdanie oskarow.

Gość gość
Ile jadu ile zazdrości :) AlinaRose albo Katosu robią ładne makijaże, Maxineczka też. Zamiast hejtować lepiej się uczcie.