Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowananaluzie

dlaczego tyle kobiet maluje się na co dzień jakby

Polecane posty

Gość gość
no i co z tego? Ok, nie podoba ci się to, mnie też wiele rzeczy się nie podoba, ale się nie czepiam. Skoro dla ciebie taki dopracowany, piękny makijaż to przesada to go nie rób. Problem z głowy.

Gość gość
Każda Polka przymusowo musi być lepsza od najpiekniejszej Amerykanki. To ciężkie kompleksy. Jak nie czaicie różnicy miedzy makijażem dziennym a makijażem na wielka gale to juz wam nic nie pomoże, nawet przeszczep mozgu

Gość gość
Ta to ma dopiero twarz transwescyty i jeszcze różowa szminka.

Gość gość
Proponuje sie wybrać na Ukrainę a potem komentować,że Polki niby są za mocno wymalowane ;) Moje koleżanki ze studiów, które pochodzą z Ukrainy uważają,że Polki to szare myszy niepomalowane ,które chodzą wiecznie w spodniach i adidasach. No troche racji mają...trzeba przyznać

Gość gość
mnie te różnice nie interesują. Moim zdaniem makijaż mam normalny, a w naturalnym nie widzę sensu.

Gość gość
Może właśnie dlatego rzucają się na te kobiety które nie chodzą wyłącznie w spodniach i adidasach, a ich makijaż to nie tusz do rzęs i puder na gołą skórę?

Gość gość
Jaki to jest dla was mocny makijaż? chodzi o twarz jak "maska" tj dużo pudru, podklądu? nie wyobrażacie sobie nawet, że taka dziewczybna moze mieć zwyczajnie problem z cerą i dlatego nosi taką "maskę" i tyle kosmetyków, woli mieć "idealną" cerę niż widoczne swoje wypryski. Mocniejsze oko? Ja się noszę do pracy elekancko bo taki mam zawód i nie wyobrażam sobie np. do garsonki zrobić mocniejszego makijażu, jakoś dziwnie bym wyglądała, tym bardziej, że mam bardzo dziecinną twarz.

Gość gość
a ja dobrze wyglądam w mocniejszym makijażu...gorzej w garsonkach których nigdy nie noszę.

Gość gość
Infaltyny , zelkowo landrynkowy makijaż , nigdy się nie nauczycie niczego tepe wsiory

Gość gość
na pewno nie będę uczyć się od kogoś kto używa takich określeń. Cofnęłabym się w rozwoju.

Gość zdegustowananaluzie
I takie makijaze jak z tej reklamy Guerlain widać na co dzień na polskich ulicach u ok 4 na 10 kobiet :-D

Gość gość
Takich nie widać tylko takie różowe jak żelki i tandetne sztuczne rzęsy z plastiku

Gość gość
Naduzywacie różu zamiast koralu

Gość gość
róż pasuje to zimnej cery, koral nie.

Gość gość
"""" gość wczoraj Jednak jakby nie patrzeć makijaż nawet perfekcyjny, mocny, oryginalny nie świadczy klasie kobiety. O klasie kobiety swiadczy obuwie. Jak nosi tanie, krzywe,zdefasonowane, niemodne szpilki albo buty z ekoskorki to jest tylko pseudomodnisia. """""" Są debilki na tym świecie ..... aż przykro czytać. Kobieta to nie rzecz, to nie samochód klasy a czy b. Dla ciebie gościu to nie do pojęcia, zbyt pusta jesteś.

Gość gość
Sama jesteś pusta w dodatku w buciorach za 50 zł.

Gość gość
A nie wpadłyście na to, tępe strzały, że niektórym robienie makijażu sprawia przyjemność? :D ja jak mam czas to lubie się pomalować dla samego pomalowania. Lubie oglądać na jutjubie jak dziewczyny robią profesjonalne makijaże (Katosu <3) i lubię próbować je naśladować. Sprawia mi to frajdę i jak mam czas to robię to powoli i z precyzją (jak nie to machnę tylko tuszem rzęsy).

Gość gość
Ok, tylko nie wychodz na ulice w południe

Gość gość
Katosu robi ładne makijaże fakt :) polecam jeszcze Maxineczkę i Alinę Rose :))

Gość gość
a co taka brzydka jestes ze sie pytasz? kartoflany ryj :D

Gość zdegustowananaluzie
Urzeka mnie kultura osobista niektórych z was :-) Widze parcie na idealny wygląd na co dzien No ale w sumie dla gospodarki to dobrze - żeby była produkcja , musi być konsumpcja - w tym przypadku na rynku kosmetycznym Świetnie się wami steruje :-) Pamietajcie : nie można się pokazać światu z wypryskiem na twarzy i bez umalowanych rzęs. Nie można :-D

Gość gość
Mozna, jak nie mam ochoty sie malowac to wychodze bez makijazu....ale jak juz sie maluje to wlasnie tak perfekcyjnie. Teraz twoja napchana stereotypami glowa wybuchnie, co?

Gość zdegustowananaluzie
Moja stereotypami? Nie, chodze po mieście i widzę jak jest. Czemu zaraz jakieś agresywne odzywki? Trzeba wyladowac się po świętach?

Bo napatrzyły się w telewizji i internecie pięknych lal, a potem próbują się upodobnić. Chociaż ja tam nie widuje nie wiadomo jakich "puderniczek". Znam jednak dziewczynę 17 lat, uważana za piękność - miałam okazje przyjrzeć jej się z bliska, a jej skóra była sucha, zmarszczona i okropna.

Gość gość
to poczytaj swoje wpisy, zobaczysz kto miał "agresywne odzywki", oceniłaś wszystkich równo, dodałaś nawet cechy charakteru, zasugerowałaś zmanipulowanie mediami. Opamiętaj się pustaku i nie oceniaj ludzi po wyglądzie.

Gość qqqqqqq co
WSZYTKIE JESTESCIE PUSTAKI bo nie potraficie liczyć procentu składanego! 15%z40 przez rok nie licząc sobót i niedziel z dzienną kapitalizacją! proszę bardzo kto chętny...

Gość qqqqqqq co
no proszę która mądra?

Gość gość
tylko dupcia pupcia i tipsy-nic was więcej nie interesuje kompletnie!

Gość qqqqqqq co
d**y wam opadną tipsy odpadną i pozostanie tylko marzenie o pozowaniu do reklamy kremu do protez! Co qr/wa wtedy?

Gość qqqqqqq co
Będziecie chodzić jak te wasze teściówki i zatruwać życie swoim dzieciom! Takie same zrzędy z was będą Wspomnicie moje słowa!