Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

splawilam go, a teraz mi smutno, ze nie pisze, nie rozumiem siebie samej

Polecane posty

Gość gość
w zyciu tak bywa

Gość gość
juz teraz o nim myslisz

Gość gość
Mysle, patzre na tel... Ale rozsadek mowi: dobrze ze soe nie odzywa, zapomnij o calej akcji

Gość gość
A chcialabys, zeby twoj facet pisal z jakas panienka? mimo, ze to tylko smsy?

Gość gość
oczywiście, że nie chciałabym. Dlatego to urwałam I nie chciałąbyjm, żeby myślał o niej i w ogole zachowywał sie jak ja teraz. Ale top jest silniejsze ode mnie

Gość gość
poprostu zablokuj jego numer i bedziesz miala z glowy

Gość gość
Ale moze on jeszcze kiedyś napisze....

Gość gość
Dziewczyno, zanim będzie za późno zrozum, że ten podrywacz mówił to co chciłaś słyszeć, on chciał z Tobą coś ugrać, zobaczył że jestes trudna to dał se spokój. Prawdziwy facet rozumie, że kobieta zajęta jest zajęta i grzecznie przestaje pisać. Macie wspaniałych facetów a szukacie wrażeń a później płacz, że przeleciał i zostawił...

Ja miałam trochę inną sytuację. Gostek z pracy mnie zapraszał randkę, chociaż wiedział, że jestem zajęta. Zdenerwowało mnie to, że człowiek wie, że jestem z kimś innym i próbuje takich niesmacznych akcji. Odmówiłam mu naturalnie, ale w dosyć nieprzyjemny sposób. Tzn. nie byłam agresywna, ani nie było żadnych brzydkich wyrazów etc. tylko trochę sobie z niego zażartowałam. Teraz po latach uważam, że mogłam byc delikatniejsza i po prostu łagodniej mu wytłumaczyć, żę nie. Nic do niego nigdy nie czułam i na pewno bym dzisiaj również się nie umówiła, tylko do dzisiaj nie mogę przeboleć, że tak nieładnie zażartowałam wtedy. Czasem komuś się podobamy i dana osoba o nas myśli i jeżeli już zbierze się na ten odważny niekiedy krok, żeby nas gdzieś zaprosić to nie jest dobrze sobie z tych uczuć tak żartować. Ja mam wyrzuty sumienia do dzisiaj. Teraz byłabym na pewno delikatniejsza.