Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczka87

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja

Polecane posty

Justyn Kochana jestes :-* nie sadzialam ze otrzymam od Was tyle wsparcia, bez Was to chyba nie mialabym sily zeby tak walczyc co cykl... Malgosiu ile bym dala zeby miec taki optymizm jak Ty, dziekuje za mile slowa, i niedlugo wszystko sie okaze czy jednak przedwczesny test nie klamal... Atomka clo to clostinbeget czy jakos tak to sie pisze, bierze sie go na wzrost pecherzykow, a zazywa standardowo miedzy 5 a 9dc, ja biore akurat miedzy 4 a 8dc , czyli 5dni po 1 tabletce, niekiedy po 2 zalezy jak wyglada sytacja,

Gość OliśS
Kochane, koleżanka z pracy, która miewa prorocze sny. Dziś mi powiedziała, że śniłam się jej będąc w ciąży i miałam w ręku prawdziwą perłę. Czy któraś w Was ma dar odczytywania takiego przekazu? Jak jej się siła jedna koleżanka z pracy z pewną sytuacją to się sprawdziło. Obecnie do owu mam jakieś 10 dni, przez to, że biorę różne rzeczy i pije mnóstwo wody, na bieliźnie ciągle mam śluz i na papierze toaletowym również. To chyba dobrze? Infekcji brak :)

Gość gość
Maomi, zatestuje 9 albo 10. OliśS słuchaj niezły zbieg okoliczności snów o ciężarnych heheh bo dzisiaj w nocy ja śniłam o tym że urodziłam szybko syna, ludzie na korytarzu mówili" weszła na porodówkę i już wyszła". Perła to szczęście.Śniłaś się jej w ciąży bo spotkało Cie szczęście:) Dziś rozmawiałam z mężem o badaniu nasienia i przyznał że problem może być w jego papierosach, zgodził się oddać próbkę spermy ( parę miesięcy temu krzywo na to patrzył) i spytał mnie " gdzie to zanieść?" Kamila.

Dobre :) Bo mojemu mężowi się dziś śniło że urodziłam 3kilowego zdrowego chłopca :) Chyba za dużo o tym wszystkim myślimy ;)

Gość Sarilec
Cześć dziewczyny! Ale tu sie dziej****ardzo mnie to cieszy. Wczoraj robiłam swoja krzywa cukrowa, wiec spędziłam ponad 2g w labo czekając miedzy kolejnymi pobraniami krwi. W tym czasie naliczyłam 9 mężczyzn, którzy przyszli zbadać swoje nasienie. Wszyscy z partnerkami, wiek bardzo rożny. Wchodzili do specjalnego pokoju pobrań i robili swoje, wiec łatwo było policzyć ;) uświadomiło mi to, jak bardzo wiele par ma przeszkody do pokonania. Chciałam tylko was wszystkie pozdrowić i jeszcze raz życzyć powodzenia!!!!

Gość gość
Sarilec jak dobrze czytać takie wiadomości, mężczyźni też walczą o cud miłości:) Pozdrowienia i dla Ciebie!! K.

odebral moj gin, mam dzwonic jutro czy mnie przyjmie czy az w pon. pifffkuje, ktora sie dolaczy ? cos czesto ostatnio mi sie zdarza, ups

Gość gość
Kamyczku, ja się dołączę:)) K.

Gość Naomincia
Jak to jest z tym piffkowaniem i winkowaniem? Ja mam jutro robić test (Daj Boziu żeby się udało...) i zastanawiam się czy jedno piwko czy lampka wina zaszkodzi? Chciałam uczcić drugi rok działania mojej firemki... ^^

Gość iwa331
Ja się dołącze do pifkowania:-) bo dzis przyszła @ i sama nie wiem czy z rozpaczy czy z radosci ze juz mogę zaczynac nowy cykl i starania, dawno nie piłam nic. Wiec dzis chyba poszaleję. TO PIJEMY ZA SZCZĘSLIWY WRZESIEŃ.

Gość iwa331
Ja sie dołączę do pifkowania:-) bo dziś przyszła @ wiec sama nie wiem czy z rozpaczy czy z radości że juz sie zaczyna nowy cykl i nowe szanse, ale chyba sie upije dzis:-) A WIEC PIJMY ZA SZCZESLIWY WRZESIEN i cała masę szczęśliwych testów.

Gość iwa331
Kibicuje Wam laseczki 10-go podczas testowania, ja od 10 zaczynam juz starania, wykonczę w tym miesiącu mojego M ale ide na całość :-) musze kupić coś nowego do sypialni, moze jakąś nową sexi bieliznę aby dał radę :-) :-)

iwa przykro jak przychodzi rozczarowanie, nastepny cykl, nastrpna szansa. nie martw sie, fajnie ze jestes z nami. zrelaksuj sie i dolacz do toastu. dziewczyny ktore nie moga nitka, maomi, evi, annamaria, justyneczka wasze zdrowie i maluszkow. oj cos czuje zr jutro bedzie glowa bolala, ale co tam, raz sie zyje. kochana jak sie napijesz to nicsie nie stanie, dzidzius jest chroniony przez pierwszy miesiac wiec spokojnie gulnij co nieco jak masz ochote. pozdrawiam dziewczynyyyyyyyy

Gość Naomincia
To jak skończę pracę i ja się dołączę i Strzelę sobie piwko:)

blondyneczko nawet nie wiesz jaka bede smutna jak dostaniesz ta wredna @. czuje sie tak jakbym miala testowac z toba. bedzie dobrze, musi byc. tymczasem pijmy i pierdlmy system. naomincia koncz szybko i dawaj

Kamyczku ja nie wiem co zrobie jak dostane @, i w tym momencie nie chce o tym myslec... Wypijmy za to by nam sie wkoncu odmienila ta zla karta !!!

dziewczyny dołączam do Was z kubkiem herbaty :) piję za wszystkie bez wyjątków :)

blondyneczka ja pije kurna ze zaraz padne na pyszczor , swiete slowa kochana oby sie odwrocilo. nie mysl o tym!!!!!

Blondyneczko, ja mam tak samo.. Takie bóle zawsze miałam przed @. Tylko jedno mnie zdziwiło, jak ziewam to piecze mnie w podbrzuszu... Ale to może urojenia moje :>

Gość Naomincia
Heej:) jak tam pifkowanie? Pewnie teraz będzie kac :D ja jednak pifko sobie dopuściłam - wybrałam gorszą opcję i wpadłam do Mc'a. Ale ja nie o tym chciałam... jestem już po teście (nie mogłam dospać dłużej) o znów to samo... bladziuchna druga kreska. Różowa troche jest więc nic sobie nie wmawiam. Ale taka blada:( chyba nic z tego:( wrzucę Wam później zdjęcia do oceny:) idę się wyspać:)

Gość reni84
Naomincia idz na betę :-)

Hej dzewczyny u mnie wszystko dobrze byłam na wizycie u położnej ale nie miałam usg tylko słuchaliśmy bicia serduszka i wszystko jest prawidłowo,było słychać jak bardzo się poruszało a serduszko szybko biło i powiedziała,że ma mocne serce :-) Niestety w Holandii usg robią tylko 2-3 razy,wszelkie badania krew,cukier itp od razu na pierwszej wizycie bez żadnych kolejek,jesli potrzebujesz lekarstw to nie musisz za nie płacić tylko w aptece dajesz kartę ubezpieczeniową i wychodzisz, jestem mega zadowolona z opieki (badania wyszły wzorowe) położna zapytałam mnie co ja jem,że mam tak dobre wyniki mimo złej wiecznie pogody hee wszystko jem :-) I nie pije się żadnego swinstwa na krzywą cukrową uff ulżyło mi :-) A wy jak tam główka boli ?

hej laseczki mnie tylko z rana przysuszyło a tak to czuję się dobrze ale dziś alko był już nie tkneła :D:D:D reni super wiadomość, będzie zdrowa dzidzia, to najważniejsze :) miałam iść do gina dziś ale dziad znowu nie odb więc już pewnie nie będzie mi się chciało rychtować, pójdę jutro po pracy najwyżej. zobaczymy czy oddzwoni zresztą.

Gość Naomincia
Reni - poszła bym ale tu gdzie mieszkam labo czynne tylko 1 lub 2x w tygodniu:( Tobie to tylko pozazdrościć takiej opieki jak tam:)

Gość Naomincia
Blondyneczko myślisz ? Ja jestem już w takim stresie... Boję się nastawić na to, że się udało, i mam troszkę wyrzuty sumienia... Bo jeśli mnie się udało to będzie to strasznie niesprawiedliwe... Długo marzyłam o dzidziusiu ale mój chłopak nie chciał, spróbowaliśmy jak na razie dopiero RAZ. Jeśli się udało... no same powiedzcie czy to nie będzie niesprawiedliwe ?

Gość Naomincia
No i Dziękuję ^^