Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Uwolniony_wdzieczny

ODDECH SHREKA! KONTYNUACJA

Polecane posty

Go艣膰 bajja
nie mog臋 znie艣膰 przebywania w艣r贸d innych, mam ochote roztrzaskac sobie leb, nie chodzi mi nawet o ten smrod, ju偶 nie mog臋 sluchac jak inni zyja, ja nie mam nic, tylko zmarnowane cale lata i brak checi by ciagnac to dalej

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 za艂amany偶yciem
Czytam teraz o tej ca艂ej grzybycy - candida. Par臋 razy pada nazwa leku Candex. Jest na allegro, ceny s膮 dosy膰 wysokie. Pr贸bowa艂 kto艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Daj spok贸j z candexem.ja bralem olejek oregano ale 100%czysty i wyjdzie taniej.napisze potem wiecej josa20

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jest tu kto??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
spr贸buj je艣膰 wi臋cej kiszonek - jak poczujesz zgag臋 od razu zagry藕 og贸rkiem kiszonym i zainteresuj si臋 naturalnym jogurtem L + robionym samodzielnie w domu ze stronki dr Jadwigi Kempisty i z jej wyk艂ad贸w z youtube pij go w hurtowych ilo艣ciach szczeg贸lnie rano i wiecz贸r mnie po takiej kuracji zmniejszy艂 si臋 przykry zapach nie tylko z ust ale i r贸wnie偶 potu i nawet w wc 艂agodniej jest wszystko to zale偶y od odpowiedniego ph na ka偶dym z odcink贸w przewodu pokarmowego jogurty naturalne zawieraj膮 kwas mlekowy, kt贸ry to odpowiednie ph zapewnia i niszczy nadmiern膮 produkcj臋 bakterii gnilnych wi臋cej poczytasz w jej ksi膮偶ce "Leczenie 偶ywieniem" gdzie pisze o odnowieniu uk艂adu pokarmowego w艂a艣nie w oparciu o dobre bakterie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goa
o co tu chodzi, kolejny temat shreka zawieszony - jedzie ci z ust jak shrekowi - niby tylko 3 stony, ale jednak, ciekawe wiec jak d艂ugo ten si臋 utrzyma, nie mo偶emy istnie膰 w cyber swiecie, za nied艂ugo i w realu nas si臋 pozbeda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goa
heh w sumie, pewnie bym zbytnio nie protestowala, po co mi zyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Otwieram grafoma艅skiego bloga, wiem 偶e 藕le si臋 mnie czyta ale b臋d臋 si臋 na blogu wy偶ala膰 jaki 偶le mi si臋 偶yje z nie艣wie偶ym oddechem, b臋d臋 te偶 podawa艂a tutaj skuteczne dla mnie sposoby na zamaskowanie oddechu i moje leczenie. http://czy-dam-rade.simplesite.com/ Kocham was wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spinka do w艂os贸w
Brawo za bloga! Pisanie to najlepsza terapia. Prowadz膮c bloga b臋dziesz mia艂a motywacj臋 by walczy膰 i pr贸bowa膰 kolejnych metod a tak偶e mo偶liwo艣膰 wy偶alenia si臋 gdy nadejd膮 gorsze dni. Ja dzia艂am ale wyniki swoich poczyna艅 i efekt贸w opisze za jaki艣 czas. Ludzie! Nie poddawajcie si臋 i pr贸bujcie, pr贸bujcie. U ka偶dego z nas przyczyna mo偶e by膰 inna ale dotarcie do niej mo偶e by膰 wsp贸lne. Dziel膮c si臋 do艣wiadczeniami i wiedz膮 dajemy sobie cenne wskaz贸wki. Ja dzi臋ki Wam odkry艂am takie zagadnienia, kt贸re nigdy nie przysz艂yby mi do g艂owy. Posz艂am krok na prz贸d i dr膮偶y艂am temat. Uprzedzam pytania: Nie jestem wyleczona. Cierpi臋 na ten syf bez zmian ale walcz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goa
jak zyjecie, wakacje, co robicie na urlopach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba nie ma juz nadziei
O boze w koncu was znalazlem, tamten watek skasowali. Zalamanyzyciem pamietasz mnie, probowales pic olej slonecznikowy, albo tych tabletek wapno+kwercetyna? Albo moze betaine HCL z pepsyna?

Udost臋pnij ten post

A czy dziala u ciebie jeszcze ultradex?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amany偶yciem
@chyba nie ma juz nadziei Oczywi艣cie, 偶e pami臋tam ;) Pr贸bowa艂em oleju s艂onecznikowego i efekt zerowy, ale o tabletkach wapno+kwercetyna ca艂kowicie zapomnia艂em. Postaram si臋 je kupi膰 w najbli偶szym czasie. Ultradex - zostawi艂em jedn膮 butelk臋 na czarn膮 godzin臋. Zapewne zadzia艂a, w sumie nie wiem czemu jej nie otwieram i na jak膮 okazj臋 czekam...to chyba takie psychiczne zabezpieczenie :) Wiecie, we mnie ju偶 co艣 p臋k艂o. Podchodz臋 do tego bez wi臋kszych emocji, chyba pogodzi艂em si臋 z tym, 偶e u mnie ju偶 nic si臋 nie zmieni. Miewa艂em chwile s艂abo艣ci, ale teraz to co艣 innego, naprawd臋 ju偶 odpu艣ci艂em. Nie szukam, nie my艣l臋...Samotno艣膰 i brak szcz臋艣cia chyba nigdy mnie nie opu艣ci :)

Udost臋pnij ten post

jakby co to spr贸buj jeszcze betainy hcl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amany偶yciem
Dzi艣 kupi艂em i w艂a艣nie wypi艂em te wapno z kwercetyn膮. Po wypiciu tego czujesz jak膮艣 popraw臋? To zas艂uga tej kwercetyny? Czytam o tej betainie hcl. Sam ju偶 kurde nie wiem, mo偶e zam贸wi臋 na necie i od poniedzia艂ku zaczn臋 艂yka膰, ale boj臋 si臋 efekt贸w ubocznych... :) bo jako艣 偶y膰 trzeba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
za艂amany sprawd藕, czy masz niedokwa艣no艣膰 Rano na czczo p贸艂 艂y偶ecz sody na p贸艂 szklanki wody. Po wypiciu czekaj z zegarem na bekni臋cie. Gdy bekniesz do 90s to ok. Gdy po 3 min nie b臋dzie-niedokwaszony 偶o艂膮dek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spinka do w艂os贸w
Mo偶e na wszelki wypadek por贸bmy sobie screeny tych najwa偶niejszych informacji.... Roboty co najmniej na miesi膮c 偶eby wszystko przeczyta膰 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To co ten temat zamykamy i wszyscy wracamy na ten stary.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tora 34
Poczytajcie artykuly pod linkami jakie zaraz podam i komentarze pod tymi artykulami. To wam moze otworzyc szerzej oczy (lub zainspirowac nowy kierunek szukania wiedzy) na wasz problem. http://socjologiakrytyczna.blog.onet.pl/2012/ 08/24/enzymy-zrodlo-zycia/ http://socjologiakrytyczna.blog.onet.pl/2012/ 02/22/biologiczne-dziedzictwo-vs-wlasciwa-dieta/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ada83
Widz臋, 偶e nie tylko ja mam taki problem. By艂am z tym i u gastrologa i u dentysty i jestem zdrowa. Najpierw my艣la艂am, 偶e to problem z 偶o艂膮dkiem, potem, 偶e mo偶e z臋by mi si臋 psuj膮, czy co艣. My艣l臋, 偶e to mo偶e by膰 po prostu halitoza, czy jak to si臋 tam nazywa. 艢mierdz膮cy oddech to moja zmora odk膮d pami臋tam. Od kilku tygodni u偶ywam properio (bia艂a per艂a) i m膮偶 "wyczuwa" :) popraw臋 w moim oddechu. Z臋by myj臋 normalnie dwa razy dziennie i wydaje mi si臋, 偶e dzi膮s艂a s膮 te偶 mniej wra偶liwe. Jest na bazie cynku, kt贸ry wyczyta艂am w necie walczy w艂a艣nie z tym shrekowatym odechem i zi贸艂, mi臋dzy innymi sza艂wii. Past臋 mo偶na kupi膰 w aptece jest niedroga i wydajna. Komu艣 te偶 pomaga?

Udost臋pnij ten post

Ada, ja te偶 u偶ywam Properio i jestem mega zadowolona. Wcze艣niej 偶ar艂am jakie艣 tabsy cynkowe i za ka偶dym razem my艣la艂am, 偶e puszcz臋 pawia, Properio jest smaczna i od艣wie偶aj膮ca. Podoba mis i臋 to 偶e przy okazji wybiel膮 z臋by :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕a艂osna reklama. Ta pasta to musi by膰 jakie艣 najgorsze badziewie, 偶e tak toto reklamujecie od paru dni na wszelkich mo偶liwych forach. Na tych m膮drzejszych na szcz臋艣cie ju偶 te reklamy powycinali i poblokowali spamer贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba znowu stary temat przyblokowany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kielczanka 45

S艂yszeli艣cie o leczeniu halitozy specjaln膮 lamp膮 w Krakowie? Mo偶na zg艂osi膰 si臋 na badania. Ja jestem z Kielc,聽 dzi艣 rozmawia艂am z pani膮 doktor przez telefon.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktoi

znowu glowne forum wywalilo co za portal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kielczanka 45

W 艣rod臋 jad臋 do Krakowa na badanie Oral Chrome i na艣wietlanie specjaln膮聽 lamp膮. Na ul. Montelupich 4 w instytucie stomatologii. Mo偶na si臋 zapisywa膰 bezp艂atnie. Pok贸j 121 pierwsze pi臋tro. Terapia fotodynamiczna, tak to si臋 nazywa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kielczanka 45

Po zbadaniu oddechu urz膮dzeniem Oral Chrome, kt贸ry bada sk艂ad wydychanego powietrza smaruj膮 jam臋 ustn膮 specjalnym fotoczu艂ym 偶elem i na艣wietlaj膮 lamp膮 jam臋 ustn膮. Lampa ma w艂a艣ciwo艣ci bakteriob贸jcze. Poczytajcie bo terapia fotodynamiczna jest najnowsz膮 metod膮 leczenia nie艣wie偶ego oddechu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kielczanka 45

Mo偶e kto艣 z was聽 tej terapii w Krakowie pr贸bowa艂, prosz臋 napiszcie czy dzia艂a. Ja zdam relacj臋 w 艣rod臋 wieczorem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kielczanka 45

Nie wiem co sta艂o si臋 z poprzednim聽 tematem bo mi nie otwiera si臋, dlatego pisz臋 tutaj. Na badanie w Krakowie trzeba pojecha膰 na czczo , bez mycia z臋b贸w i picia. Numer telefonu mog臋 poda膰 ale nie wiem czy kto艣 to czyta. Odwzwijcie si臋.馃

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋