Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Uwolniony_wdzieczny

ODDECH SHREKA! KONTYNUACJA

Polecane posty

Go艣膰 Kocham 偶ycie

Dzi臋ki za obszerne info 馃檪 Zdecyduj臋 si臋 na pewno. Kiedy艣 te偶 mieszka艂am w Edi 馃檪 Teraz jestem na sta艂e w Polsce wi臋c tu b臋d臋 szuka膰 kliniki. Ale z tego co poczyta艂am, to mo偶na robi膰 w miejscowym i ja si臋 jednak tego b臋d臋 trzyma膰. Nie boj臋 si臋 b贸lu , krwi i innych atrakcji. Grunt, 偶eby nie by艂o komplikacji. Bardzo by艂 mi Tw贸j post potrzebny, bo tyle os贸b do艂owa艂o mnie, 偶e wyci臋cie migda艂k贸w nic nie pomo偶e... Teraz nabra艂am pewno艣ci, 偶e w艂a艣nie tylko to jest w stanie pom贸c. Trzymaj za mnie kciuki !

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kat

'Kocham zycie ' pamietaj ze w internecie pelno jest dolujacych. Trzymaj sie swojej wersji . Mi tez mowiono ze to nic nie pomoze馃聽聽Jak masz zdrowe zeby, nie masz problemow zoladkowych badz z zatokami a masz ta wydzieline z migdalkow to jest duze prawdopodobienstwo ze to wlasnie migdalki. Ja pokazalam聽chirurgow zdjecie聽 w tym roku co wydobywa mi sie z migdalkow i bingo.聽 Tkanka limfatyczna byla trwale zniszczona przez choroby w dziecinstwie. Przewlekke zastoinowe zapalenie migdalkow. Zreszta chirurg mowil ze tak sobie moge szukac odpowiedzi 20 lat nastepne albo wyciac I sie okaze. I to bol strzal w dziesiatke. Pelno ludzie zeruje n.a. ludziach z takim problemami I proponuje im jakies specjalistyczna badania, cudowne mikstury a odpowiedz czasami jest prosta. Ja bym zaczela od聽prywatnego laryngologa I co on n.a. to.

Obecnie jestem w domu, n.a. kanapie I boli mnie gardlo w skali 2 na 10 I to tylko jak cos jem.聽

Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Nie czytaj najlepiej nic tak jak ja. Na znieczuleniu miejscowym i g艂upim Jasiu nic nie czuc, czujesz sie jak nar膮bana 馃槃 Chwilowo rzyga膰 sie chcia艂o od znieczulenia psiknietego w gard艂o.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kat

Ja zaluje tylko tego ze dawno nie wycielam , powinnam byla z 10 lat temu poddac sie tej operacji

Dzis jest 3 dzien po, bol dalej znosny, doszedl bol uszu ale cieple oklady pomagaja. Jem tosty , letnie zupy, kanapke z tunczykiem.聽

Za 2 tygdonie zaczne zyc normalnie, bez kapcia w buzi ! 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Zrobisz jak chcesz ale Nie wiem czy to dobry pomysl ju偶 je艣膰 tosty i inne twarde pokarmy ktore podra偶niaj膮 rany. Mi zalecono jesc papkowate, qby si臋 艂adnie wszystko zagoilo.

Kocham 偶ycie, za bardzo sie te偶 nie nastawiaj na pozytywny fina艂 zabiegu, bo niestety nie ka偶demu tutaj pomoglo wyci臋cie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kat

Witam

Sama sobie nie聽wymyslilam tych tostow, to jest聽zalecenie chirurga i anestazjologa聽zeby oczyszczac rane z聽wloknika bo jak zrobi sie zbyt gruby i zaczyna odpadac zbyt grubo/zainfekuje sie wtedy jest krwotok聽Zreszta nie ma co sie聽uzalac nad tym gardlem, papki i lody to jest porada z lat 70

'Kocham nad zycie'聽nie nastawiaj sie tez na fiasko, juz wiem o co ci chodzilo z tym dolowaniem ze wyciecie nie pomoze. Jak to jest Twoj jedyny problem to pomoze, przewlekle zapalenie migdalkow (ukryte) to jest czesta przyczyna halitozy. Jeszcze forum, jakies Tera Breath, szmery bajery z halimetrami nikogo nie wyleczyly. Po prostu dzialaj i nie ma co sie nad soba uzalac na forach (tego sie nauczylam) bo zycie za krotkie

W sumie to juz nic po mnie na tym forum, jeszcze 2 tygdnie na zwolnieniu i w koncu moge sie cieszyc zyciem . Zycze wam drodzy forumowicze zebyscie sie w taki badz inny sposob wyleczyli z tej koszmarnej dolegliwosci.

Ja zaryzykowalam i za porada chirurga (nikt za was jednak tej decyzji nie podejmie) w koncu moge zyc聽sobie beztrosko

Pzdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Napisz za miesi膮c,dwa, czy oddech nadal neutralny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kielczanka45

Masz du偶o szcz臋艣cia Kat. Obejrza艂am dok艂adnie moje migda艂ki i nic z nich nie wyp艂ywa, 偶adnych kulek, 偶adnego zapachu. Fajnie b臋dzie jak wr贸cisz do pracy z podniesion膮 g艂ow膮 i bez l臋ku o oddech.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kat

Dam znac za miesiac czy wszystko sie zagoilo I czy neutralny stan sie dalej utrzymuje.聽 Nawet z tym wloknikiem obecnie w gardle mam neutralny smak .

Zdaniem chirurga operacja rozwiazala moj problem raz na zawsze.聽聽

Juz 4 dzien po zabiegu, gardlo boli mocniej, ale nie na聽tyle zeby zimne oklady na szyje sobie z tym w miare nie radzily.聽 Na bole uszu polecam cieple oklady, pomagaja.聽 W sumie to bol pooperacyjny to tak 60% czego sie spodziewalam I byle tak zostalo!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kocham 偶ycie

Kat, b臋d臋 czeka膰 na wiadomo艣ci od Ciebie, czy pozytywny stan si臋 utrzymuje z up艂ywem czasu. U mnie to na 100% migda艂ki, z niczym innym nie mam problem贸w. 艢lina ma zapach neutralny, z z臋b贸w te偶 nic nie wali. Wydzielina z nosa neutralna. Na bank nie chodzi te偶 o uk艂. pokarmowy. Si臋gam palcem do gard艂a i tylko migda艂ki daj膮 na ca艂ego. A szczeg贸lnie jeden, nawet po oczyszczeniu z tego syfu. Kiedy艣 zrobi艂am taki skan organizmu w gabinecie medycyny naturalnej i wyniki by艂y bardzo precyzyjne i zgodne z innymi wynikami bada艅 tradycyjnych. N i tam min wysz艂a mi przewlek艂a angina. Spojrza艂am na lekark臋 zaskoczona, 偶e ja przecie偶 nie mam ani kaszlu ani b贸lu gard艂a. A ona na to, 偶e angina w tym wyniku to przewlek艂y stan zapalny migda艂k贸w. Wi臋c bior臋 si臋 za to. Jestem prawie pewna, 偶e zabieg pomo偶e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kielczanka 45

To na co czekasz, dzia艂aj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wirtualna Komuna

Witam Przelewa艂 kto艣 pieniedaze na ten instytut w barcelonie bo chyba cos zle zrobilem bo wyslalem kase 2 dni temuy i dalej nie dostalem odp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Wy艣lij im potwierdzenie albo napisz do Monici. Na pewno odpisze jesli zacz膮艂e艣 sie u nich diagnozowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wirtualna Komuna

No w艂asnie pisze do nich i nic zaczynam sie juz martwic zaniedlugo na policje pojde i tyle z tego bd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Jesli zrobiles prawidlowo przelew to nie ma sie co martwic. To du偶a plac贸wka. Ewentualnie sprobuj sie dodzwonic je艣li potrafisz po angielsku rozmawia膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kielczanka 45

Nast臋pny na wirtualne leczenie. Po co w og贸le wp艂acale艣 kas臋, nic ci nie pomog膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wirtualna Komuna

Odpisa艂a, 48 do 72 dochodza przelewy zagraniczne ale jeszcze nie umawialem sie na spotkanie z nunesem mysle ze w poniedzialek ze odezwie.

kielczanka. Sie okaze ; ) od roku proboje ich zalecen i w jakims stopniu napewno sie podleczylem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kielczanka 45

No to b臋dziemy mieli cud jak ci臋 wylecz膮 馃槀

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Kielczanka wiesz juz co jest u ciebie przyczyn膮 brzydkiego zapachu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Za艂amana i zdezorientowana

Witajcie

Szukalam forum dotycz膮cego nie艣wie偶ego oddechu. Przeczyta艂am wszystkie w膮tki z tego tematu. Nie wiem jak d艂ugo mam problem z nie艣wie偶ym oddechem. M贸j partner 偶yciowy kilka miesi臋cy temu powiedzia艂 mi,聽ze mam brzydki zapach z ust. Wsta艂am i posz艂am umy膰 zeby. Pomog艂o. W tej chwili myje zeby 4 razy dziennie, u偶ywam p艂ynu do p艂ukania, zacz臋艂am tez czy艣ci膰 j臋zyk. Brzydki zapach si臋 przebija. Sama zacz臋艂am czu膰,聽ze mam kapcia w buzi. Ca艂e 偶ycie mia艂am zdrowe zeby i pierwszy raz pojawi艂y si臋 drobne ubytki kilka miesi臋cy temu. Zosta艂y wyleczone, kamie艅 zdj臋ty. Mam 31 lat. 7 stycznia id臋 na kontrole do stomatologa i 聽do laryngologa. Odk膮d pamietam mam bia艂y nalot na j臋zyku. Dzi艣 pomacalam palcem tylna cze艣膰 j臋zyka. Zapach nie jest przyjemny ale nie jest tez bardzo intensywny. Ogl膮da艂am tez w lusterku moje migda艂ki i wydaje mi si臋 ze mam kamienie migdalkowe,聽stad pomysl,聽aby p贸j艣膰 do laryngologa. Ca艂e 偶ycie bardzo rzadko chorowa艂am, ale jestem alergiczk膮 i cz臋sto mam zatkany nos. Od 2 miesi臋cy do艣膰 cz臋sto boli mnie gard艂o, a ostatnio pojawi艂 si臋 b贸l zatok. Zastanawiam si臋 czy to wszystko jest ze sob膮 powi膮zane. Psychicznie czuje si臋 fatalnie. Jestem wdzi臋czna partnerowi, ze jako jedyny mi powiedzia艂 o tym problemie, ale mimo, ze go rozumiem, to boli mnie jak rano odwraca ode mnie g艂ow臋, a w ci膮gu dnia nawet tu偶 po umyciu zebow unika poca艂unk贸w. Rozumiem go,聽ale jest mi przykro. Czuje si臋 zagubiona i zestresowana. Boje si臋 ze b臋d臋 musia艂a wyci膮膰 migda艂ki. Boje si臋 ze uzbieram pieni膮dze na ten drogi zabieg laserowy a nic nie pomo偶e. Boje si臋 nie uda si臋 znale藕膰 przyczyny, a problem b臋dzie si臋 pog艂臋bia艂. Przepraszam za moje narzekanie. Wiem, ze wiele z Was ma du偶o gorsza sytuacje i to od wielu lat. Pozdrawiam Was i dzi臋kuje je艣li kto艣 doczyta艂 do ko艅ca moje wypociny.聽

Udost臋pnij ten post

Dodam tylko ze od ponad 20 lat jestem wegetarianka. Zdrowo si臋 od偶ywiam. Nie pale, nie pije kawy, a alkohol pije okazjonalnie, nie jem sma偶onego jedzenia. Mam mimo to kamice p臋cherzyka 偶贸艂ciowego. Zastanawiam si臋 czy ona mo偶e mie膰 wp艂yw na nie艣wie偶y oddech? Mam ja od dawna. Nie daje objaw贸w. Wysz艂a w usg. Bior臋 tabletki z ostropestu i staram si臋 je艣膰 co 4 godziny. Mam wra偶enie ze m贸j problem z oddechem nie艣wie偶ym si臋 pogarsza. Na pocz膮tku nie czu艂am nic, potem problem pojawia艂 si臋 g艂贸wnie rano, a w tej chwili cho膰bym my艂a 偶eby i j臋zyk 4 razy dziennie,聽to czuje niesmak w buzi i ca艂y czas mam nie艣wie偶y oddech.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Je艣li chcesz z tego wyj艣膰 i nie straci膰 偶ycia to musisz biega膰 po lekarzach.聽 Nie owija膰 w bawe艂n臋 tylko wali膰 prosto z mostu co ci jest. Zacznij od laryngologa, potem gastrolog. Z臋by masz zdrowe ale przy okazji wizyty u stomatologa mozesz wspomnie膰 o oddechu.

Udost臋pnij ten post

4 godziny temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Je艣li chcesz z tego wyj艣膰 i nie straci膰 偶ycia to musisz biega膰 po lekarzach.聽 Nie owija膰 w bawe艂n臋 tylko wali膰 prosto z mostu co ci jest. Zacznij od laryngologa, potem gastrolog. Z臋by masz zdrowe ale przy okazji wizyty u stomatologa mozesz wspomnie膰 o oddechu.

7 stycznia id臋 do stomatologa i tego samego dnia do laryngologa. Nie zamierzam owija膰 w bawe艂n臋. Chce si臋 tego problemu pozby膰 jak najszybciej. W nast臋pnej kolejno艣ci je艣li trzeba to p贸jd臋 do gastrologa. Dzi臋kuje za odpowiedz聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hhfgj

Koniecznie zrob gastroskopie. U mnie problem zoladkowy jest odpowiedzialny za nieswiezy oddech.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Hhfqi bierzesz jakies tabletki lub co艣 na ten zoladek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kielczanka 45

Za艂amana i zdez..... ------銆婣kurat zabieg laserowy nie jest drogi i nie trzeba na niego zbiera膰 pieni臋dzy bo jest DARMOWY, tyle 偶e ma艂o skuteczny je偶eli robi si臋 go rzadko. Trzeba laserowa膰 si臋 trzy razy w tygodniu 偶eby efekt by艂 trwalszy.

Kto艣 pyta艂 czy pozna艂am przyczyn臋 mojego nie艣wie偶ego oddechu,聽 tak znam go od 14 lat, to s膮 bakterie beztlenowe na j臋zyku i jamie ustnej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hhfgi

Bralam mnostwo lekow przez ostatnie kilka lat i nic nie pomoglo. Lekarze mieli olewajace podejscie do tego problemu.

Kielczanka 45: skad te bakterie sie biora na jezyku i w jamie ustnej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kielczanka 45

Lekarze tego nie wiedz膮聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hhfgi

Kielczanka 45: Ile juz mialas zabiegow laserowych? Jak efekty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hdhehhs

Powodzenia. Ja wyci臋艂am z powodu smrodu migda艂ki 10 lat temu. Niestety smr贸d nie znikn膮艂 do tej pory jak r贸wnie偶 nie zmniejszy艂 si臋 nawet minimalnie. Z problemem m臋cz臋 si臋 od 15 lat do tej pory nie u艂o偶y艂am sobie 偶ycia prywatnego.. .co nie jest dziwne nie mam sumienia chucha膰 zgnilizna drugiemu cz艂owiekowi. Jest to rzecz nie do zaakceptowania wi臋c postanowi艂am 偶e 偶ycie prze偶yje sama. Smutne ale nie mam wyj艣cia聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋