Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska Kraj nędzarzy i kłamsta

Polecane posty

Gość gość
Gdzie ty masz łamanie prawa i podżeganie do czegokolwiek? Nausz się używać pojęć dziecko!!!

Gość gość
W Rosji jest mały dług bo jeszcze maja duze bogactwa naturalne

Gość guma_85
gość dziś bo jest wolność słowa i wolno nam wyrażać tu swoje poglądy

Gość gość
Na Suwalszczyźnie znajdują się największe złoża tytanu i wanadu w Europie a wartość tych złóż jest ogromna,niestety komuś zależy żebyśmy na nich nie zarabiali.

Gość gość
nie wolno polaczkowej chołoty dopuścić do żadnych złóż, nie dość , że pożytku z tego nie zrobi to jeszcze się pokrzywdzi , pozabija. okradnie.

Gość gość
gość dziś dlaczego kafeteria toleruje ten topik? jawne łamanie prawa, podżeganie do niepokojów społecznych, antyrządowe , antydemokratyczne podżeganie. antysemityzm i antyunijność. oszczerstwa wobec demokratycznego świata. dość tego! >>>> chyba cię poje...łao ! :D

Gość gość
Przeczytaj sobie konstytucje kolezanko. Wolność słowa, wolność zgromadzeń, wolność w zakladaniu stowarzyszeń i partii.

Gość radzio 30 lat BEZ DŁUGU
zgłosiłem temat do usunięcia wię wypierdalać polaczki ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
polaczek to jesteś ty,my jesteśmy Polakami!

fajnie, że zglosiłeś aczkolwiek nie jestem pewien czy za "wypiertalać polaczki" nie powinieneś mieć sprawy w sądzie. W każdym razie w ryj ci należ od każdego polaczka śmieciu

Gość gość
Gameover juz wrociles?

Gość gameover
nie, jeszcze jestem w drodze:)

Gość gość
Zastanawiam się właśnie skąd biorą się tacy ludzie nienawistni, niby długu nie ma, a jednak w głowie nie po kolei

Gość gość
Tylko mu się wydaje ze nie ma na każdego z nas przypada ponad 20tys długu tak ze sorry

pona 30 tysięcy wliczając w to niemowlaki, przedszkolaków, szkoły podstawowe. czyli wszystkich nieletnich. Oni też już mają "dług" Oglądaliście ten film? W zasadzie to metafora:)

Gość gość
Podobno 30 tys na każda glowe

Gość gość
O kurcze je myślałem że to tylko dorośli się wliczają

Gość gość
i musicie spłacić swój dług polaczki. śmierdzące , zadłużone.

Gość gość
Gameover dzięki za ciekawy link

Gość gość
Czy te przedsiębiorstwa były upadające i nierentowne? Może nie było innego wyjścia?

Gość guma_85
W tym kraju to nawet kopalnie złota byłyby nierentowne

to ma znaczenie nie tylko gospodarcze. Niszczą nas mentalnie. Wpędzają w kompleks niższości i poczucie winy. Prawie straciłem matke przez tych c*****w. Jak coś sie jej stanie z ich powodu to kończe z bredzeniem na forum i zaczne zabijać do czasu aż mnie złapią. Ale nie dam sie złapać żywcem;)

Gość gość
Jest taki polski film "lepiej być piękna i bogatą" tam pokazane jest jak wygląda tworzenie takiej nierentowności

Gość gość
Największy udział w prywatyzacji polskich przedsiębiorstw miał kapitał niemiecki. >>> te szkopskie menty nigdy się nie odpier...lą od naszego kraju dopóki nie rozbiorą z niego ostatni kawałek ! Ment Tuskowy i cała ta parszywa złodziejska partia PO je..ów sa na usługach szkopskich.

Gość gość
To wszystko jest po prostu przerażające, a najgorsze ze ludzie nie wierzą w prawdę twierdząc ze to wszystko są teorie spiskowe :(

co do tych różnych stron to też byłbym ostrożny. Lubią czasami przemycić jakąś dezinformacje. czasami tylko po to powstaja. ci ludzie manipulują społeczeństwem, szpiegują je a jak przyjdzie co do czego to je będą pacyfikować. I nie łudźcie sie, że ktoś będzie miał na względzie prawa człowieka i inne tego typu bzdury. wielokrotnie udowodnili, że są zbrodniarzami. oczywiście w tv twierdzą wręcz przeciwnie, że są zbawcami. ale czasami najprostsze metody są najlepsze. właśnie znalazłem wiruska na kompie heh:)