Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska Kraj nędzarzy i kłamsta

Polecane posty

Gość gość
No a czego się spodziewaliście? Rząd reprezentuje i działa dla najbogatszych bo z nimi trzeba się liczyć Media mają tutaj ogromne znaczenie więc nie mogą być wolne! A my? My mówiąc że nie interesujemy się polityką i mamy ważniejsze swoje sprawy-obnażamy swoja niezmierzoną głupotę, bo gdybyśmy tylko chcieli, to z nami również trzeba by było się liczyć! Wówczas żyli byśmy godnie. Jednak dla własnej wygody Wy wolicie o tym nie myśleć!

Gość gość
dziś Sam jesteś jedna wielka teoria spiskowa! Założę się że masz 30lat i do dziś nie masz pojęcia po co w ogóle żyjesz!:O

Gość MonLka1988
,,Kto rządzi Unią Europejską"Świetny film! Można się dowiedzieć od kuchni jak się to wszystko od początku kształtowało i jak dziś funkcjonuje. Polecam!

Gość gość
dlatego nienawidze współczensych obecnych czasów nie lubię tej demokracji jaką nam zaserwowano bo to jeden wielki chu..j nie życie !

Gość gość
może tak: " gość dziś Nie znam Bertranda Russella ale nie wydaje mi się żeby cos takiego pisał lub żeby pisał w złym kontekście. Albo będziemy dyskutować poważnie albo będziemy szerzyć teorie spiskowe i się osmieszymy. Zresztą jak wyglądają te strony!! Podejrzanie " xxx ODP: " gość dziś ech no tak. "teorie spiskowe" A już miałem wejść w te inicjatywepechowiec.gif " xxx to sie nazywa sarkazm

Gość gość
albo ograniczenie myślowe ;)

Gość gość
kurcze myslalam ze watek umrze smiercia naturalna a tu mile zaskoczenie

Gość gość
Ktoś tam pisał że przydałaby się grupa otwarta na fb! Pytanie:Będzie taka?

Gość gość
"ograniczenie myślowe"? no to by było na tyle jeżeli chodzi o moją obecnośc tutaj:) MIłej rewolucji życzę:)

Gość gość
Jeśli ktoś jeszcze nie znalazł nas to jesteśmy na facebooku jako Poranek Obywatelski! Komentujcie, wpisujcie swoje przemyślenia. Choćby miała to być wasza dzisiejsza myśl dotycząca nas, ludzi. Miło będzie czytało się artykuły na różny temat więc nie bójcie się udostępniać.

Gość gość
gość dziś nie znasz zaburzeń myślowych ? to rzeczywiście musisz się już pożegnać :) ogolić się tu i ówdzie i do podstawówki

Gość gość
grupa bedzie na jutro :)

moge sie dowiedzieć do czego kurfa pijesz? czego tepa dzido nie zrozumiałaś z tych cytatów bo chyba sensu wypowiedzi. czyli nie wiem czy wierzysz w owe teorie czy nie. sarkazm odnosił do wypowiedzi na którą odpowiadałem. to chyba jest zrozumiałe dla wiekszości

Gość gość
gameover milo ze zajzales :)

Gość gość
przypominam ze nie obrzucamy sie miesem ani epitetami

Gość gość
no szkoda ja akurat na Ciebie tu liczylam ale widze ze Ty bys chcial rewolucje ale krwawa chyba, czemu jestes taki agresywny?

to tym bardziej spiertalam:D Jak pisałem. MIłej rewolucji bez "teorii spiskowych" życzę.

bo agresja trzyma mnie przy życiu. A jaką formę rewolucji ty planujesz? bo z tego co widze to seksualną. Non stop piertolisz głupoty

mogłabyś się zalogować. Ci którzy mają wiedzieć kim jesteś i tak już wiedzą albo sie dowiedzą. Nie wiem jak wy wyobrażacie sobie rewolucje jak wszyscy marudzą spod gościa. Gościu co gościu a nieeeee...Mówiłam do tamtego gościa...aaaaaa to przepraszam gościu...Za co?! ..Nie ciebie gościu. Tamtego gościa co co pomulił mnie z gościem

Gość gość
Rewolucje przemiany polskiej mentalności na mentalność obywatelska, twórczą i aktywna

przecież tu sie nie można połapać kto z kim i o czym rozmawia. Przepraszam za to "piertolenie głupot" To było do tamtego gościa , który nie zrozumiał cytatów dwóch gości

Gość gość
Typowy polski teryk.