Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska Kraj nędzarzy i kłamsta

Polecane posty

Gość obywatelkabezświadomości
Będzie dobrze

Gość gość
dziś o to wlasnie chodzi, a co do Ciebie gameover to widze ze sie pomylilam,hipokryto sam pisales z goscia :P

Gość gość
po co tyle jadu? czy nie mozna bylo poprostu zapytac czy nie mozemy pisac pod nickami bo sie nie mozna polapac?

Gość gość
I właśnie takie sytuacje dzielą ludzi. Ktoś kogoś zaczyna wyzywać i kończy się przyjemność.

Gość gość
Chyba nie zaprzeczysz ,ze obrzucanie się błotem jest wysiłkiem pochlaniajacym energie, hamującym działanie twórcze i powoduje zgage :( I nie prowadzi do rozwiązania problemu

Gość guma_85
Nie twierdze ze nie masz racji z pisaniem z goscia ,ale nie w taki sposób proszę bo agresja rodzi agresję, a nie o to nam chodzi,a co do krwawej rewolty sam dobrze wiesz jak by to się skonczylo.

Gość gość
Taki polski majdan?

zdrajcy ktorzy obsadzili stołki sami z nich nie zejdą. trzeba ich zrzucić. Dodatkowo każdy dzień zwłoki zbliża nas do punktu, w którym już nic nie da się zmienić. licho nie śpi tylko cały czas nad nami pracuje:)

majdan to "rewolucja" wywołana przez agentów usrańców. w zasadzie to agresja na rosje:)

w przypadku naszej rewolucji usrańce będą przeciwko nam:classic_cool: dlatego nie wróże jej dobrze. ale to jedyne rozwiązanie:)

Gość greengrass
Ale oni maja władze nad społeczeństwem. Co im możemy zrobić prócz notorycznego, pacyfistycznego uprzykrzania życia?

Gość guma_85
Przecież nikt nie ruszy czterech liter by z widłami iść na wiejska i zrzucać ich z tych stolkow .Nie ma juz takiego Leppera co by zebrał ludzi na bunt.

Gość greengrass
Zastrzelić można ale nie ma kompetentnych ludzi żeby ich zastąpić. To muszą być Polacy o świadomości Polaka. A tacy muszą urosnac do tej roli. Jeden mądry człowiek przeciwko masie baranów to za malo

ano właśnie. demonstracje to kiepski pomysł zważywszy na prowokacje policyjne nieuniknione w sytuacji kiedy władza zna trase date i uczestników ide spać dobranoc i przepraszam:) xxx z tym strzelaniem to miałem na myśli oczywiście proce:classic_cool:

"żeby ich zastąpić" wystarczy że znikną. jak mozna twierdzić, że pasożyt jest niezastąpiony? dobra spadam

Gość gość
Nikt nie mówi o widłach i kierunek Wiejska. Chodzi o to, żebyśmy mogli żyć godnie w tym kraju. Czemu mamy wyjeźdzać na obcyzneskoro tutaj się urodziliśmy? Ja nie chcę opuszczać znajomych i rodziny. Wiem, że jestem dobrym pracownikiem i w innym kraju mnie docenią za ciężką pracę, bo tak naprawdę polacy są pracowici i sumienni. Wiem też, że to nie wina pracodawców, że tak nas traktują. Oni są zmuszani do tego przez panującą władzę. Znajomy prowadzi firmę i sam mówi, że jest mu wstyd za to, że nie może dać studentowi więcej. Może dać, ale wtedy będzie dokładać do biznesu...

Gość guma_85
Polecam ogladalam jakiś czas temu,otwiera oczy na wiele spraw

Zarabiajac 1200zł netto jako wkraczającego w dorosle zycie absolwenta liceum, czy szkoly policealnej a nawet studiow, singla, to stac mnie na wynajem pokoju 1-osobowego (bo w nowym miejscu nie mam znajomych zeby razem wynajac) za 600zl w standardach spartańskich, dosc oszczędne jedzenie przez miesiac i...nic wiecej. Nawet do pracy chodze pieszo (dobrze ze mam tylko ~1km). Nie stac mnie natomiast na kupno ubrania, butów, wyjście z kimkolwiek na piwo, pizze,, do kina, itd. nie mówiąc już o niespodziewanych wydatkach, np. prywatna porada lekarska, leki, itd.

Gość radzio 30 l
gameover to nieudacznik życiowy i przegryw. Myślał głupi cwaniaczek że jest sprytny, a teraz płacze i wyje bo go nie stać na spłaty kredytów... palant

Gość Radek zwolennik PO
do wszystkich narzekających, mam propozycję: popełnijcie zbiorowe samobójstwo pod sejmem bo tylko do tego się nadajecie to może media się chociaż zainteresują, w końcu podobno 4 władzą są w mojej ukochanej Polszy

Gość ciocia Ala
Praca w Polsce została zlikwidowana , wielkie firmy branzowe, fabryki zostało wysprzedane przez polityków na spółkę z zachodnimi finansistami kanciarzami. Tusk i rząd oddał zatrudnianie w ręce prywatne więc żeby pracować trzeba zatrudnić się u typowego szarego Polaka takiego jak my .Od takich przedsiębiorców rząd pobiera haracz za zatrudnienie człowieka na etat więc dają umowy mało wartościowe często nie odprowadzając składek.Żeby żyć trzeba tyrać 12 godzin dziennie za 1300 zł i niektórzy są szczęśliwi że mają na chleb. A państwo umyło rączki z zatrudniania ludzi bo to nie w ich gestii. Praca została przerzucona na sektor prywatny. Aby założyć działalność i prowadzić własną firmę to podatki, zus i inne powinności powodują że trzeba jeszcze do tego dopłacać więc człowiek kombinuje jak może żeby przeżyć.Jeśli ma się dane osobowe klientów to trzeba to zgłaszać do Giodo bo inaczej zapłacisz 50 tys kary.Jeśli nie chcesz się barować z działalnością własną to tyranie za 1300/12 godz i koło się zamyka.

nie popełnimy zbiorowego samobójstwa. a narzekanie jest naszym prawem i obowiązkiem szczególnie w przypadku kiedy rządzący mają w głębokim poszanowaniu swoje obowiązki. Już wam kurfa płatne trolle mówiłem, że was w końcu namierze i utne wam jaja. Itaki mam zamiar. Wtedy chciałbym od ciebie radzio usłyszeć, że jestem nieudacznikiem:classic_cool: Coraz bardziej mnie wasza głupota, ignorancja i partactwo zaczyna wkurfiać. do tego stopnia, że powinniście się zacząć obawiać oswoje zycie płatne łajzy. NIe znasz moje sytuacjii nie zamierzam ci sie z niej spowiadać. co do kredytów tępa strzalo to nasz kraj jest niewypłacalny. Idąc twoim tokiem rozumowania rządzą nim nieudacznicy:)

zadłużają nas bez naszej zgody za łapówki oczywiście i po cichu podpisywane tajne umowy o wyprzedaniu za psi pieniądz majątku narodowego. To kolonizacja, rozbiór i wyniszczanie narodu. trują nas szczepionkami, jedzeniem, kosmetykami i czym sie da. co do kredytów to z samej konstrukcji systemu bankowego iplikuje się nastepujący fakt: kredytu traktowanego jako całość spłacić sie nie da. Jedyny sposób emitowania papierowego pieniądza to jego dodruk i wypuszczenie do obiegu w postaci długu co powinno sie ukrócić bo sumy idą wsetki miliardów miesięcznie. więc pożyczają ci te pieniądze bez wartości co wywołuje ingflacje a nastepnie naliczają lichwe. skoro każdy pieniądz na planecie to dług to skąd wziąć na odsetki. Rozumiesz o czym pisze czy mam ci to wpiertolić do łba młotkiem ciesielskim ***** ny pederasto?