Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska Kraj nędzarzy i kłamsta

Polecane posty

Gość gość
Mamy :) nazywa się Poranek Obywatelski

Gość gość
Strona A grupa nie byłaby lepsza?

Gość gość
Na początek dobre i tyle:)

Gość Agawa 234
Moim zdaniem w Polsce dzieje sie zle, ale u podstaw tego wszystkiego lezy społeczeństwo, a nie rząd. Mentalnosc postkomunistyczna, nepotyzm, łapownictwo, itp. Wychodzenie na ulice g****o da, bo ludzie nie maja postulatów konkretnych, albo jesli maja- to kazdy inne. Ja widze jedynie grupe społeczna kobiet za najbardziej pokrzywdzona, które powinny sie domagac równych płac i praw, a nie ze zarabiaja znaacznie mniej jak jest obecnie. Ale baby sa tak głupie, ze jeszcze to akceptuja... Jakikowliek nie byl rzad, zawsze wszyscy byli niezadowoleni, bo u nas sie mysli, ze pieniadze ma dawac rzad, i maja leciec na zasadzie manny z nieba. Jak ktos tu pisał, oni wiedza ze społeczeństwo jest głupie, i nie rozumie, ze zeby był efekt trzeba zaciskac pasa, a nie odwrotnie. Podniesienie wieku emerytalnego było konieczne, i jakby sie dało tego nie robic, z pewnoscia by nie zrobili tej reformy, bo było jasne, ze ona b mocno pogorszy notowania rzadu... Jest szereg rzeczy które powinno sie zrobic. za duzo stanowisk jest obsadzona partyjnie, np. w samorzadach, a powinni tam byc specjalisci w danej dziedzinie a nei znajomi królika. Narzekacie na słuzbe zdrowia? W polsce - jak na tak ubogi kraj, funkcjonuje swietnie. Nawet w Usa ludzie narzekaja na słuzbę zdrowia. Jakby np. obnizenie podatków miało wywołac cud, to myslicie, ze oni nie wpadliby zeby to zrobic? Ze celowo tam siedza i robia wszystko, zeby w kraju było jak najgorzej? Zeby potracili stanowiska przez rozgoryczopne społeczeństwo?Z podatków sa oplacane pensje chocby tych górników, pielegniarek, nauczycieli. I komu wtedy zabrac pieniadze?

Gość gość
Tak mi się wydaje ze w tych związkach górniczych siedzą mendy z rzadu i to oni chcą kupiec dwie i trzy pieczenie na jednym ogniu, brać gruba kasę i zruinowac kopalnie.

:D agawa proponuje abyś wróciła do oglądania telewizji. My w tym czasie przeanalizujemy bezcenne informacje i wnioski, które przedstawiłaś. Bedziesz pełniła ważną funkcje: analityka. Pędź przed tv, zrób sobie herbatki i zapamietuj wszystko co najważniejsze;) czuj czuj czuwaj!!!!

Gość gość
Witamy Gameover. Jesteś potrzebny żeby prostowac babskie błędy logiczne. Co kilka głów to niejedna

podczytuje sobie. Do tej pory na moje oko przewinęło sę tu kilku agitatorów z różnych "obozów" ale agaw w swym zatruciu propagandą jest tak pawdziwa, że musiałem coś napisać. Moja rada dla was. nie oglądajcie tv. to najgorsze g****o pod słońcem jeżeli chodzi o robienie wody z mózgu. Polska tv nie jest polska. nie czytajcie również żadnych gazet bo żadna z nich też nie jest polska a co gorsza należą one do ludzi mających interes w upadku polski a raczej jej rozbiorze. korzystajcie z internetu póki jeszcze go nie odcieli i nie ocenzurowali. unikajcie wielkich, znanych portali...Inaczej staniecie sie takimi zombi jak agawa

Gość gość
agawa proponuje abyś wróciła do oglądania telewizji. x x to wy poza strajkami nie macie innych zainteresowan niz tv? TV nie polecam, sama propaganda, jesli o polityke chodzi, to szczególnie... Chciałabym zeby tu było lepiej, ale nie wiem, czy nie jest juz pozamiatane, jak to mówia. Zakłady pracy sprzedane, i co dalej?

nic dalej. lasy też niedługo sprzedadzą więc polowanie w margrabiowskich włościach również odpada. zdechniemy powoli z głodu i chorób. jak będziemy mieli szczęście to zmanipulowani propagandą obywatele nas zmasakrują na ulicach jako źródło wszelkiego zła jakie spotyka uczciwych obywateli:)

Gość gość
Ha, to prawdopodobne, jesteśmy w miarę normalni ze aż niedorzeczni

jest taki utwór elektrycznych gitar "to już jest koniec" pasujący d sytuacji bo właśnie nadchodzi koniec. z tym, że tam padają słowa "możemy iść" my za bardzo nie będziemy mieli gdzie iśc. to już jest koniec i tyle:) Banda popiertolonych psychpatów satanistów władajacych tym światem niebawem dokończy dzieła zniszczenia i zniewolenia. ja osobiście nie mam juz żadnych nadziei. wole umrzeć niż żyć jako niewolnik tych s**********w z szatana nadania mieniących sie elitom i wybrańcami. sram na nich a jak po mnie przyjdą to paru zayebe najwyżej. tyle moge zrobić

Gość gość
Z czym się konkretnie nie zgadzasz? Z wiekiem emerytalnym? Czy z kondycja służby zdrowia?

Gość Agawa 234
Moja rada dla was. nie oglądajcie tv. to najgorsze g****o pod słońcem jeżeli chodzi o robienie wody z mózgu. Polska tv nie jest polska. x x Tyle ze ja rzadko oglądam tv, zdarzało mi się rok nie oglądac, jak mi sie popsuł odbiornik :p Studiowałam kierunek zwiazany z polityka, i miałam okazję zaczerpnac b fachowej wiedzy na te tematy niz bełkoty w tv, czy dyskusje u cioci Jadzi na imieninach... :p

Gość gość
Ciężko zayebac kogoś nożem a na bron pozwolenia nie ma

jakiej kurfa służby zdrowia? nie ma żadnej służby zdrowia. To jest wykonawca zaleceń nfz będącego działem marketingowym koncernów farmaceutycznych na polske. A im z pewnością nie chodzi o nasze zdrowie

nie wiem jaką masz wiedze ale co do jej fachowości to ktoś cie najwyraźniej oszukał;)

nie wiem jaką masz wiedze ale co do jej fachowości to ktoś cie najwyraźniej oszukał;)

Gość gość
Faktycznie, służba zdrowia to atrapa i to bardzo kiepska

nie jestem pewien ale wkleiłem chyba link do filmu po angielsku. Dopiszcie sobie pl w YT

Gość gość
gameover czy ty się leczysz psychiatrycznie? bo z twoich wywodów wynika jedno. to leczenie jest nieskuteczne a więc zmień lekarza.

Gość gość
Ogladalam juz te czary mary i modły do sowy. Faktycznie dziwne, ale nie wiem jak to interpretować, czy jako niebezpieczeństwo czy głęboki infantylizm

a chuj cie kurfo interesuje czy sie lecze czy sie nie lecze tępa dzido. Wypiertalaj zanim mnie wkurfisz niedoy****a kretynko

Gość gość
no i mamy fazę agresywności. dziękuję, że potwierdzasz swoje leczenie psychiatryczne.

Gość gość
Faktycznie, służba zdrowia to atrapa i to bardzo kiepska x Bzdury gadacie. Lekarze sa kompetentni, dobrze wykształceni, urzadzenia które sa u nas obecnie w szpitalach , zwlaszcza te dla dzieci- swietne, ale to zasługa Owsiaka.. Wiadomo, ze kolejki sa absurdalne, ale w kraju nie ma pieniedzy. Gadałam z dziewczyna na forum, mieszkała w USa, narzekała na depresję.. Pisze jej, czemu nie pójdzie do psychiatry. A ona, ze nie ma kasy, bo tam to kosztuje potworne pieniadze i jej nie stac, mimo ze pracowała. Nie ma kraju w którym ludzie nie narzekaja na służbe zdrowia. U nas w ciazy kobietom sie robi znacznie wiecej badań typu usg, maja wiecej darmowych wizyt lekarskich niz w UK, inna rzecz ze to nie do końca zdrowe

chciałbym zauważyć, że nawet jeśli to infantylizm tto w wydaniu najbardziej wpływowych ludzi świata. Także nie wiadomo co gorsze. czy głęboki symbliczny okultyzm kultywowany od wielu pokoleń czy infantylizm ludzi szukających usprawiedliwienia dla swojego s************a w jakiejs religii...nazwijmy to

taaaak. u nas sie robi mnóstwo badań. I tylko badań. bo badania są sowicie opłacane z NFZ. Natomiast już jakieś operacje nie bardzo:D Także jak masz katar to możesz liczyć na tomografie mózgu, rentgena, usg, badanie psychiatryczne, na nosicielstwo, na nienosicielstwo. POtem powiedzą ci że masz trzy msc życia a wolny termin na operacje za pół roku:D

w tym czasie dzięki tobie rozkwitną co najmniej trzy apteki więc jakby nie patrzeć twoja śmierć nie pójdzie na marne bo podkręcisz gospodarkę (aczkolwiek nie naszą ale zawsze). W każdym razie sektor usługowy o tobie nie zapomni. Uwiecznią cie w rachunkach i bilansach:classic_cool: