Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska Kraj nędzarzy i kłamsta

Polecane posty

Gość gość
wiadomo jakie sąprzepisy podatkowe, ile płacimy vatu, zusu, podatków, ukrytych podatków. jak traktowany jest przedsiębiorca w us, przez państwo. I tak ktoś kiedyś dał pomysł, aby przedsiębiorcy zaprotestowali zawieszając czasowo swoją działalność. momentalnie spadłyby przychody a wtedy może ktos tam na wiejskiej poszedłby po rozum do głowy i zaczął słuchać głos ludu :) ale musiałoby to zrobić naprawdę większość przedsiębiorstw. niestety pomysł upadł, a szkoda.

Gość gość
a ja mam takie zdanie: zebyscie poczytali o tym kto naprawde rzadzi swiatem, poczytajcie o NWO, grupie bilderberg, rotschildach, rockefellerach..... niestety to co wymienilam to rzeczywistos, no moze NWO jeszcze nie ale powoli go wprowadzaja. jeszcze jest szansa zeby temu zapobiedz, bo jak to nas miliardy a ich zaledwie 3000? a co do rzadu nie wierzcie w rzad, bo oni tylko robia to co im ktos karze. jak slysze o tych sondazach co dla mnie jest gowno prawda to smiac mi sie chce. najwazniejsze przestancie ogladac peowskie programy, czytac im przychylne gazety, portale. nie ogladajcie oglupiajacych programow, filmow itd...

Gość gość
Piszcie nie!:) Nie wstydzić sie

Gość gość
Ludzie się boja ze ktoś wykorzysta ich dane osobowe na kafeterii

Gość gość
Piszcie notki i wysylajcie do administratora może tak. Anonimowe. I on będzie ie zamieszczał na stronie

Gość gość
Widzę ze jest parę osób którym zależy :) może faktycznie nadchodzi poranek i obywatele obudza się z tego letargu przejzą na oczy?

Gość gość
Słuchajcie portal już jest, więc zapraszam do polubienia. Ja zgłosiłam się do pomocy i mam nadzieje, że jeszcze dziś coś ruszy

Gość gość
up up

Gość gość
Bardzo mi się podoba nowy baner. Idealnie odzwierciedla idee całej inicjatywy. Ludzi wchodzcie!!! Zapraszamy

Gość gość
powysylalam troche zaproszen :) czas zaczac byc aktywnym :)

Gość gość
PO --------------------> Partia Oszustów

Gość gość
gość dziś chodzi Ci oczywiscie o platworme ,a nie o poranek?

Gość gość
platformę*

Gość gość
Zapraszajcie znajomych do polubienia! :)

Gość gość
Ja zaprosiła ale sami wiecie jak to ludzie maj wszystko gdzieś świetnie widać to tu na forum gdzie najbardziej chodliwe tematy to te o d/u/p/i/e i kupiec :(

Gość gość
Spokojnie rozkręcimy się :)

Gość gość
Co nagle to po diable,najważniejsze ze jest inicjatywa

Gość gość
Oglądam ten film który polecaliście,,KTO RZĄDZI UNIĄ EUROPEJSKĄ" Jestem wstrząśnięta Naprawdę Okazuje się że Parlament europejski, lobbyści i media tak ściśle współpracują ze sobą że, mogą wszystko i nie ma na nich mocnych. Mogą robić co chcą i żadna gazeta, żadna telewizja ani radio nie będzie zainteresowane by zrobić z tego aferę! SZOK! 80%ustaw uchwalanych w krajach unijnych wychodzi właśnie stamtąd? Musimy się jednoczyć czy wam się chce czy nie, bo oni nas zniszczą! Nie ma wolnych mediów !

Gość gość
100ludzi coś znaczy -wystarczy znać tylko 100ludzi

Gość gość
jutro podrzuce wam kilka linków z ciekawymi i rzucajacymi nieco światła na mechanizmy funkcjonowania banksterki filmów z yt. a tu są ciekawe blogi x http://www.monitor-polski.pl/ x independenttrader.pl/ x

Gość gość
reszty nie wkleje bo twierdzą, że spamuje:)

Gość gość
Nie znam Bertranda Russella ale nie wydaje mi się żeby cos takiego pisał lub żeby pisał w złym kontekście. Albo będziemy dyskutować poważnie albo będziemy szerzyć teorie spiskowe i się osmieszymy. Zresztą jak wyglądają te strony!! Podejrzanie

Gość gość
mozna wklepać jeszcze prison planet i zezowaty zorro jak rówinież wolna polska Poszukajcie sobie też na YT audycji NTV niezależnej telewizji

Gość gość
Oglądam ten film który polecaliście,,KTO RZĄDZI UNIĄ EUROPEJSKĄ" Jestem wstrząśnięta Naprawdę Okazuje się że Parlament europejski, lobbyści i media tak ściśle współpracują ze sobą że, mogą wszystko i nie ma na nich mocnych. XX a ilu idiotów wierzących w to że jest tak cuuudnie obecnie a my taaacy wolni :D tacy wolni ze nie dlugo nawet sprawozdanie ze srania bedzie trzeba było przedkłądać !

Gość gość
ech no tak. "teorie spiskowe" A już miałem wejść w te inicjatywe:O