Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaNoxelia

Byłam dziś z Majką na placu zabaw dla psów...

Polecane posty

Gość gość
poliż mój spocony miech i poliż moja d**ę usmiech.gif

Gość gość
Noxelia dasz sie przerżnąć psu w celach leczniczych?

Gość gość
spiertalaj hejtować bogusię i naśmiewać się z jej niepełnosprawności czy wyglądu, to jedyne co potrafisz idiotko :O wolę już noxe z jej posraną psychiką niż kogoś kto długotrwale linczuje niepełnosprawną osobę

Gość gość
ona właśnie pisała o dole brzucha wtedy, a nie o tzipie, tępa amebo

Gość gość
noxa, powtarzam pytanie - sang nadal roocha 13-latki czy może znalazł sobie w końcu jakąś normalną kobietę?

wg Tmj pierwszą najfałszywszą osoba naswiecie był SS, później ja:D Zreszta, co to za mierzenie, znajomości internetowe wkopane w tak zawiły krąg konspiracji, manipulacji, kłamstw. Każdy się w to zaplątał, a ja już mam gdzieś, kto i kiedy w jakieś brednie uwierzył. Smutne tylko to, że niektórzy do dziś w to wierzą... Ale co wy macie innego do roboty ?:O

Gość gość
ok, a wiesz na jakim jeszcze portalu można go znaleźć? bo fotki chyba już dawno nie ma, a fejs prawie pusty

Gość gość
kciukiem a michal? to samo pisal a znal cie lepiej

Gość gość
tak, tak, tylko ty zawsze masz rację i tylko ty zawsze jesteś święta! :D tak się składa, ze tylko ty nigdy nikogo nie przeprosiłaś i nigdy nie potrafiłaś przyznać się do winy, nawet gdy na czymś wpadłaś to wymyślałaś z doopy tłumaczenia żałosna klucho :D większość nie chce mieć z tobą nic wspólnego i to mówi samo za siebie, możesz do usrania się wybielać, a to nic nie zmieni i g****o wiesz o tym czy ja znam kogoś z priva czy nie znam, więc daruj sobie

Gość gość
zaraz wam wkleję najlepsze określenia kciukiem, będzie mała ankietka :classic_cool:

Gość gość
kciuk to pierdząca purchawka

z kim ja jak swoje sprawy załatwiłam, to moja sprawa. debilom, którzy tylko czekaja NA PRZPEROSINY ( buahahah) tutaj, nie no piertolne zaraz na pysk:)

Gość gość
kciukiem oglądała kuśka michała

Gość gość
kciukiem gruba locho nic się nie zmieniłaś

Gość gość
kciuk moge ci zadac pytanie? dlaczego wygladasz jakbys smierdziala, jakbys sie nie myla nigdy?

Gość gość
chuj mnie twoje sprawy obchodzą, większość ma takie samo zdanie o tobie, zresztą nox i kaka mówili dokładnie to samo jak akurat nie byliście pogodzeni (i zapewne nie raz to samo będą mówić, bo pewnie nie raz się jeszcze pokłócicie :D ) ss, michał i tmj wytarczająco dużo o tobie napisali -dno i tyle.

Gość gość
Jaka Bogusia? O czym Ty znow p********z pitryno? Nie wiem kto to bogusia. W zyciu zadnej bogusi nie hejtowalem. A Ty bron tej zoofilkijak lubosz. Ale niech ona bzdur nie opowiada ze kocha zwierzeta!

Gość gość
tak samo jak z tym fiootem michała, wszyscy wiedzą, ze to gruba torba to wywaliła (jak w ogóle można było coś takiego zrobić? :O szoke) sam michał pisał, że tylko jej to foto wysyłał, a ta dalej będzie bezczelnie łzeć

Gość gość
sprzedała wszystkich z bieszczada, a za każdym razem będzie zgrywać anioła :D

Gość gość
up :D