Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaNoxelia

Byłam dziś z Majką na placu zabaw dla psów...

Polecane posty

Byłam na fb Goniewicz. Pisanina o d***e maryni, fotoszop i zerżniety perfidnie Witkacy w każdym ''jej '' madrym cytacie. Ale fajnie, że próbowala tworzyć, wole Goniewicz od l********gow pod heavenem n*******lającymi pod strboskopem

Gość gość
haha tiaaa "nie ciągnie" cię a codziennie na siłę tu włazisz i prosisz się o uwagę :D co za chory łeb, no ale ty się wszystkiego wyprzesz

Sama tworzę i rozumiem, że każdy ma inną wrażliwość... każdy ma swój styl pisania... jest on narzucony przez natchnienie... Ale ja jej twórczości nie szanuję, a to że zabiła dla kasy i fanu udowandnia pustke w jej głowie i duszy.

Kapkę się spiję, bo pełna butelka stoi i nyny. Dziś innych perspektyw nie mam, rano musze wcześnie wstac :( Znowu , na szczęście nie nach arbeit

Gość gość
noxa CODDZIENNIE tu włazisz więc skończ pierdolić

Gość gość
po co ci gaz i noz? Wszak takiej strzygi nawet najodwazniejsi sie nie tkna. Jeden sie taki glupi znalazl, bodajze Witalij mu ma imie i na te tysiaclecie pogromcow smokow wystarczy.

Gość gość
na pewnym temacie idiotki się nią podniecają i jeszcze usprawiedliwiają :O

Zabiła dla kasy, ale też dlatego, że ma napierdzielone w głowie. ciekawe co jej stwierdzą:D

Usprawiedliwiali nawet sliski kocyk;) Niech gnije w pierdlu, rozumiem zabić jakieś ścierwo ludzkie, ale rodziców chłopaka, tylko dlatego, że mieli szmal i martwili się, że się zadaje z porytą panienką? Szajba jakaś.. tym samym ja mogę pomordować rodziców wszystkich moich eks. Mieli podobne zdanie o mnie.

Gość gość
kciuk idz stad locho bo rzygac mi się chce jak pomysle o twoim obleśnym ryju

Gość gość
hahaha

Gość gość
na temat kciuka wszystko już dawno zostało powiedziane, jak zakłamana fałszywa locha z niej potwierdziło bardzo wiele osób nie raz. szkoda rozmawiać z fałszywą kłamczynią

"każdy ma swój styl pisania... jest on narzucony przez natchnienie... Ale ja jej twórczości nie szanuję, a to że zabiła dla kasy i fanu udowandnia pustke w jej głowie i duszy." x Nie, nie tylko przez natchnienie. Natchnienie w twórczości literackiej znaczy tyle co nic. Poeta, prawdziwy poeta obudzony w środku nocy będzie w stanie napisać wiersz bez natchnienia. Natchnienie w życiu poety jest jedynie tłem, paletą barw z któej korzysta kiedy chce i jak chce. Jeśli chodzi o Goniewicz, na pewno nie zrobiła niczego dla fanu, takich rzeczy się nie robi dla fanu. To jest po prostu własny świat, tak jak ty masz własny świat z tym swoim psem dla którego gotowa jesteś zabić, tak i ona miała, i tysiące podobnych morderców, zabójców ma.

Gość gość
ss i michal o kciuku prawde napisali i znikneli jedyni madrzy

Gość gość
Kciukiem zamiast plaszczyc gruba d**e przed kompem idz pobiegac, przynajmniej na zdrowko Ci wyjdzie.

Biegałam już dziś:D i napierdzielałam przysiady w pracy. Przeszło mi to w nawyk:) SS tu nie siedzi... ihahahahaha

Gość gość
taka mała jedna też napisała jaka naprawde jest kciuk

Persefona, mylisz sie. Co budzi artystę? Właśn ie wena, natchnienie. Poczytaj choćby biografie, autobiografie, w wiekszości tak to własnie jest ujęte. Czy choćby wywiady. Choć nie wszyscy, sporo artystów wenę ma tylko po dragach, czy alkoholu. Jak choćby Pilch. Wielu artystów było chorych psychicznie, jak choćby Mozart. Alicja w krainie czarów została stworzona po zazyciu LSD

Persefona ciekawe czy takie mądrości byś prawiła o niej, gdyby twoich rodziców zabiła... dla mnie jeśli ktoś zabija nie w obronie własnej - jest śmieciem. Ja zabiłabym tylko w obronie... a i wtedy czułabym się źle. Wyobrażasz sobie co czuła ta jego matka... co ona musiała czuć... jak musiała cierpieć... dała życie komuś, kto zamiast znaleźć własną drogę poszedł za pozerstwem i ogłupiony pseudo alternatywą zaszlachtował tą, która urodziła go w bólach. I choć mam niechęć do ludzi, mnie to rozwala... Sęk w tym, że teraz nie alternatywa jest wyjątkowa a właśnie zwykłość... teraz wszyscy chcą być oryginalni, alternatywni... a wewnątrz jedno g****o.

Gość gość
michał pisał prawde że kciukiem łykała uryne woodstokowiczów

Gość gość
" napierdzielałam" chyba "napierdziałaś" - w to byśmy uwierzyli :D

Gość gość
ss tu dawno nie ma loszko

Gość gość
To chyba musisz dslej biegac bo nadal jestes tsk gruba ze w konie dostajesz znizki grupowe. Ej Ty gruba locho, o czym z Toba mozna dyskutowac? O tym jak wywalasz cyce na SU? Czy o tym jak wpychasz marchewe? Nic soba nie prezentujesz, i nic w zyciu nie osiagnelas zeby bylo z Toba o czym gadac. Twoje wiersze sa tak beznadziejne ze czytac szkoda pseudoartystko, a p********ie o noczym to ja moge sobie w telewizji puscic, chociaz ciekawsze bedzie. Dawaj na SU. Rzuce Ci pare zetonow to przynajmniej zrealizujesz sie w swoim fachu.

Gość gość
Persefona jesteś zwykłą suką pozbawioną empatii, świnka ci sie znudziła jak śmieć i po śmierci wyrzuciłaś ją na śmietnik, oby ciebie nikt jak zdechniesz w samotności nie żałował