Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaNoxelia

Byłam dziś z Majką na placu zabaw dla psów...

Polecane posty

Wszyscy tu są. Tylko mnie nie było. A jak już weszłam, to przynajmniej się zalogowałam i jutro już o mnie znowu zapomnicie:) Zdecydowanie wolę pobiegać z maciejem niż tu przebywac pod orange i sapać na Anke, a na priw rżnąć przyjaciela.

Gość gość
michał pisał prawde że kciukiem łykała uryne woodstokowiczów

Gość gość
Matka Cie w bolach rodzila a Ty na SU marchewe w c**e wkladasz i cyce mietosisz. Taka jestes corka na schwal!

Gość gość
locho ty robisz na odwrót, na priv sapiesz na anke a na kfe udajesz przyjaciela wielu potwierdziło

Zdziwiłbyś się jakie dziewczyny siedzą na tych kamerkach... nie wszystkie są puste i różowe... wiele jest pogubionych, wiele nie ma innego wyjścia, wiele nie odnajduje się kiedy muszą wyjść z domu... medal ma dwie strony... czasem łatwiej jest się wypiąć na ludzi niż z nimi przebywać.

Gość gość
a kto tak niby robi ss? kłamiesz jak z nut kciuk ledwo wlazłas juz próbujesz jakieś insynuacjami walić nic sie nie zmieniłaś cały czas kombinujesz

Gość gość
nie udaje jej przyjaciolki, bo bym sie ze wstydu spalila ze z prostytucja sie zadaje.

Mojej matki tym nie ranie, bo to moje ciało... nie krzywdze tym nikogo, więc sobie odpuść i nie wmawiaj mi swojej moralności... ja nie muszę takowej posiadać względem ciała.

To nie insynuacje:D A co ja robiłam kiedyś odeszlo w niebyt, tak samo obgadywałam Anię, jak i ona mnie :) Chuj Ci do tego, my sobir wyjasniłysmy. Gorzej, ze inni są tu uważani za lojalnych, za tych co odeszli, a namietnie pierdzą w stołki z przkerwionymi oczami klikając na Anie, a na priwe slodzą do potęgi. Na szczęście Ania ma z tego polew. nareszcie:) Ja wszystkich pogoniłam jakiś czas temu, jednego niedawno... ale się działo:D wyszło szydełko z woreczka

Gość gość
co jak co, ale michała i ss-a to tu chyba od prawie roku w góle nie ma, ale locha oczywiście znowu musi knuć i wymyślać :D

Gość gość
Ta biedactwa, pogubione, bez wyboru. A to nie ty chwalilas sie ze wolisz d**e wystawiac na SU niz pracowac? dla mnie jestes totalnym zerem. Pustakiem. Mozesz rznac inteligentna, i uzywac patetycznych slow ale to nie zmieni faktu ze upadlas nisko. Ze brzydzilabym Ci sie reki podac.

Gość gość
dokładnie sieje ferment jak zwykle byleby dowalić komuś kogo nie lubi, beznadziejna jestes kciuk

Dokładnie Marych, dla mnie liczy się już tylko rzeczywistość... a nie pisanie raz na pół roku i wielce przyjaźnie nigdy nie spełnione... Maryśka przynajmniej się ze mną spotkała i jakoś żyje, nie zeżarłam jej :D A do Bojanowa to ja zawsze chętnie :D

Gość gość
kciukiem pogodziła wszystkich ANIOŁ tak samo jak każdy szuka z kciukiem kontaktu hahah

Gdybym chciała zabić swoich rodziców to logiczne że musiałabym się czuć dobrze - tak jak on. Nie widzę związku w porównaniu. Ja już jestem na tym etapie że nie obwiniam ludzi o nic, i sama robię co mi się podoba. Będę chciała to sobie kupie świnkę i powieszę ją na szafocie :D Hołduje zupełnej anarchii.

Michała faktycznie nie ma. Mówię o innych. Michał zawsze należał do tej lepszej grupy, nadal tak twierdze mimo, że pluł na mnie i uwierzył w bzdury

Gość gość
Persefona sama sie powieś wywłoko na drzewie szmato

Aniu, teraz to ja się musze przemóc i przyjechać do Poznania, w końcu miało być na zmiane. I już przynajmniej się nie zgubimy, obcykałam cale centrum:D i mam numer do taxi:D

Gość gość
skończ idiotko insynuować znowu jakieś bzdury :O jedynymi, którzy nadal taplają się w tym bagnie to jest durny kaka i głupia noxa reszty tutaj nie ma odkąd noxa odeszła tj. od ponad pół roku

Gość gość
ale jakich innych, wal nickami albo spiertalaj bo wygląda na to że znowu chcesz tu nasrać żeby sie ludzie żarli ze sobą

Persefona nie znasz widocznie definicji anarchii, skoro tak palnęłaś w tej samej wypowiedzi:D

Gość gość
gdzie ty kretynie tu kake widzisz? wlazł ostatnio tylko dlatego że foty jego baby żmij tu wkleił a poza tym nie wchodzi

Gość gość
ss-a tez nie ma, ani beatriczy

to, że się nie logują nie znaczy, że ich nie ma a co mi do gadania że ty jesteś debilem, to nie moja sprawa, ss widac z daleka, zresztą sam ostatnio się wsypał, ale na priw:D niczego nie insynuuje, to nie te czasy, gdzie miałabym się bawić w konspiracje i podpuszki. Nie mam czasu ani ochoty na zakłamany plebs.

Gość gość
"pogoniłaś wszystkich"? :D i znowu żałosna gadka :D tak się składa, ze to ciebie wszyscy pogonili z czym widocznie nie potrafisz się pogodzić ani ss ani michał nie chcą już mieć z tobą nic wspólnego

Persefona to nie jest anarchia tylkoz wykłe sk***ysyństwo, nie masz pojęcia o anarchistach prawdziwych. Za to przydałoby się gdyby taki pseudo "anarchista" jak ty odpowiednio się tobą zajął w imię waszej jakże górno lotnej idei. A ty tam... nie musisz mi ręki podawać, obejdzie się ;)

Gość gość
kciuczku, wykreśliłaś wszystkich? na pewno? ostatnio zdurniały kaka wlazł tu, udawał wielce zbulwersowanego tym, ze ktoś wkleja tu jego foty (choć sam to robił :D), zaczął w szale grozić noxei policją (haha) i... twierdził, że ma się z tobą spotkać :D

Gość gość
kciuk ty pontonie meliniarski przestań roznosić patologie społeczną