Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaNoxelia

Byłam dziś z Majką na placu zabaw dla psów...

Polecane posty

Gość gość
noxelia jestes kretynka, zboczona zoofilka w celach leczniczych to sa kremy lagodzace podraznienia tepa szmato a nie zwierzeta. I nie klam tu ludziom ze zwierzeta kochasz bo je tylko krzywdzisz stuknieta wariatko. Ciebie powinni zaknac w zakladzie psychiatrycznym.

Gość gość
"noxelia jestes kretynka, zboczona zoofilka w celach leczniczych to sa kremy lagodzace podraznienia tepa szmato a nie zwierzeta. I nie klam tu ludziom ze zwierzeta kochasz bo je tylko krzywdzisz stuknieta wariatko. Ciebie powinni zaknac w zakladzie psychiatrycznym" x wypieprzaj stąd już szmato i skończ się powtarzać, nie projektuj swoich zoofilskich zapędów na innych

Co zrobiłam? Też jestem ładna, a schudnąć zawsze można. Choć doskonale wiem, że piszesz to abym się poczuła źle :D To zdjęcie ma 6 lat, wiele się wydarzyło i wiele przeszłam, czasami coś przerasta...

bo to zaiste baaardzo dziwne, ze jeden po drugim jedzie w kłótni;) tylko, że ja mam to w d***e. wiem jaka jestem i wiem, ze nic złego nie zrobiłam;) wysiadlam z tego bagna dawno temu, a wszysc nadal się w tym kiszą i próbują machloje odprawiac. ja lojalna byłam i sumienie mam czyste. Poza tym, ze jechałam np. po Ani równo-jak i o ona po mnie. Pojechalam po innych też, jak i oni po mnie. wywaliłam trochę prywaty, jak i oni moją. Grałam tą samą bronią. Durnowate, ale to już poza mną:D A co niektórzy nadal ten sam sos drapia ze spodu gara...ech. Pasują tu, do kafe, do was nieudacznicy. Ja nigdy nie pasowałam. Dlatego byłam tak znienawidzona przez wiekszośc, bo nigdy nie pasowałam, bo byłam jako jedyna lojalna i szczera. Zawsze byłam poza tym gównem emocjonalnie. I tak mam w zyciu, nie pasuję do społeczeństwa, widzę więcej niż sztywne ramki. A teraz spierdzielam, piekna noc przede mna. Adios:)

Gość gość
nox przerasta to cię związek z damskim bokserem i przez to masz więcej problemów z samą sobą

Gość gość
nie, nic nie było równo i się głupio nie tłumacz, ty pierwsza zaczęłaś wywalać prywatę, manipulowaś i siałaś ferment, nie raz przegięłaś i to ostro, szczyt bezczelności i chamstwa

Gość gość
kciuk a co powiesz o zwiazku noxelii z troglodyta? teraz jestescie pogodzone to pewnie przyklasniesz choragiewko

Gość gość
przeczytałam ''spierdziałam'' nie wiem czemu :D

Gość gość
" ja lojalna byłam i sumienie mam czyste." "Dlatego byłam tak znienawidzona przez wiekszośc, bo nigdy nie pasowałam, bo byłam jako jedyna lojalna i szczera" x buahahahahahahaha! :D:D:D jak można aż tak bardzo zakrzywiać rzeczywistość? no jak? to już choroba

Gość gość
wy też tak macie?:D ze czytacie ''spierdziałam''? :D

Gość gość
kciukiem żadna inna nie byłaś taka sama jak każdy trolek inny to może był ss ale nie ty

Gość gość
że niby to zdjecie ma 6 lat? no chyba z połowę mniej :D

Gość gość
Wiem czemu sie spiknelyscie ze soba- obydwie macie problem ze soba. Ta probuje udawac normalna pod plaszczykiem poetki a tak naprawde jest chorym na leb nieudacznikiem zyciowym ktory sie roztyl i umie tylko sprzedawac swoje zycie prywatne na kafe bo w zyciu prywatnym jest nikim-zadnych znajomych pracy facet to damski bokser a zwierzeta nie przemowia ludzkim glosem. Wiec uznania szuka w necie. A druga to poprostu gruba locha udajaca poczciwca a tak naprawde ovrabiajaca d**e kazdemu z kazdym. I sadzi ze jak se juz to " wyjasni" to nie bylo sprawy haha. A noi tajemniczy orange broniacy tych dziwadel.

Mam swoje zdjęcia poopisywane i chyba wiem lepiej ;) Miałam na nim 20 lat teraz mam 25... zresztą nieważne. Też chyba spadam, bo nudzicie. Zero porządnej rozmowy, a tylko gadki albo o niczym albo o wyglądzie, puste to wszystko tutaj... męczy mnie to już 🖐️

Gość gość
taaaa "poza tobą" jeszcze jakieś pół roku temu wywaliłaś tu kootasa michała, jakbyś jeszcze coś na niego miała to znowu byś to tu wywaliła żałosny fałszywcu

a mam i to sporo. naga tmj, cycki laski z niemiec co podbijała do ss, ss plakatówki, jego brednie jakim jest nieudacznikiem, to jak się wsypał, mam sporo na Anię (ania wybacz:P:D) bo znam jej prywatę jak mało kto i wiele innych. ale waszych opasłych, pryszczatych mord ukrytych za monitorem karmić nie bede. sio na pudelka. ;]

Gość gość
wywaliła k****a a michał ją sprzedał że łykała uryne woodstokowiczów pamiętacie to?:D

Gość gość
kciukiem zbiera cudzą prywate w archiwum żeby mieć co potem wrzucać na kfe

Marych wiem, ze moje wyznania są u Ciebie bezpieczne :P To już inne czasy i inna nasza relacja... a oni niech myślą co chcą. My mamy inne tematy niż wygląd i zoofilia, przodujemy... a waga to nie powód by kogoś poniżać, to że ktoś przytyje czy schudnie to nie znaczy że jest gorszy/lepszy. Są różne momenty w życiu, czasem jest lepiej, czasem gorzej... swoje przeszłam, o wielu rzeczach nigdy się nie dowiecie... jeszcze dojdę do siebie w pełni.

Gość gość
i widzicie? już się kur/wiszcze nakręca :D dawaj jeszcze szczegóły, bo nie wszyscy tutaj wiedzą jaką kur/wą jesteś 🖐️

Ania:D no tak, tu kopara opada tylko, jak przeczytasz jakiś super mega mocn post który mówi o nas wszystko, opisuje daną sytuację, a my tylko zęby zbierami z podłogi, bo głównymi bohaterkami jestesmy, ale znamy inna wersję:D

Gość gość
A ja Twojej. 25 lat i takie nic w glowie. Taka pustka. Zero osiagniec poza pobieranirm tlenu. Zero ambicji. Wydaje Ci sie ze jestes ciekawa osoba a nie masz soba nic do zaoferowania ppza ta nudna poezja. Zadnej ciekawej pasji, zadnego zajecia w zyciu. Siedzisz tylko w tym necie i bzdury wypisujesz jakie to masz rozmaite zycie prywatne. A tak na prawde bujasz sie od strony do strony. Witalij by Cie kopnal w d**e i zdechniesz z glodu albo wracasz do mamusi. Nie masz nic poza swoim glupim p********iem.

Wiadomo, że są. Inny czas nadszedł, my możemy zasmiac się tym gamoniom w twarz, że u nas ciągły progres, a oni od lat to samo. Czyli nic.

Nie wiesz co przeszłam więc się odwal, ciekawe czy ty będziesz taka nieskazitelna? Wolę być niedoskonała, ale mieć w sobie to co mam... A te idealne psują się po ciążach i potem od swoich pustych mężulków słyszą wyrzuty ze śmiały przytyć, albo ze cycki już nie te.. mało to tematów? Ja tam dziękuję za takie życie, już wolę być taka jak jestem. Mam faceta, który mnie taką kocha, który związał się już z taką mną niedoskonałą i wiem, ze nigdy nie usłyszę takich słów i nigdy nie zaznam zdrady jak te "pięknotki".

Gość gość
Widzisz locho juz sie sypac zaczynasz co na kogo masz. Pociagnac Ci bardziej za jezyk i sie sprzedasz szybciej niz myslisz. Taka ta Twoja lojalnosc i szczerosc. A to chore k***iszcze sadzi ze jej nie wysypiesz haha