Vanili77 0 Napisano Marzec 3, 2016 Witaj Adda :-) powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vanili77 0 Napisano Marzec 4, 2016 A co tu tak cicho???dziewczyny, piszcie co u Was :-) w grupie raźniej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wrona1111 Napisano Marzec 6, 2016 Cześć wszystkim ! jak efekty ? u mnie -1kg. Więc do przodu !!! za mną tydzień FB. Średnio przestrzegany :(. Muszę się bardziej pilnować diety bo inaczej znów jak zwykle wyjdzie... Trzymam za Was kciuki ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vanili77 0 Napisano Marzec 7, 2016 Wrona111, super! teraz przed tobą bardziej dynamiczny tydzień :-) ja właśnie skończyłam step i zaczynam balance. Na step ubyło mi prawie 2 kg co dla mnie jest super wynikiem :-) od początku diety czyli przez 3 tygodnie 4 kilo :-) obwody też sukcesywnie topnieją :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GosiaMiaus 0 Napisano Marzec 10, 2016 Wrona gratulacje! Ja jestem na przerwie, tylko szejki. Może trochę późno na Oxyszejka, ale właśnie taką mam kolacje i właśnie o tej porze. Dzisiaj tak wyszło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2016 Wrona a czego na fb nie przestrzegałaś? Jadłaś wenglowodanyt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwka184 0 Napisano Marzec 13, 2016 Witam ja zaczynam jutro wykupiłam, bo to ostatnia deska ratunku :( do zrzucenia 40 kg wiec jest z czego gubić kilogramy. Mam nadzieję, że dam radę Zakupiłam nawet sokowirówkę do soków. Czy ktoś ma aż tyle kilogramów do zrzucenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GosiaMiaus 0 Napisano Marzec 13, 2016 Iwka spokojnie, moja koleżanka zrzuciła coś koło 30kg i też na Oxy. Więc się nie martw. Jak masz więcej do zrzucenia, to na pierwszym podejściu będziesz miała też duży spadek. Bądź też w kontakcie z oxowymi dietetyczkami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwka184 0 Napisano Marzec 13, 2016 GosiaMiaus... mam się kontaktować z dietetyczkami w jakiś konkretnych sprawach? Bo dzisiaj pisałam chodziło mi o gramaturę składników. A ta twoja koleżanka przez jaki okres schudła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2016 Iwka, dokładnie tak - jeśli masz jakiekolwiek wątpliwośc***isz do nich, sprawnie odpowiadają :-) Możesz pytać też tutaj na forum, jest tu wiele doświadczonych dziewczyn. A ja dzisiaj zaczynam drugą rundę OXY :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vanili77 0 Napisano Marzec 14, 2016 Ten gość powyżej to ja.....oczywiście zapomniałam się zalogować ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2016 Cześć dziewczyny :-) zaczęłam tydzień temu swoją dietę teraz jestem na drugim etapie i dziś zauważyłam że jestem na wersji vega której nie chciałam.. Znalazłam w ustawieniach że można to zmienić i zmieniłam z tym że teraz mam od jutra od nowa dietę i znowu detox nie wiecie czy da się to jakoś cofnąć czy muszę wykupić dietę na dłużej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wrona1111 Napisano Marzec 14, 2016 Cześć wszystkim... ale nagrzeszyłam... jadłam węglowodany i potrawy niekoniecznie zgodne z oxy. Ale postanowiłam się poprawić i jeszcze raz zrobić FB i step wzorcowo, do świąt. Mam dalej -3 kg po trzech tygodniach, więc w sumie jest OK i się cieszę... A jak u Was mordusie ? kg lecą na łeb na szyję... mam nadzieję, że tak, trzymam za Was kciuki ( i za siebie też :) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2016 Indywidualna Dieta dla Ciebie za SMS (3kg w 7dni) na Redukcje lub na Masę. Dieta dostepna Tutaj http://bebjo.pl/indywidualna-dieta-za-sms/ Pierwsza w Polsce .Schudnij zdrowo i szybko! Otrzymaj swoją indywidualną dietę w kilku prostych krokach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 No właśnie się zastanawiałam, jak to jest jak się tak nagrzeszy. Czy kontynuować diętę, czy startować od początku? Wrona powtarzasz jedną fazę tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinowa Żyrafa 0 Napisano Marzec 16, 2016 Różnie możesz zrobić. Ja osobiście myślę, że najlepiej zrobić od początku. Ewentualnie pominąć pierwszą fazę, ale fb zawsze powtórzyć. W oxy jest jednak istotna ta całość i wpływ jaki każda faza ma na stan organizmu w następnej fazie. Ja to tak rozumiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 17, 2016 Zgadzam się, najlepiej powtórzyć, a nie potem narzekać, że coś wolniej spada :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wrona1111 Napisano Marzec 17, 2016 Hej chudzinki !!! Ja postanowiłam powtórzyć FB i Step a potem normalnie. Wróciłam do wcześniejszych przepisów i staram się tym razem ich przestrzegać i dużo pić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 17, 2016 Wrona i tak ładnie Ci spadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwka184 Napisano Marzec 17, 2016 Od poniedizałku zaczynam fb jak smakuje ten shake oxy? za to woda zlatuje i 2,5 kg od poniedziałku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2016 Shake jest spoko, ja lubie. Można zresztą na różne sposoby go robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2016 A co sądzicie o zestawie na shake? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinowa Żyrafa 0 Napisano Marzec 21, 2016 @Iwka zależy jak przyrządzisz, ogólnie jest fajny i sycący @gość Jeśli pytasz o oxy-boxa, to to jest dość trafiony pomysł. Wygodne, masz wszystko w jednym miejscu no i żurawina znacznie lepszej jakości, niż ta, którą dotychczas kupowałam. Zamów sobie raz, spróbuj i będziesz wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rademenezz Napisano Marzec 22, 2016 też się boicie tych świąt? :>> bo mi waga podskoczy... ojjjj podskoczy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GosiaMiaus 0 Napisano Marzec 22, 2016 Rademenezz jak już się na to tak mocno szykujesz i nastawiasz, to na pewno Ci podskoczy. Siła przyciągania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rademenezz Napisano Marzec 24, 2016 to raczej wynika z doświadczenia, wiem jak to u mnie w święta wygląda :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patnow Napisano Marzec 25, 2016 Dziewczyny poradzcie, czy moge zacząć drugi raz fat burning? Nie jestem zadowolona z efektow a chciałabym wiecej zrzucić, i czy ubyło wam cos cm w udach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość artelia Napisano Marzec 27, 2016 Ja jak robiłam oxy, to w trakcie fatburning trochę zgrzeszyłam i powtarzałam. Jak masz taką potrzebę to możesz, ale jeśli trzymałaś się planu, to lepiej zrobić cały cykl i powtórzyć całość. Przynajmniej mi się tak wydaje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2016 taaa lepiej calosc powtorzyc sobie, zamiast mieszac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GosiaMiaus 0 Napisano Marzec 28, 2016 Patnow - dociągnij do końca a potem powtórz sobie całą, tak z pewnością będziesz miała lepszy efekt :) Jak tam po niedzieli dziewczyny? Spacerring dzisiaj był? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach