Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciotka78

Prezent dla 12letniego chrześniaka

Polecane posty

Gość Ciotka78

Zbieram pomysły na oryginalne prezenty dla 12letniego chłopca. 12 urodziny to nielada okazja i mój chrześniak zdaje się liczyć na wyjątkowe prezenty z tej okazji. Co można kupić chłopcu w tym wieku? Na ubrania chyba jeszcze za wcześnie, żeby sprawiły mu radość. Na zabawki chyba już jest za duży. I sama już nie wiem. Nie chcę kupować nic związanego z komputerami, telefonami, konsolami etc.

Gość gość
Skoro nic z najmodniejszej wśród dzieciaków eolektroniki, to może jakiś model zdalnie sterowany? Mój syn dostał już kilka takich modeli ode mnie i tak powstała jego nowa pasja. Takie modele ja zamawiam tutaj zdalnehobby.pl , możesz zamówić samochód, helikopter, łódź czy cokolwiek tam wolisz. Dziecko najpierw może się po prostu bawić, a później jak już się nieco nauczy odnośnie elektryki, konstrukcji etc, może zacząć samemu usprawniać takie modele.

Gość Ciotka78
dziś spadaj reklamiarzu :o 🖐️

Gość gość
12 lat to nie lada okazja??? to co mowic o 18 stce. Dała bym mu stowke i papa

Gość gość
fakt faktem mój 13 latek cieszyłby się z elektronika najbardziej. Chyba zależy od upodobań chłopaka. Mój syn lubi piłkę nożną i wszystko co z nią związane oraz lubi języki obce, więc słowniki różne by się sprawdziły. Co Twój chrześniak lubi????? spytaj sie.

Gość gość
aha jeszcze mój syn lubi dostawać ubrania. Głownie góruje w kurtce skórzanej wiosennej(ostatnio taką dostał pod gwiazdkę, jest zachywcony) buty airmaxy są też w modzie;)

Gość gość
Dziwne wyprawiac 12 urodziny dla rodziny.

Gość gość
Krotkofalowki mu kup

Gość gość
Lepiej z kiety by sie cieszyl