Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ingaa

Czy są wśród Was kobietki, które chca już zostać mamami?

Polecane posty

Gość mysza29
Hej Malinka głowa do góry:) widze że ci sie udzieliły moje smutki ja też jestem pełna obaw co do tych bóli piersi czy to na okres, ale wiesz co nie martw się nam też sie uda i będziemy sobie potem pisać jak wygląda nasza wizyta u lekarza:) mówie ci

Wiesz Kasiu to już nie to. Chodzi o to, że w zeszłym miesiącu dwa tygodnie przed@ czułam się identycznie jak teraz i co i dostałam.wwwrrryyy. i podejrzewam, że teraz bedzie tak samo:(

Owulację już mialam stwierdzona przez gina. Juz samam nic z tego nie rozmumiem. Oststanio jak bylam u gina to mi powiedziala, ze mam jakies plamki na endometrium i ze to moze byc powodem, ze jajeczko nie chce sie zagniezdzic. I moze wlasnie to powoduje takie dziwne bole-juz sama nie wiem. Ale niewatpliwie mi smutno:(:(:(:(

Gość mysza29
widze że my starające się tylko smutki wylewamy a mamusie nas pocieszają:) no kurcze a kiedy my dołączymy do tej tabelki zaciążonych

Ja powiem coś od siebie. Daje nam jeszcze pół roku...jak nie zajdę przez te pół roku(bo to już będzie 2,5roku) to daje sobie spokój

Ja powiem coś od siebie. Daje nam jeszcze pół roku...jak nie zajdę przez te pół roku(bo to już będzie 2,5roku) to daje sobie spokój

Malinko rozumiem, no to moze faktycznie te objawy to nadciagający @ , ale nie na 100% to wiesz :) ale nie smuć się, wiem że to nie łatwe ale ja Cie o to proszę Kasia

Słuchajcie, pomóżcie wymyslec jakieś fajne imionko dla chłopca, bo ja nie mam pojęcia, a od przeglądania kalendarza już mnie oczy bolą. Może macie jakiś fajny pomysł? Please.........

Słuchajcie, pomóżcie wymyslec jakieś fajne imionko dla chłopca, bo ja nie mam pojęcia, a od przeglądania kalendarza już mnie oczy bolą. Może macie jakiś fajny pomysł? Please.........

Malinko zajdziesz zajdziesz nie wolno sie poddawac choc wiem ze u Ciebie to juz długo trwa ale zawsze trzeba byc dobrej mysli:)

Ja juz od dawna mam Amelka albo Mateusz. Ale nie wiem czy kiedy kolwiek będzie mi dane dac imię swojemu dzieciątku:(

Ja juz od dawna mam Amelka albo Mateusz. Ale nie wiem czy kiedy kolwiek będzie mi dane dac imię swojemu dzieciątku:(

tiamka ja nazwałabym Kuba albo Bartek Swoja droga jak nie dostane@ do konca tygodnia to ide do lekarza i niech mi daje tabletki na zbicie wysokiego poziomu prolaktyny. juz mam tego dosyc:( uuuhhh:(

tiamka ja nazwałabym Kuba albo Bartek Swoja droga jak nie dostane@ do konca tygodnia to ide do lekarza i niech mi daje tabletki na zbicie wysokiego poziomu prolaktyny. juz mam tego dosyc:( uuuhhh:(

Dziewczyny a czy częste oddawanie moczu jest normalne na samym poczatku ciązy?? Kasia

COs ta kaferetia dzisiaj strasznie nawala wrrrr Agusia widzę że jesteś juz zdeterminowana :) to dobrze, tez pewnie bym tak zrobiła :) Kasia

COs ta kaferetia dzisiaj strasznie nawala wrrrr Agusia widzę że jesteś juz zdeterminowana :) to dobrze, tez pewnie bym tak zrobiła :) Kasia

ja też chcę mieć Amelkę, ale MAteusza nie mogę bo jest już w rodzinie. Malinka, na pewno będzie Ci dane!

Gość Becik
Dziękuję za miłe przyjęcie, to ważne dla nowo przybyłych. Malinka ja od ósmej rano buszuję po stronachm czytając posty, przyszłam do pracy z zamiarem robienia pozytecznych rzeczy:O). Już przeczytałam wszystkie posty od początku a zabrało mi to cały dzień, a która to godzina? już 15:30, jeszcze trochę i do domciu:) Trzeba będzie również poinformować mężusia, że ten problem nie dotyczy tylko nas, że są osoby, które przeszły bardzo wiele i cieszę się, że wyszły z tego i im się udało. Mogę powiedzieć, że to zupełnie nowey punkt widzenia dla mnie, bo o macierzyństwie do tej pory nie było mowy.Właśnie mam drugi dzień krwawienia i przyjdzie moment, że będzie my się z mężusiem "bardziej do siebie przytulać".

Gość Becik
Dziękuję za miłe przyjęcie, to ważne dla nowo przybyłych. Malinka ja od ósmej rano buszuję po stronach czytając posty, przyszłam do pracy z zamiarem robienia pożytecznych rzeczy:O). Już przeczytałam wszystkie posty od początku a zabrało mi to cały dzień, a która to godzina? już 15:30, jeszcze trochę i do domciu:) Trzeba będzie również poinformować mężusia, że ten problem nie dotyczy tylko nas, że są osoby, które przeszły bardzo wiele i cieszę się, że wyszły z tego i im się udało. Mogę powiedzieć, że to zupełnie nowey punkt widzenia dla mnie, bo o macierzyństwie do tej pory nie było mowy.Właśnie mam drugi dzień krwawienia i przyjdzie moment, że będzie my się z mężusiem "bardziej do siebie przytulać".

Gość Becik
oczywiście odpowiedź miała się pojawić jedna a nie bliźniaki:) komputerek szwankuje:(

Czesc dziewczyny:D Nie mialam internetu bo cos padlo i musialam nadrabiac wszystkie wypowiedzi, a duzo sie ich zrobilo:D Domi- co do uplawow to byloby zle gdybys ich nie miala, a z dnia na dzien beda ci sie robic coraz bardziej intensywne...ale dobrze jest je kontrolowac. Co do niecierpliwosci to nie martw sie nic nie jest z toba nie tak...chyba kazda swieza mamusia nie moze sie doczekac pierwszego usg itd...ja na swoje pierwsze poszlam tez za wczesnie i bo nie moglam wytrzymac:D Malinka- nie jecz kochanie:D wierz dobrze, ze zajdziesz w ciaze odrazu jak przestaniesz byc taka napieta i ciagle o tym myslec... ja przez 2 lata wkrecalam sobie ze jestem w ciazy po kazdym stosunku i sie nastawialam i mimo czestych stosunkow i zawsze bez zabezpieczenia nigdy nie zaszlam. A jak przestalam myslec o ciazy to odrazu zaszlam za pierwszym razem!!! I to sie sprawdza prawie u kazdej kobiety:) 29tydz.- ja na temat znieczulenia naczytalam sie niezbyt pochlebnych opinii. Tez bede rodzic bez...wkoncu kobiety rodza tak od wiekow...a dla takiego celu warto sie poswiecic. Moj lekarz generalnie to od sierpnia jakos nie badal mnie ginekologicznie, tzn za kazdym razem pytal czy chce byc tak badana czy sobie darujemy, bo ponoc nie powinno sie, chyba ze ciaza jest zagrozona, lub sa jakies negatywne objawy. Mnie teraz np bada przy kazdej wizycie 3 lekarzy!!! Najpierw wszyscy razem, a potem kazdy z osobna i sie konsultuja...brrrr mam pytanko- mialas test obciazenia glukoza? i jesli tak to jak sie po nim czulas? Agusia- nie martw sie...moze i twoj ukochany ma racje! Ja bralam slub pod koniec 3 miesiaca ciazy i nie bylo to zbyt przyjemne... slabo sie czulam, nie mialam sily na zadne przygotowania, nie moglam wytrzymac na weselu bylam taka padnieta i bardzo szybko zdjelam szpilki, bo w ciazy nie wolno chodzic w wysokich nutach. To zalezy jak kobieta sie czuje, ale jakbym mogla to wolalabym brac slub przed ciaza... Tiamka- ja z imieniem mialam ten sam problem...tzn znalam duzo ladnych ale mojemu misiowi sie zadne nie podobalo, za to jemu podobalo sie Leszek- ja jakos nie moglabym tak nazwac dziecka. Bardzo podoba mi sie Szymon, Mateusz, Natan, Macius, Filipek, Kacperek:) Przegapilam test obciazenia glukoza, ktory robi sie do 28 tygodnia generalnie, ale moj lekarz kazal mi go mimo to zrobic. NO i dzis rano wypilam szklanke tej ohydnej glukozy (50g) i zjechalam na dol zeby mi pobrali krew po godzinie. Ledwo ta godzine wytrzymalam i jak tylko mi pobrali, to odrazu wszystko zwymiotowalam, a ze mialam pusty zoladek to z zolcia razem...strasznie zle sie teraz czuje. Czy ktoras z was miala te testy? I jesli tak to jak sie czulyscie?

Becik widze ze to bardzo podniosło cie na duchu:) z czego sie ciesze, no i owocnech starank zycze, kazda z nas podtrzymuje sie na wzajem na duchu co pozwala przetrwac wszystko:)